45

Анонимен

преди 10 години

НаЙ-големият ПриватизатоР!НаЙ-големият създател на ОЛИГАРСИ!той няма нищо общо с положението сега..ненесвалям шапка

44

Спонги

преди 10 години

До Див аграрППП. Небезизвестния Ревизоро обича да казва "Ако от България е текло гориво към Югослави по време на ембаргото, то от Унгария и Австрия е било Потоп". Впрочем, когато започна ембаргото силовите групировки изкупиха всички оранжерии, защото имат резервоари за течно гориво. Някои ги съсипаха, други ги газифицираха, но всички до един бяха контрабандисти на гориво. а мен е по-важно, че спря шиптърите и се опъна на САЩ и Русия. И днес съм убеден, че тези велики сили са против него.

43

Одисей 1

преди 10 години

Аргаре стига с тези глупости , пускате разни паертенки явно подготвени в разни опорни точки , какво ембарго каква нагфта ти в ред ли си имаш ли вуобще идея как ставаше това кой го вършеше .

42

Спонги

преди 10 години

До Див аграрПП. Следприватизационния контрол продължаваше и по време на НДСВ. Предприятията които познавам във връзка с екологичните им програми, до едно се следяха стриктно по онова време и твърде през пръсти когато дойде НДСВ.

41

Спонги

преди 10 години

До Див аграрИма съществена разлика между доброволното коопериране и насилственото. И днес е очевидно, че едноличните арендатори са много по-доби от кооперациите и особено от така наречените Орсовки, характерни за Северозападна България. А колкото до приватизацията. Когато имаш 100% държавни предприятия, фалирали до едно и хората няма от къде да вземат заплати продаваш. Който и да беше, щеше да продава. Имаше много добри чужди инвеститори, за разлика от червените"другари".

40

Одисей 1

преди 10 години

51 въпроса е не в бройката а в качеството и във вузмжността за реабилитация Малинов е бил реабилитиран през 30-те , десетилетие след злополучните годинни на войните . по негово врреме България обявявяав НЕЗВИСИМОСТТА си в началото на 20 век така както по времето на Костов започва процеса на реална евроинтеграция и кандидатура за НАТО в края на 20 век , така както по времето на Стамболов България започва възхода си.

39

boyko_stoew

преди 10 години

Малинов е бил 5 пъти МИНИСТЪР- председател,доколкото знам....по вероятно е Борисов да го докара до около половината от това ,отколкото Костов.

38

dark blue

преди 10 години

ИВАН КОСТОВ!!!! Както винаги професионален, точен, последователен, аргументиран. За съжаление долнопробната пропаганда на Aгент Бор, Кеворкян, Пъпката и Станислав Трифонов рамътиха безвъзвратно разума на Българина и прекъснаха демократичното развитие на Родината ни! Жалко наистина.

37

бг

преди 10 години

костов,,,,костов ,,,,,,и ти предаде синята идея и излъга милионите БЪЛГАРИ готови да те последват накрая на света ......................ЗАЩО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ЗАЩООООООО.........гладен *** ли беше или богатството което заграби от приватизацията не ти стигна .........ЗАЩО БЕШЕ ВСИЧКО .....остви и погуби надеждите на последните останали истински БЪЛГАРИ , а сега КАДЕ СА..........никои няма ни сили ни ВЯРА че отново огъня ше пламне МЪРТВИ СМЕ ..........

36

Анонимен

преди 10 години

45 Бойко в Реформаторския блок няма политик от ранга на Костов , все пак такива политици се раждат не всеки ден а са един двама на столетие за това го слагамм до Стамболов и Малинов , може и да се върне някой ден като Малинов , но сега Реформаторите са на ход и ми харесват все повече , въпреки че журналистите се стеямят всячвески да ги дискредитират / вкл.последните няколко дни/ те вървят умерено и последователно , какво пък може би наистина ще налучкаме правия път този път.

35

Иво-000

преди 10 години

Точно този *** народ може отново да се хване за сламката, и Костов *** барабар със Славчо сервитьора да ни оправят.....

34

Одисей 1

преди 10 години

42 Защото няма за какво да го преследват , смяташ ли че *** биха пропуснали и най-малката възможност , но от неговото управлене мина 2/3 мандат на лудия Гл.прокурор Филчев който изобщо не му беше привърженик , цял мандат на балеринката която го наследи като Гл.прокурор и сега веече Една година на новия Прокурор Цацаров и няма как да има.

33

boyko_stoew

преди 10 години

Одисей 1,много съм се надявал,че Костов ще успее да направи нещо повече от редки участия в сутрешни блокове.Може и затова да пища сега тук-поради това че не съм проявил съпричастност, когато е трябвало. Икономическият ни подем по времето на ЦАРЯ се дължи на Световни икономически обстоятелства и на доброто наследство от Костов.В РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК ,няма кой да ги пляска по дупетета.Там всеки се има за голяма единица,ама са кръгли нули един без друг.

32

Анонимен

преди 10 години

Иване ... днес се изказа негативно за Бойко но не запомних какво точно каза, така както и не запомних теб ... освен с това, че си от тези дето *** майката на България. Никой не те обича освен роднините ти ... все пак е нещо за един живот работа срещу България. Господ здраве да ти дава!

31

Иво-000

преди 10 години

Това лице защо не е в затвора...........

30

Анонимен

преди 10 години

Като ви чета простотиите се кефя на МАКС.Такъв облъчен и залюхав народ можеш да го пържиш НА ВОЛЯ!Балък до балъка, майнoльo! *** Лостов и Славчо-ресторантьорчето ще ви Оправят, мамка ви НЕКАЧЕСТВЕНА!

29

Анонимен

преди 10 години

33 Запознай се с документите по избора на купувач и ще видиш че на търга се е явил заедно с втория по големина авиопрвозвач от Израел , Гад Зееви е играч от межждународен калибур и той е знаел много добре как да си оплете кошницата ,а че авиокомпанията е била фалирало това е известно още 1996 когато Правитетсвото на Жан Виденов я слага в един списък по ппрепоръка на световната банка от фирми подлежащи на незабвана приватизация на всяка цена или на ликвидация и те я приватизаха точно в 12 без5

28

Спонги

преди 10 години

До Див аграрИндустрията я съсипа Виденов, а Костов малко по малко и даде глътка въздух. По негово време са продадени около 40% от предприятията, а защо нищо не говорите за следващите приватизатори? Кой продаде държавния дял на НЕФТОХИМ Бургас. Земеделието си беше съсипано още от АПК. Сега вече е модерно.

27

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

До Одисей 1Ще разбереш, че само диктатура Пиночет оправя България, но късно!

26

Sweden

преди 10 години

Чудя се защо телевизиите дават все така услужливо трибуна на доказано провалени политици и партии! Хората не искат и да чуят за тях, а те им дават думата.....Докато имаме такива продажни, нагли медии, нищо добро не ни чака. От медиите трябва да се започне с оставките! Бтв журналистите ме отвращаватВижте им физиономиите - нагли, лицемерни и злобни!