368

една

преди 11 години

До КостовКАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДА КОМЕНТИРАШ ВЪОБЩЕ?!ТИ УБИ МЕЧТИТЕ И НАДЕЖДИТЕ НИ!СЕГА СЕ ПРАВИШ НА УМРЯЛА ЛИСИЦА И НИ БАЛАМОСВАШ С НЯКАКВО СГЪВАЕМО НОЖЧЕ НА НЯКОЙ ***, КОЙТО НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ИСКАЛ ДА ОТВОРИ ЗАРЕДЕНИЯ ТИ ХЛАДИЛНИК И ДА СЕ НАХРАНИ, АКО ВЪОБЩЕ ВСИЧКО ТОВА Е ИСТИНА!

367

дедо пич

преди 11 години

Голяма работа станала заради един ***.С какво е бил въоръжен оня,със самобръсначка ли?

366

Анонимен

преди 11 години

Филип Димитров,който разпродаде цялата водеща индустрия за стотинки ,съсипа селското стопанство чрез масовата приватизация - трябваше отдавна да е в затвора

365

Анонимен

преди 11 години

електорат!Ние се плашим ----24г.,нека да види и един ''успешен'' политик ,какво е страх!

364

Анонимен

преди 11 години

жалко, че не убиха драгалевският мавър. то и без това е един политически труп, както и жалките му анонимни лакеи.

363

human

преди 11 години

Скъпи форумци - вие сте съвършените *** !!! Простаци, фашизоиди и жалки ***. Заради такива като вас България 13 века е била миризливия клозет на Европа.

362

Анонимен

преди 11 години

477 преди 23 години и те не ходеха , нямаше новина номер едно какео е задръстването по пътишата към морето или към Истанбул или Халкидики , кога си ходил на море по Великден бе , НИКОГА

361

Анонимен

преди 11 години

И.Костов да получи награда за най-добра мъжка роля в Бг-политика ,и паметник приживе на оживено място,.... на кучешка алея ,за да бъде и поливан !

360

прокуратурата

преди 11 години

Прокуратурата да проследи сигнала, че зад атентата над Доган и днешното нападение над Костов седи лице с инициали Цв. Цв. Евтини милиционерски похвати, 45 г. ми писна от ченгета дето ни тормозиха. ***, нагли и алчни червени миазми. Лустрация до дупка!

359

Костов

преди 11 години

ГЕРБ - това е популистка партия на бивши комунисти решили да откраднат дясната идея с цел лично облагодетелстване, това обаче няма да остане ненаказано Утре ще го ядете ГъРБавите ***, като видите резултатите от гласуването не само на ББ, а на всички Ви ше се разлопа сърцето

358

Анонимен

преди 11 години

470, ДА ТАКА Е, НО САМО ЗА 5 % ОТ БЪЛГАРИТЕ.ОСТАНАЛИТЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА НАХРАНЯТ ДЕЦАТА СИ.

357

Анонимен

преди 11 години

Въоръжен? С джобно ножче? Което в последствие ще се окаже че е счупено и не може да се отвори. Костов е толкова ***, че не може и да измисли някаква история по-различна от тази на Доган.

356

Анонимен

преди 11 години

Комсолските номера на Цецо, Костов и Бойко нямат край. Добре че от БСП са се усетили навреме и са ги изгонили, че щяха да развалят хубавата партия!

355

алекс

преди 11 години

Остана един ден до изгонването на *** от българската политика !

354

Анонимен

преди 11 години

Последна политическа изява, на ''най-успешният''политик ----другаря И.Й.Костов !

353

Анонимен

преди 11 години

462 какъв е резултат , днес си в пъти по свободен от тогава имаш частна собственост можеш да пътуваш по целия свят член си на ЕС и на НАТО , това малко ли е бе чукчиКОГА 200 000 БЪЛГАИ СА ХОДИЛИ ЗА ВЕЛИКДЕН НА ХАЛКИДИКИКОГА СА МЕЧЕТАЛИ ДА ГО ПРАВЯТ ПРЕДИ 23 ГОДИНИ ЕЙ ТАКА ДА ХВАНЕШ КОЛАТА И ЖЕНАТА И ВЕЧЕРТА ДА СИ ПЕШ УЗОТО НА БРЕГА НА СОЛУН ЕЙ НЕБЛАГОДАРНИЦИ

352

jan

преди 11 години

449Глупак кажи на баща си, че те е произвел толкова невъзпитан и ***. Оправдание има само, ако не е бил трезвен. Добрият тон е желателен по форумите, но с простака можеш да се справиш само като се държиш като ***.

351

Анонимен

преди 11 години

Показаха го Костов по TV7, изглеждаше като нас*ан. Тоя себе си не може да оправи, ще оправя държавата!

350

Анонимен

преди 11 години

В тоя син сайт само за Костов се пише и то по време на изборите отвратително и после Костов нямал медии аз пък съм трамвай.

349

Седесар

преди 11 години

Като гледам как неистово са се развихрили платените писачи на олигархията,как се повтарят стари изтърнани антикостовистнки мантри,как се измислят в момента нови дивоттии по отношение на дъщеря му и може би на бъдещите му правнуци стигам до извода,че това наистина е провокация от копоите на Цветанов. Едана от многото от репертоара на старата държавна сигурност. Продължавайте да плюете и да лаете нещестници,за да заслужите жалките сребърници