38

AUGSBURG-CHICAGO

преди 10 години

останаха има няма 6мил. народ в България. Армията не може да напълни един футболен стадион... да не говорим за опазване на територии! За гасене на пожари обаче стават:)А времената се менят-сега не те поробват с меча, а направо си те купуват...та в този ред на мисли,стратегията е правилна-или имаш,или нямаш.Ние нямаме армия!Приемете го, свиквайте с реалността!Ние не сме русия,сащ или подобни страни с амбиции за опазване на богатство(природно-газ,злато,нефт)..При нас който иска идва и си ни купува

37

boiko1

преди 10 години

И този министър, за какъв гръбнак на командирския състав говори толкова угрижено. България може и без генерали и полковници, доказала го е през Сръбско - българската война от 1885 година. Войната известна като победата на капитаните срещу генералите. Ама за нашия министър е важно да си запази генералите и полковниците, че с тях е по престижно да се сяда на маса.

36

so

преди 10 години

"Гръбнакът" на БГ армията избягал щото нямало да вземат пенЦии на 45 години :-) :-) :-)

35

Анонимен

преди 10 години

4akam sergei da si izpalni obe6taniqta kam balgarite

34

boiko1

преди 10 години

Изр*ди. Съкратихте толкова млади момчета, лейтенанчета току що завършили военните училища. За да могат дъртите подполковници и полковници, които отдавна имат години за пенсия да останат на работа. Едно е да получаваш 2000 лв, заплатка друго е 700лв. пенсия. Най - нормално е първо да се съкратят тези които имат години за пенсия, но в нашата армия се прави точно обратното.

33

bg

преди 10 години

ПЕНСИОНИРАИТЕ СЕ БРАТЯ ,НЕ ЧАКАИТЕ-ЩЕ ВИ СКРОЯТ КАПАТА ТИЯ ГАДОВЕ

32

Хаяско

преди 10 години

На България 10-15000 военни и стигат.

31

Анонимен

преди 10 години

Sergei mafiota kato ne si darji na obe6taniqta da si zaminava v ykraina zaedno s monika i familjqta

30

Анонимен

преди 10 години

Emi hubava kak zapo4naha sas sakra6teniqta za da si spesti sergei pari za decata si a na esen dali 6te ima protesti pove4e

29

Анонимен

преди 10 години

Тези "съкратени" винаги са били с максимална пенсия. Претенциите им са, че са се осигурявали в 1-ва и 2-ра категории труд. Питам, колко им е удържано от заплатите, както на нас от 3-та категория? Нищо, защото всичко в осигуряването им го плащаме ние! Да не говорим, че от край време при съкращения и пенсиониране взимат по една торба пари! За съжаление, това се отнася за по-големия брой от тях, чантаджиите!

28

Елизабет

преди 10 години

Е ,тоя любовник нали се изсили, че -КРАЙ с УВОЛНЕНИЯТА ! А , бе комунист като каже нещо , ГЛЕДАЙ СЛЪНЦЕТО.

27

Анонимен

преди 10 години

A kade sa rabotnite mesta a koga 6te se namali toka a koga 6te vzimam 1000 leva i 500 leva pensii

26

Анонимен

преди 10 години

Ние ще завладеем света с кисело мляко и розово масло в ръка !!!

25

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Полицията е на...политиците,армията е на народа.За това армията бе настъпателно и непрекъснато,през всички правителства на прехода,ликвидирана по...целесъобразност.Цели региони са...оголени,без въоръжени сили.Истината е,че БА е много под санитарния минимум и ако се наложи,не е в състояние да организира отбранителна операция на територията на страната.Сега се сетиха,че армията има и социални функции и задачи,при природни бедствия.Плямпачите - политици,да дойдат да помагат лично те,на населението.

24

Анонимен

преди 10 години

Само искам да знам, каква е основната причина хора, които работят като кашици (без почти никакво образование) да взимат 3 или 4 пъти повече от минималната заплата за страната?

23

Анонимен

преди 10 години

Нормално е да ги съкратят.И на мен ми писна да храня най мързеливите хора в страната.Закриха строителни войски,не помагат при бедствия и аварии.Единствената им работа е да спят и да си дръгнат таш_ците.Че и жени вкараха в армията майчински да цоцкат.Сега и 1 милиард ще теглят за социални помощи.А кой ще ги връща??????Аз като си направя сметка по добре да взимам помощи и да бера гъби в гората от колкото да бачкам и да плащам за михлюзи.

22

asd

преди 10 години

Докато все още имаме някаква армия, генералите трябва да решат проблема на народа с корумпираните политици. Освен военен преврат нищо друго не ни остана. Ако не искат да ги заличат тотално, да вдигат танковете и каквото там е останало и да влизат с София. България винаги се е славила със силна армия и продажни политици. Вече 23 години вторите унищожават постепенно първите за да премахнат опасността някой да им потърси сметка за делата.

21

dimitar

преди 10 години

predatelite v tazi strana nyamat svarshvane.to ne byaha sini to ne byaha cherveni,jalti,pembeni.s tolkova mnogo negodnici napravo mi e stranno kak oshte balgariya ya ima.izglejda tova sa poslednite i kapki krav predi da umre.imashe balgariya no veche ya nyama za sajalenie.smart na komunizma svoboda na naroda!!!

20

Протестирам

преди 10 години

До 4321Не БКП и не БСП разбиха армията. Горби ,НАТО и т.н и т.д.

19

Гошо

преди 10 години

Който не храни своята армия - храни чужда!Ама аз не искам да храня чужда бе, клатурчо. Извади си главата от гащите на Мая и се огледай! Те ловците станаха повече от армията. Да ви е..а и продажниците нещастни!!!!!