69

аз

преди 10 години

нали преди казаха , че само 170 000 от бюлетините са сгънати и НАРЯЗАНИ, другите как така не са нарязани само няколко часа преди изборите ако ще се ползват

68

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Щом повярвахте на двамата герберски депутати с чувалите на Президентските избори, значи си заслужавате и Жан, и Симо, и Боко, и СърГей, и Местан + Доган, та и Сидерчо Войвода :)Помагали на бременна :) Точно бременната ли пратиха от цялата комисия :) :) :) Сега пък изпечатали 350 000 бюлетини да си имат :)

67

Kaleko Aleko

преди 10 години

Бай ***, отговарям ти и аз:чувал съм и за двете неща. Мой близък приятел е шеф на изборна комисия вече сума години. Но специално тази година не е било така, гарантирам ти го.

66

анонимен

преди 10 години

До Бай *** от Ханойкак се подменят всички бюлетини като не те са важни после а протокола, и как се подменя протокола като той вече е пресниман няколко пъти, след като е попълнен в комисията и раздаден на представителите на всички партии в комисията

65

sdg

преди 10 години

До електорат матряловОбяснявам,няма да повтарям:Когато печатат бюлетините и когато ги броят за предаване тези нали са били с бележки от кой район са.Което остане в склада остава с бележката,а това което е отгоре ще се унищожи когато се разпореди.Но явно ви е трудно да разберете някой че има нормален надпечат като в всяко производство,ОСВЕН БРАКА ОТ БЮЛЕТИНИ.

64

Сотир

преди 10 години

в крайа сметка отпечатването на тези бюлетини е:а) административно нараушениеб) престъплениев) кьорфишек

63

Анонимен

преди 10 години

Абе що не си признаят, че ги хванаха по бели ***, а сега се павят на обидени, не влизат в парламента и се надяват това правителство да падне, че да си довършат фалшиментото на следващите избори.

62

Анонимен

преди 10 години

Продължавайте да протестирате и ще си имате пак една проста тиква да ви управлява :)

61

Анонимен

преди 10 години

"Виси със страшна сила въпросът тези бюлетини с колекционерска цел ли са отпечатани, заяви Сарафов."Е затова трябва да ти се иска оставка...това е внушение и изказване на субективно мнение на независимата прокуратура.

60

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

68, Ще си позволя да ти отговоря аз:1. Видяхме как товареха чувалите по таксита и без полицейска охрана. Даваха го по няколко телевизии. Купуват се цели комисии и се сменят всички бюлетини.2. За *** нишка чувал ли си ? *** нишка е най-практикуваният метод за фалшификация на бюлетините, особено в етническите махали.

59

neanonimen

преди 10 години

До електорат матряловЗа теб може да остават едни въпроси, но за мен има само един:Защо Мая Манолова отказа да назове източника на тази информация? Заради своя имунитет и прокуратурата не може да я пипне. Надявам се сам да видиш колко смърди цялата история. И по-невероятни неща са ставали в България от това БСП да напечата бюлетини в печатница на ГЕРБ. И как точно в последния ден ще ги пласират? Абе мозък малко трябва.

58

Анонимен

преди 10 години

Ей, гнусна прокуратура...та дори на снимката се вижда, че не са нарязаниКолко да са валидни...или на всеки и персонална ножичка са щели да дават

57

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Кой ще изпечата 350 000 (поне) бюлетини над тиража (в който по договор е включен 10% резерв) ????? За какво ще ги ползва ? Тапети? Тоалетна хартия ?ГЕРБ са царете на подправените избори, по-добри са и от наглите *** !

56

Kaleko Aleko

преди 10 години

електоратчо, на тези избори имаше купища наблюдатели, застъпници и какво ли не, които не се отделяха от урните, протоколите и т.н., да не говорим, че имаше и външен контрол :) Можеш ли да ми обясниш как ще пробуташ 350 000 бюлетини? :)

55

Анонимен

преди 10 години

До електорат матряловда бе електорате то така се наливат 350000 бюлетини в един два три района, току виж някое село с популация 200 изведнъж се окаже с 10000 хеххехехеаеаххеахе БСП се н*аха отново с тия бюлетини, цялата работа е перфектно онагледяване на поговорката "който копае гроб другимо, сам пада в него".

54

сдг

преди 10 години

До ho hoА супермен ще носи торбите :))))))

53

сдг

преди 10 години

До електорат матряловглупако,бюлетините са за цяла България и света,не са само за определени райони както си пишеш ти.

52

VikSf

преди 10 години

Доган излезе освен хидроинженер и много добър цветар! Такава хубава аранжировка спретна! Евала, как му се връзват всички!

51

gandi.daow

преди 10 години

Не е важно кой за кого гласува, а кой брои гласовете:) Не били маркирани.. то пък оставаше и да са маркирани... хахаха"От прокуратурата са категорични, че не става дума за технологичен брак."...

50

аноним

преди 10 години

много жалко че те сами се хванаха в собствения си капан.и от страх вьршат повече и по големи грешки.ами да отидат при доган та да им да де акьл как да излязьт от капана в който са попаднали.колкото повече се ровят толкова повече замесени от тройната коалиция ще изплуват