150

EU citizen

преди 10 години

До ЗлопаментаКакто европейците свикнаха да живеят с арабските и азиатските си приятели, така и вие ще свикнете. Българите все смятате, че за вас не важат правилата. Да, ама НЕ! Вие сте като всички е ЕС и съответно ще правите като всички.

149

Злопаметна

преди 10 години

До EU citizenКои холандци ви гонят през полето? та Германия и Холандия са заринати от турци и мароканци, същата тарамбукия. И не - нищо не им дължа на тези хора освен човещина и разбиране, които ако се потъпкват - аз съм в правото си да им посоча вратата. Във Франция бяхте ли наскоро? На шанЗализе в пицария беше пълно с арабки с фериджета. Ега ти Хавропата, няма що.

148

софиянец

преди 10 години

И не само това- около 10 години след отмяната на робството в САЩ, първата българска конституция на възстановената Трета българска държава - Търновската конституция- постановява, че всякой роб, който стъпи на българска земя, става свободен- независимо от раса, пол, вероизповедание! Не е лошо на ЕС да се припомнят тези неща....

147

EU citizen

преди 10 години

До софиянецПИЧ, НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ОТ ТОВА. РЕШЕНО Е, ПРАВИ СЕ ТОЧКА

146

Злопаметна

преди 10 години

...и още нещо - когато един гост ти тропа на вратата и те моли за подслони ти го приемаш, слагаш го на масата, то е редно този човек да изпитва елементарна благодарности да се държи учтиво, а не да се изходи на наметеното. Не стига че му даваш храна и подслон - той ти се мръщи недоволно от горе на всичко. Такива гости - вън.

145

EU citizen

преди 10 години

До ЗлопаметнаНяма значение дали ви харесва, или не, но сте длъжни да спазвате етичните норми на ЕС. Хората в Западна Европа не искат българи, ама и тях никой не ги пита. На българите в Западна Европа се гледа точно така, както вие гледате на тези емигранти. Правите се на обидени, когато англичаните и холандците ви казват, че не ви искат, а в същото време вие се държите по същия начин. Долни лицемери сте и затова държавата ви се асоциира с тоалетна, а населението с екскременти.

144

софиянец

преди 10 години

До EU citizen БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА КОЛОНИИ, НИКОГА НЕ Е ОГРАБВАЛА ПРИРОДНИТЕ ИМ РЕСУРСИ, НИКОГА Е УЧАСТВАЛА В ДЪРЖАВНОТО ИМ УПРАВЛЕНИЕ, НИКОГА НЕ Е СЪЗДАВАЛА ЗАКОНИ, С КОИТО ГРАЖДАНИТЕ/ ПОДАНИЦИТЕ В КОЛОНИИТЕ Й СА ВТОРОСТЕПЕННО НАСЕЛЕНИЕ- КАКТО ФРАНЦИЯ В АЛЖИР! ЗА ТОВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИМА ПЪЛНОТО ПРАВО ДА НЕ ЖЕЛАЕ ДА НОСИ ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ КОЛОНИЗИРАНЕТО НА ДЪРЖАВИ В АФРИКА И АЗИЯ ЧРЕЗ ПОЛИТИЧЕСКАТА ДОКТРИНА "МУЛТИКУЛТУРАЛИЗЪМ"! КОЙТО Е КОЛОНИЗИРАЛ - ДА СИ НОСИ ПРАВНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ !

143

Анчо Шукри

преди 10 години

До софиянецПиленце, колкото и да врещиш, нищо няма да промениш. Ти просто не си фактор и теб никой не те пита. Можеш да си пишеш, колкото си искаш, не пречиш на никого.

142

Аз

преди 10 години

Вероятно са ги подпалили, надявайки се, че след това ще ги настанят при по-добри условия и това е само проба, ако мине ще подпалят и останалите. Мен обаче ме заинтригуваха техните права, които уж трябва да са като нашите, т.е. трябва да са плащали здравни осигуровки, за да ползват лекар, да са плащали данъци, за да имат право на социални помощи. Не съм чула някой от тях да е плащал, значи им плащаме ние. Къде са равните ни права???? Какво се полага за унищожаване на държавна собственост?????

