107

Злопаметна

преди 10 години

До Анонимен 109Знаеш ли, друже, аз дълго време нищих този феномен "Бойко" - харесваха го дори изтънчени интелигенти, допадаше им визията на човек с твърда ръка. Въпроса е че да си силен по дух не е като да си силен с имиджа си. Имидж-мекърите ти правят имиджа и ти казват кое, как и кога да казваш. А сила по дух идва отвътре. Ние такъв лидер и политик нямаме. Имаме едно момче което се върна към спортното си общуване:"Днес ми свалиха конците". Точка. За кво друго да говори?

106

биби златева

преди 10 години

Обява:Търси се предан гербераст да ми прекопае картофите, да ми нареже сланината и да ми бъде *** матрял. Плащам в натура. Моля звънете след като валката си легне.

105

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

Каквото и да говорим за Манолова, тя има диплома от СУ-право.Някой да е виждал дипломата на Мутрата.По БТВ показаха визитката му: д-р,инж,бивш мин. председатал и кмет на София,бивш пожарникар от столична служба ппо,спортист от клуб ......./по карате/ и т.н.Аз бих добавил и : настояща куха лейка.

104

мая

преди 10 години

КОЙ ОТКРАДНА 2 000 000 000 ЛЕВА ОТ ЗДРАВНАТА КАСА , КОЙ,КОЙ,КОЙ,КОЙ

103

110 мухльо

преди 10 години

Ти себе си за всички ли взимаш?! Твоето състояние си има психиатричен термин. Шизофрения.

102

добра новина

преди 10 години

Слава богу,оздравял е! Да е жив и здрав! И отново да ни стане премиер. Всички на него разчитаме.

101

Анонимен

преди 10 години

Може за ММ да са казали два три вица, но нямаше комик, който да не бъзикаше мутростака. Няма интелигентен човек, който да не се е погнусявал от появата на това *** по медиите с тъпашките си лафове за долнопробни *** и пръчове.

100

stanick

преди 10 години

Kakwoto i da se kaje protiv KOMYNIST e VYARNO V MOMENTA RIZOVA E v stihiyata si i RAZBIVA DOLEN siderov

99

Злопаметна

преди 10 години

А сега сериозно.Знаете ли какво му е лошото на Бат бойко? Не разсъждава като политик. В момента, в който се оттеглиха командата му кукловоди той си остана едно обикновено момче, което иска да тренира джудо, футбол, да се забавлява и....до там. Защото ако имаше мозък на политик, никога нямаше да допусне да пише подобни глупости в ФБ, защото щеше да е винаги на щрек, осъзнавайки че блога му се разглежда под лупа. Ще потърся друга дясна партия за която да гласувам.

98

Анонимен

преди 10 години

Навярно никой не знае, но прозвището тиква му е дадено по времето когато не е бил уж мутра. Представете си *** мутра да каже на друга тиква. То това си е направо нищожество. Като ви е кеф да му лижете фасадата, то на нас не ни е. Ние помним как хората се палеха по време на печената тиква. Та уважаеми *** от герб, хванете се затичайте към стената и не се спирайте. На бойка ако не и казват вдишвай, издишвай и ще пукне от задушаване.

97

до америкън бой

преди 10 години

Забрави да кажеш: бий ме, трескай ме, млати ме, ай лов ю деди, конграчулийшънс деди биби

96

Анонимен

преди 10 години

ББ и ЦЦ отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, ЦЦ получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане, затова двамата с ББ останали в Африка. Заместили ББ с един корав *** и тъй като не намерили двойник на ЦЦ, обръснали една *** и я качили на самолета. На летището в София Цецка Цачева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат *** и ***, тя се обърнала към ***:- Г-н Борисов, колко сте почернял, ако не беше Цветанов нямаше да ви позная!

95

г-н Тау

преди 10 години

До Анонимен тиквата не е зарзават,дори не е и плод...тиквата си е тиква и нищо друго:)))

94

до злопаметна

преди 10 години

Ако казваше за всяка клизма, то на вестниците стряниците щяха да са претъпкани.

93

Дон Кольо

преди 10 години

Пускайте си "Лице в лице". Сидер Ага говори!!! Машалла!

92

american boy

преди 10 години

Само напред бате Бойко, горе главата и Бог с тебе! Народа те обича и чака с нетърпение да се върнеш там, където принадлежиш - Премиер, законно избран!!!

91

Анонимен

преди 10 години

Не разбрах какво точно са му шили на зарзавата. Да не би да са му стягали халчището, че то вече при ходене се чуваше джвяк джвяк. Чак си изключвах телевизоро. То длатева не можеше да бъде усетена.

90

г-н Тау

преди 10 години

колкото е футболист толкова е и политик...........аматьор,позьор и ***......бил скъсал сухожилие .....bullsheet

89

Злопаметна

преди 10 години

До Анонимен 94Ми смешно ми е, днес бях в хирургията, нагледах се на мъка и истински травми, и не хукна да врещя като попарена котка по ФБ че днес ми свалиха конците. Бре голям мъж, дърт, и уведомява за подобна глупост. Ами ако му направят клизма?

88

Анонимен

преди 10 години

Само *** са толкоз прости че да злобеят като им обиждат идола.Такова нещо като гербер няма.Има само в общинските съветиПък вие се оставяйте да ви разделят на леви и десни докато си крадят на воля.То бива къса памет бива.След поредното управление на тройната коалиця и Бареков ще ви се види слънце и ще си го изберете.