204

бтв

преди 10 години

Абе оставете го човека поне един път да стигне до края

203

Авитохол

преди 10 години

Крокодилски сълзи за този господин/соц поет/демократ/посланик няма да роня! Дано презскочи трапа все пак!

202

Мародер

преди 10 години

И да измре половината народ, за охлюва Орешарски, който е кукла на конци, това не е важно, той има партийно поръчение да държи властта. Дано, ако Едвин недай Боже умре, *** ***, с които е пълен и тоя форум,вече станат ясни за всички, и всички разберат, че е гано да ни управляват такива ***.

201

БГ

преди 10 години

БСП и Юруш, нещо не ви чувам коментарите за областния на София, как е доволни ли сте? А Салито, който ще го наследи в НС. Предлагам него да го направите шеф ба енергийната комисия. Редно би било, чух и видях, че е голям "експерт" в частното енергоснабдяване.Юруш, какво стана в Силистра, нали щеше да има протест, къде са ви хората? От колко време пиша, че останахте 2 файтона хора.ОСТАВКА!Бойкот на медиите на Пеевски!*** и ибрици!Да живее България!

200

rumen221

преди 10 години

Сугарев,Почвай нова голодовка - Роско - офшарката ще е на разпит в прокуратурата!Президентът Росен - офшорката ще бъде привикан на разпит в прокуратурата. Това съобщи прокурор Б. Сарафов.Името му излезе от бележника на обвиняемия Филип Златанов, председател на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси.Златанов пише:В 17.30 ч. да се публикува решението за Ранкова без президента в заглавието - > Решение за прекратяване на Плевнелиев;Росен Плевнелиев сигналът е прекратен, да не се качва в интернет;.

199

Анонимен

преди 10 години

каква подлост сугарев!!!!ти си подлец!!!23 години се хрантути от системата и беше част от нея!!!

198

Mene

преди 10 години

Спазването на строга финансова дисциплина не е геноцид за народа,а необходима мярка. Геноцид за народа,е че той е масово неграмотен и *** и иска да живее от помощи и подеяния. Б.Б,не е виновен,че има над 300 000 души,които са неспособни на произведат и 5 лв.Виновни са си сами.

197

Анонимен

преди 10 години

Щом *** така са наскачали срещу това правителство,то това е ясен знак,че то ще работи за интереса на българите ,а не на ционистката ***,както досегашните правителства от Костов насам.

196

Анонимен

преди 10 години

Едно юдейче по малко нЕма лошо ,и дай Боже повече еврейчета да измират ,че да се освободи хубата ни държава от тези ***

195

Frontline

преди 10 години

До Анонимен 202до края на седмицата най-много да ти падне някоя пломба приятелю :Д :Д :Д

194

Анонимен

преди 10 години

Стига сте ни занимавали с този човек. Мълча толкова години сега решил да се прави на гражданин. Хора загиват в мините, пиян шофьор помита хора по спирките, а ни занимавате с някакъв, който отново иска да влезе в политиката и да стане посланик някъде. Хайде стига! Писна ми от всички такива позьори. Бойко Борисов и неговият финансов Хитлер подложиха на геноцид целият народ. Тогава хората от немотия се самозапалваха, а не за да бъдат известни.

193

Ранчев

преди 10 години

Де го тоя късмет *** тоя мръсен лъжец и провокатор, ама няма да имаме тоя късмет. Ще го "спасят" и после ще му приведат парите. Филчев хубаво каза "Не стъпвай в рядко ***, ще те опръска".

192

Анонимен

преди 10 години

Не е нужен задълбочен анализ защо сме на този хал.Прочиташ няколко коментара и пъзела се нарежда.Ние не можем да бъдем свободни.Не заслужаваме да сме свободни.Имаме остра нужда някой да ни гази,мачка и ОГРАБВА.Изпитваме удоволствие когато ни е гадно.За първи път има кауза ,заради която може да сме обединени но не би.

191

FF

преди 10 години

Tova sa plateni hora. Sega kato sa na vlast imat pari ....

190

Анонимен

преди 10 години

Това си е негов проблем! Да прави каквото иска! Защо ни занимават изобщо!

189

Анонимен

преди 10 години

До socialist 1944С такива простотии ли ви пълнят главите на конгресите на БСП?То бива промити мозъци, но това си граничи с натуралната простотия.

188

цион

преди 10 години

Eвреин никога не би се самоубил ***. играе Ви пореден театър.

187

Frontline

преди 10 години

кво ни занимавате с тоя плешив сурикат, да умира...

186

Ot bolnicata

преди 10 години

Predi 5 min.Edvin pocina mir na praha mu

185

Анонимен

преди 10 години

До сигуренДа нямаше да случи по времето на мутрата Бойка. По негово време хората се самозапалваха.