52

Маджаров

преди 10 години

Браво Бойко силни сме много сме ГЕРБ ПОБЕДА ПОБЕДА

51

5f5

преди 10 години

До sО чакай ,няма ги още ония със суичърите от февруарските протести.......

50

$$$$$

преди 10 години

повече на протести не стъпвам, за 30 лева ще ме пребият.

49

s

преди 10 години

Като гледах снощи протестиращите хора нито са мирни, нито интелигентни. Ядосвам се като гледам какви хора искат да се налагат над всички в България. Съжалявам полицаите. Правителството не трябва да си подава оставката!

48

Popai9

преди 10 години

Сидеров , къде си? Отиди при хората да им говориш!Ще трябва обаче да носиш маса за 12 човека

47

Анонимен

преди 10 години

Яд ме е че полицaите не пребихa тези протестирaщи

46

irikandji

преди 10 години

Най-престъпното правителство ще приключат всички като Чаушеску.

45

Стоичков

преди 10 години

Видя се кои са "интелигентните и образованите"! Няма ли най-сетне полицията да действа като всяка друга европейска и да смаже тези развилняли се простаци!? От Фандъкова да бъде търсена отговорнос за това че повече от месец нарушава Закона за митингите. Как може да толерира престъпници, които без разрешение, без указан маршрут и място тероризират 2 милиона столичани.? На тези терористи не им ли е ясно, че за всеки депутат са гласували повече хора от колкото всичките , които са на паветат

44

до 53

преди 10 години

Другия път ще усетите полицейскaтa любов.Имaйте предвид ,че вече нямa дa е същото и отношението нa полициятa е ще друго към вaс ***.

43

гражданин

преди 10 години

Йово, как ще дойдат високите доходи? Какъв е начина според теб? С актуализация на бюджета или чрез хранене на фирмите около станишев и доган? Герб поне имаха ясна икономическа политика. Пестене и разпределяне по приоритетни сектори. Е Твоята работа не е да го признаеш. Лай си, не ми пречиш!

42

5f5

преди 10 години

До Кaкво се церемонятКакто в Турция,Гърция,Бразилия и т.н.....Ахмак!

41

х

преди 10 години

Това правителство не е нито дясно нито ляво ,то е криминално.

40

стоян

преди 10 години

Аз не мога да разбера какъв е смисъла на свикването на КСНС. Оня платения "луд" пак ще вдигне шумотевица и ще заглуши всичко. И какво може да се реши в КСНС?

39

Лудата

преди 10 години

Усетихте ли НАРОДНАТА любов?

38

Йово

преди 10 години

Парите вече започнаха да свършват и мафия, ГЕРБ и платените протестиращи се опитват да покажат колко са интелигентни. Дори да има нови избори ГЕРБ дори да спечели после ние ще ги свалим още на 3 ден защото ние не сме платени протестиращи. Ние искаме високи доходи а не фризер както беше по времето на ГЕРБ и друго през февруари ние имахме конкретни идеи сега протестиращите нямат. Нормално е, сега им се плаща да трошат и всички знаем кой плаща.

37

БТВ ПЛAТЕНA

преди 10 години

Хaхaхaхaхa Виктор Николaев и Aни Цоловa се опитвaт дa убедят ,че имaло полицейско нaсилие, че хорaтa били мирни...:)))))Мaлееееее нa челaтa им чaк пише ГЕРБ

36

гражданин

преди 10 години

Не знам *** ли са или безрасъдни деца, но им благодаря за действията. Тези *** вътре си помислиха, че така ще си откарат до края на мандата. Е да, ама не! Няма да имат спокойствие. Дойдоха с машинации и манипулации. Нямат място в парламента!

35

balist

преди 10 години

До 28това ако беше в друга страна хвърлящите камъни, домати и какво ли не щяха да бъдат пометени с водни струи и сълзлив газ... В нормалните страни никой няма да търпи 2000 пияни и дрогирани мекерета да правят подобни неща и да искат да свалят правителство... 2000 срещу няколко милиона...

34

до 45

преди 10 години

Кой да мачкат собствения си народ, който Не ги иска? *** се прегледай...

33

do 41

преди 10 години

Ама какво намаление на тока, ти със всичкия ли си? Колкото ще открият 250 000 работни места, толкова и тока ще ти намалят. Толкова ли си елементарен и лесен за манипулация. Още не са дошли на власт и започнаха със заемите, ами турските областни управители в области където няма турци с цел да се мачкат българите, амо Белене...това ли ти харесва. Явно си турчин.