290

gini

преди 10 години

tezi pensioneri nyamat rabota samo znayat da se kontyat i nedovolstvat

289

МВР

преди 10 години

СИД, по принцип си прав, но по-голямата част от хората се присъединяват към протеста между 19.15 и 19.45 ч. за което МВР не "информира". Поне това е моето наблюдение. Именно тогава и се сгъстяваме доста за разлика от час преди това.

288

shit

преди 10 години

до 386Прав си делим се на богопомазаните столичани и всички останали.Жалък си.София ,не е България!

287

С мозъчна протеза

преди 10 години

Не се сърдете на интелигентния и симпатичен младеж от снимката с гнойния лозунг! Той, горкият, е с ампутиран мозък! С мозъчна протеза, пълна с гной!

286

Анонимен

преди 10 години

Да нормалните хора са в София! Другите трябва да ги ударят по джоба със сметките за ток, за да излезнат! Има две Българии отдавна!

285

Анонимен

преди 10 години

КОНТРА "ПРОТЕСТ" В СЪБОТА???ХАХАХАХА...ОТ 200 ЧОВЕКА-180 ДЪРТИ ЗАКОРАВЕЛИ КОМУНИСТИ С НЕКРОЛОГА В ДЖОБА И ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАМ ДО СЪБОТА ДА ГУШНАТ БУКЕТА ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ СМЕШНИЦИТЕ НА НДК ОТ СТАРОСТ!ПОНЕ ЗАКОНИТЕ НА ФИЗИКАТА И БИОЛОГИЯТА ТАКА ПОВЕЛЯВАТ!А ДАНО И С ТЯХ-И ЗАБЛУДЕНИТЕ ПЛАТЕНИ СМЕШКИ,СЪБРАНИ ОТ ФИТНЕСИТЕ НА ОВЧА КУПЕЛ!И ПОКРАИ ТЯХ И ПАРТИИТЕ-УБИИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД-БСП,ДПС И АТАКА.ВПРОЧЕМ ДПС Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА-ЦАЦАРОВ,КЪДЕ СПИШ?

284

Анонимен

преди 10 години

Хайде на контрапротест. Красивите срещу грозните!

283

Анонимен

преди 10 години

*** от София ви поздравяваме с Довиждане!

282

Анонимен

преди 10 години

Протестът пред НДК приключи малко след 19 часа, като участниците в него се заканиха да го повторят в събота от 12 часа. На протеста присъстваха близо 200 души.ХАХАХАХАХАХА...ПЪЛЕН СМЕХ!КАТО ГЛЕДАХ ЖАЛКИЯ ИМ ОПИТ ЗА "КОНТРА" ПРОТЕСТ,НАПРАВО СЕ СМЯХ ДО ПРИПАДЪК 2-3 ЧАСА!И ЩЕЛИ ДА ГО ПОВТОРЯТ В СЪБОТА???ПХАХАХАХА.АБЕ ВИЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ,ЧЕ ДО СЪБОТА ЩЕ СТЕ ЕДВА 20-ТИНА,ЗАЩОТО ДНЕШНАТА ВИ СБИРЩИНА БЕШЕ ОТ ДЪРТИ ПАРЦАЛИ,ПРЕД КОИТО И ДИНОЗАВРИРЕ СА АБИТУРИЕНТИ БЕ?ЕГАТИ ЖАЛКАТА СМЕШНА ПАРТИЯ Е БКП

281

Анонимен

преди 10 години

До 22 Тези дето подкрепят от големите градове се броят на пръсти-И то бивши СДС , царисти ,шутове от СКАТ, Резесисти ама на пръсти ,на пръсти се броят.Къде бяха във Варна 30000-40000-50000 къде са сега 100-150 -тина. Пловдив и там умряла лисица .Просто народа не иска да чуе Герб и наглостта на Буда.

280

МВР

преди 10 години

МВР как брои протестиращите - нямам думи. Били сме 3000. Поредната грозна лъжа. Бяха спрели да дават информация за броя, но след като в събота и неделя по Канал 3 говореха за 30-40 000, започнаха отново да ни "информират". Днес имаше не по-малко от 15000 души!!! Всеки от нас е ходил на стадион и лесно може да прецени (естествено приблизително) голяма група от хора. МВР умишлено дезинформира!!!

279

Анонимен

преди 10 години

Интересно пред централата на ГЕРБ скандират така,сякаш са пред БСП,може би искат да покажат на вожда колко са верни...объркан съм,ходят до там,но много малко анти -ГЕРБ лозунги,защо, нали искаме промяна,ако промяната която искат е ББ и ЦЦ,то каква промяна е това?

278

мека топлина

преди 10 години

На гнойния интелигентен и симпатичен младеж от снимката, още са му пълни гащите с една мека гнойна топлина.

277

Анонимен

преди 10 години

Протестиращите са герберасти и седесари, а тук-таме се наблюдават и фашаги, а има и доста заблудени и сеирджии.

276

сс-23

преди 10 години

Абе нали и др. Б.Борисов и той не е напускал БКП ,а само работата си, и др. Ц.Цачева и др.Ц. Цв. и всичките от Герб са деца ,внуци на номенклатуратана БКП,,,,, а и др.Плевнелиев.Срещу тях няма ли да викаме -долу !Ориентирай те ме ,да не сбъркам нещо.Странна работа .От тях вони на комунистическо пък ,да ги защитаваме .Уж не сме луди !!!

275

с любов към ближния

преди 10 години

Да не казвам от къде този гноен симпатяга на снимката е извадил гнойта, за да напише този великолепен и много интелигентен плакат, пълен с любов към ближния!

274

Анонимен

преди 10 години

ТОВА НЕ Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ТОВА СА ПЛАТЕНИ АГЕНТИ НА ГАДНИТЕ ЧЕНГЕТА ОТ ГЕРБ КОИТО ПЪК ДАВАТ ПАРИЧКИ НА ВЛЕРКАТА СИМЕОНОВ *** МУ ГАДЕН И ТОИ ГИ КАРА С АВТОБУСИ НА ПРОТЕСТА!!! *** ДЪРЖАВАТА

273

на снимката

преди 10 години

На слузестия на снимката много му прилича гнойния плакат!

272

Одисей 1

преди 10 години

Били преброил някой белите коси на снимката от НДК , аз се отказах предварително благодаря

271

au

преди 10 години

До Z80как разбра бре човече че са ***....и.Явно имаш нюх или и ти си като тях.