141

Злопаметна

преди 10 години

До EU citizenНищо не е длъжна една държава когато я използват за *** - тя първо е длъжна да защитава СОБСТВЕНИТЕ си граждани, а не да поема поток от мързилива *** бъкана със зарази и да ги дондурка на коляното докато те вдигат бунтове задето не им е вкусна сервираната манджа.

140

EU citizen

преди 10 години

До ЗлопаметнаАбе ей, ти май не си чувала за права на човека, толерантност, мултикултурализъм. Това са ценностите, около които е изградена Обединена Европа. България, като пълноправен член на ЕС е длъжна да спазва ценностите, които този съюз е определил като водещи.

139

софиянец

преди 10 години

"съществи" да се чете "същество"

138

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри Голословните ти твърдения, които не са подкрепени с никакви доказателство и по съществи са откровена ЛЪЖА, целят да дискредитират човек, който НЕ Е ЗАВИСИМ ОТ НИКОЯ ПП, мисли с главата си; предлага РЕАЛНИ решения на проблеми и чиито твърдения не можеш да обориш по никакъв начин:) Знам, че съм ви неудобен, младежко дпс- примирете се обаче- аз съм човек, а не бот, жив съм и ЩЕ ПРОДЪЛЖА да давам реални решения, които могат да разрушат всичките ви "търговски' схеми:)

137

Злопаметна

преди 10 години

До софиянецХъм, интересно, но колко от тях са действително регистрирани в агенцията? Ей на онзи дето наръга момичето в центъра на София дори името не му знаеха, и ако не бяха гърците да ни го върнат нямаша и да го хванат.

136

Анчо Шукри

преди 10 години

До софиянецАз знам как са нещата на хартия, ти обаче не виждаш, че в реалността нещата съвсем не са така, както пише в законите. В реалността ти си най- обикновен луд, който лае по форуми, а в това време нелегалните емигранти се увеличават и хич не им дреме, че ти не им се кефиш.

135

софиянец

преди 10 години

Закон за убежището и бежанците Чл. 30. (Изм. - ДВ, бр. 52 от 2007 г.) По време на производството чужденецът е длъжен: 1. да изпълнява разпорежданията и да не пречи на длъжностните лица при изпълнение на служебните им задължения;4. да спазва правилника за вътрешния ред в транзитните, регистрационно-приемателните и интеграционните центрове, да участва в дейностите по поддръжката, хигиената и благоустройството им, както и да опазва предоставеното му за ползване имущество;7. да не напуска територията на Република България без разрешението на Държавната агенция за бежанците;

134

Правилно

преди 10 години

...всички чужденци във Европа , да ги ЕКСТРАДИРАТ /принудително/ по домовете им!!!БЪЛГАРИТЕ СЪЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

133

софиянец

преди 10 години

До Злопаметна Не се карам с това лице. Лицето оспорва едно основно нещо- че СУВЕРЕН НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД и че / според него/ българският народ нямал правото да направи законно нещо, с което да спри или да повлияе на политиците си...

132

ПРАВИ СА ХОРАТА !

преди 10 години

КОЙТО Е МНОГО УМЕН , НЕКА ИЗЛЕЗЕ И ДА ЖИВЕЕ НА ПАЛАТКА В АНГЛИЯ ИЛИ ГЕРМАНИЯ!И ТАМ ПРОБЛЕМА Е СЪЩИЯ../.АМА ЗА БЪЛГАРИТЕ/...ха,ха,хааааааааа!

131

софиянец

преди 10 години

До Анонимен "...Не трябва ли нелегалните имигранти-ислямисти да бъдат екстрадирани след като извършат престъпление? .." Да- това е ПАМ/ принудителна административна мярка/, която е напълно законно средство и е съобразена с ЕС законодателство.