174

Ofanziva

преди 10 години

Tazi ve4er Ofanziva otiva na borba s Volen Soderov za slava na BG i CSKA!Umrete GOVEDA! Shte vi uni6tojim do krak mamka vi cigni

173

raiko0

преди 10 години

Нима на подръжниците на БСП СЕГАШНОТО управление им харесва нима на подръжниците на ГЕРБ им харесваше управлението на Б.Б. Хайде да спрем противоконституционната партия ДПС да разграбва България. Защо няма българска партия в Турция а? Защо се разрешава на хора в Турция да гласуват за Парламент Президент и др. като те дори 20 години не са стъпвали на българска земя дори и нямат намерение да го направят. Това кой ни управлява се решава извън границите на България и това трябва да се спре с закон!

172

Писанчев

преди 10 години

Историята на Долен Сидерофф с глупостите, че "брани къщата си" малко прилича на Тодор Живковата сага, дето се криел, но полицията не го търсила :-)Все пак милицията и жандармерията не са си свършили работата още когато селяните заградили улицата с колите си и не пускали никой да минава. Трябвало е да ги атакуват и да ги арестуват. След което най-нормалното е да освободят движението по улицата, а ако дойдат протестиращи да не ги допускат в близост до централата на Атака.

171

българин

преди 10 години

Нека да оставим тази вечер откачалката Сидеров да си говори сам.

170

raiko0

преди 10 години

а3: Дайте да се обединим за общата кауза за по-добър и достоен живот в България. Не се разделяйте на Гербаджии Бесепари Атакисти и разни други. Трябва всички да бъдем едно цяло и да може да свалим това правителство и нека следващото правителство било то оглавявано от Борисов Станишев Сидеров и който било друг да работи в интересите на народа а не за неговите лични интереси. Нека покажем че властта е в нашите ръце а не в техните и че те немогат да ни разиграват както си поискат както е било 23г.

169

Анонимен

преди 10 години

Сидер Ага да обясни какво толкова държи в този скапан офис ,че го "брани " с барикади???Бранел си земята,под наем !!! От кого и от какво го браниш този офис бе турско ***???Колко ти платиха турците,че сега дума не обелваш срещу тях???Здравето на хората ли е важно или ОФИСА му въшкав???

168

Неутрален

преди 10 години

Нека да оставим откачалката Сидеров тази вечер да си говори сам !

167

Спиш ли юроде?

преди 10 години

- Ами хамалите? - любопитствува Бочоолу. - И хамалите са наши, и ***, и Данко Харсъзина е наш...- Ами че той нали беше затворен за кражба? - учудва се Бочоолу.- Е-хе, ти патки пасеш. Пуснахме го ний него. Нали той ни спечели хамалите. Отишъл при тях онзи ден, събрал ги, че като им скръцнал със зъби, те замръзнали по местата си, като им изръмжал: "Зъбите ви ще разкъртя, ако не изберете бай ***!" - и хамалите кандисали. Пазарил ги Данко по два лева на човек и срещу изборите цяла нощ ядене

166

Анонимен

преди 10 години

MILI HORA , NE HODETE PRED ZGRADATA NA ATAKA. NE ISKAME GERTVI , VAV VOLEN E VLEZNAL SATANATA I NEZNAE KAKVO PRAVI, BOG DA VI ZAKRILA I PAZI.

165

Атакист

преди 10 години

Мятам бутилки по майки и деца за 20лв,елате пак довечера

164

до 180 от Ловеч

преди 10 години

Ниц бе, лимонадо, много се газираш. На такива като тебе в махалата викаме "дуе се като балон у трънье". Айде, оди си у Ловеч, ***!

163

Big Bad Wolf

преди 10 години

Волен Сидеров и АТАКА, че кои бяха пък тея?

162

ER

преди 10 години

до селянина от Ловеч- Ходи си на село и без това никой няма да се занимава с Вас и клоуните от тъпата ви партия. На село можеш да вършиш доста добра работа щото предполагам си як като вол. Та хващай рейса и после мотиката на село... За толкова ти е акъла...

161

пророк

преди 10 години

Уж Бойко е минало, а защо всички се страхуват от него?

160

Анонимен

преди 10 години

Видяхме го Волен вчера,зад барикада под маса,държана от платени наркомани!

159

Вагнер

преди 10 години

И от кога чафути като Зайо Тицин протестират срещу властта,която браниха до скоро?!!?

158

orce

преди 10 години

Ne treba mnogu da se razmisluva sto i koj e Volen,no ovie sto protestirat da se narekuvaat demokrati i intelektualna avangarda e bezobrazie nevideno.Suma sumarum site koi protestirat sega od kako ovoj Peevski vece dade ostavka se POTPOLNI *** I ***.Da konstatacijata e sigurno tocna p[oglu narod ne sum nitu videl nitu cul nekade.

157

Властта е болест

преди 10 години

Не харесвам Волен Сидеров нито неговите възгледи ,не харесвам Бойко , но ми хареса да видя как снощи единственият който имаше смелост да се изправи пред платената тълпа беше Волен . Извинявайте че не съм добавил ВЛАСТТА НЕ Е САМО БОЛЕСТ ТЯ Е И ЛУДОСТ

156

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ-ери, здравейтеКазвам се Ивайло Йотов Найденов, на 23 г. съм, от град Ловеч.ЕГН 800724хххх (със свободна програма, която я има в Интернет може да видите последните цифри, заради закона не ги публикувам).Живея в София, кв. Гео Милев. Не съм член на Атака, никога няма и да бъда.Но аз ще съм този, който ще ви смаже, ако продължава да върши простотии пред централата на Атака.Забрана на Лихвата!Право да се гласува за: нито един от посочените!Право на явен вот, наравно с таен!

155

Анонимен

преди 10 години

правилен подход - вчера псувах охраняващ събитията полицай - той не ми обърна никакво внимание -след което двамата мирно и кротко се прибрахме - евала на професионализма на този пич...