20

Минува42

преди 10 години

До Анонимен (13)Да, и в следващия момент ще се появи полицай ***, който да те застреля, че си паркирал неправилно. И в двете крайности е зле. За това са законите и съда - ще го глобят и толкова.

19

Стоян Пенев

преди 10 години

на няколко пъти ми се случват подобни неща. Не съм полицай , но не понасям когато някои вършат очевадни безобразия - намесвам се . През последните години обаче започнаха да налитат на бой. Последния случай - на 20 септември т.г. в едно задръстване - така стана с едни мутри в черен джип. Отървах се на косъм . И сега какво - трябва да започна да си трая ли... Ами като не мога.. май ще ям бой..

18

Анонимен

преди 10 години

Ако бяхме в САЩ, този "бизнесмен" щеше да е лапнал по няколко куршума от полуавтомат за подобен опит за убийство на служител на реда. Но в БГ ще му лапат страховитата глоба от 100 лв.

17

Анонимен

преди 10 години

Дорелов е със сигурност сред тримата най-достойни български "бизнесмени", които да отлежат в затвора по няколко години за всеки един от съществуващите закони в България по отделно, така че особено варненци, ще следим с интерес и очакване най-после това да се случи за един от законите.

16

дорелов в пандиза!!!

преди 10 години

БРАВО НА ПОЛИЦАЯ И ЗАВИШЕНА ПРИСЬДА НА МУТРАТА ДОРЕЛОВ. ЗАКОНА НАД ВСИЧКИ. УСЛОВНАТА ПРИСЬДА Е ПОМИЛВАНЕ- ДОРЕЛОВ ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА НАЙ-МАЛКО ГОТИНА И ЯКА ГЛОБА И ТО НЯКОЛКО. МУТРИТЕ ТРЯБВА ДА СТАНАТ ДОСЕГАЕМИ!!!! ЗАКОНА ДА Е ПРИЛОЖИ С ПЬЛНА СИЛА И РЕШИТЕЛНО ПО БЬРЗА ПРОЦЕДУРА . АКО ТОВА БЕШЕ В САЩ ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА ИМА ПРИСЬДА!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Варнинскити бизнисмени са само високоитилигйентни. Ни биха направили такова нящо!

14

Анонимен

преди 10 години

policeishtina

13

tim

преди 10 години

На втора инстанция ще осъдят полцая за опит за повреждане на чуждо имущество - задна лява гума.

12

Анонимен

преди 10 години

Дайте права на полицията такива да ги застрелва на място. Тоя *** бизнесмен няма място в нормално общество.

11

festan

преди 10 години

ТОВА СА НА *** МУТРИТЕ КОЙТО СА НА ВЛАСТ В МОМЕНТА

10

I'm

преди 10 години

И пак да се върнем към "простите" американци! Дали ако някой си беше позволил нещо подобно в САЩ, нямаше да го гръмне ченгето? Защото там и най-големи престъпници, когато ги спре полицай много внимават как ще се държат с него.

9

Никой

преди 10 години

Забележете, че за умишлено блъскане и смачкване на човек и то служител на реда го грозят 3 години! Даже много често когато става дума за 3 години ако му е първо нарушение са условни. Какво ще си каже този човек после. Я?! Смачках полицай и ми се размина. Какво ли друго мога да направя безнаказано? Да не говорим, че щом толкова самонадеяно не му обръща внимание, значи вече е свикнал да го прави.

8

Анонимен

преди 10 години

Този *** не е ли бившия мъж на така наречената бизнес-дама Петя Славова ?

7

СРАМ И ПОЗОР

преди 10 години

"Бизнесменът е освободен под парична на гаранция от 2000 лв."ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ отново!! Вие знаете ли че в цивилизацията на запад в САЩ, за нападение над длъжностно лице се лежи двуцифрено число години, а ако е с огнестрелно оръжие не ти мърда доживотна присъда!??!?!

6

Готов за Бой-38 г

преди 10 години

Мен ми мирише на Гражданска Война от сърце и душа.Власт-закони-ценности няма.Те са вече-0.Печели този който има оръжие.Смеехте ми се по рано на мойте предсказания но който се смее последен най добре се смее.Аз имам вече скрит автомат Калашников и Макаров с над 500 патрона.От Илианци си ги закупих и чакам да гръмне първата пушка да отида да си оправя живота като под дулото и стрелбата си взема кинтите от богатите в БГ.Толкова е просто всичко и си е кръговрат като цяло в историята.Но това е заУМНИ

5

Samuilov

преди 10 години

До АнонименДай на мутрата наградка. Не си по-различен от него

4

аз съм българче

преди 10 години

Нагло самозабравило се ла*но, дано те тикнат в затвора да те видим дали ще се правиш на велик и там.

3

ВАРНЕНКА

преди 10 години

ДАНО ДА ПОЛУЧИ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА. АМАН ОТ БАРОВЦИ КОИТО СПИРАТ В МОРСКАТА ГРАДИНА, АМАН ОТ *** КОИТО СПИРАТ НА ЗАБРАНЕНИ МЕСТА А НА ОКОЛО 50 МЕТРА ИМА ПОНЕ 3 МЕСТА ЗА ПАРКИРАНЕ. МНОГО СМЕШЕН ГРАД Е ВАРНА , ПЪЛЕН С КОМПЛЕКСАРИ , А КОГАТО СА С ПАРИ ЕЛАТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПАНАИР НА ПРОСТОТАТА

2

Newbie

преди 10 години

Блъснал?!!?Това да ти мине през крака не е никакво БЛЪСКАНЕ!

1

Анонимен

преди 10 години

Най-вероятно "служителя на реда" е искал да запази мястото за собствения си автомобил.