206

До 234 Кузман

преди 11 години

Прав си, но тук гъмжи от червени поплювковци, които се правят на ударени ,за това какво вършеха техните господари

205

Криминалист

преди 11 години

Валентин Петров току що каза че :Миков има най-голяма вина за назначаването на Флоров!Не можем да очакваме да бъде проявен и морал, защото човекът, който има най-голяма вина за издигането на Флоров, освен тези, които споменах, е Михаил Миков. Той го назначи за директор на ГДБОП. Сега в един момент Миков започва да пищи и да иска незабавното отстраняване на Флоров и получава амнезия за това, че го е назначил за началник. Интересно дали Миков е получил амнезия и за факта, че е назначил цялото професионално ръководство на МВР, което работеше по времето на мандата на ГЕРБ?! За това, което е напр

204

beauty

преди 11 години

Тоя *** колко народ безпричинно е разплакал, сега е времето да реве с кървави сълзи при това.То от лакомия така става.

203

Гюро Михайлов

преди 11 години

Бойко и Цеца са като децата.Играят си на майстори.Обръщат камиончето и обясняват-ние плавим и лемонтираме кумьонНакрая, като го обърнат-кой каквото можАл-откраднАл,а камиона не върви.Държавата не е игра.Обърнахте я с гумите нагоре,откраднахте,каквото може а обяснявате,че сте и сложили еърбеци,шибидаци,системи за сигурност,нисък разход!?Оставихте я като разрязаната кола в Къртицата.Щом не разбирате-бегайте си играйте на стражари и апаши.Да дойдат тия,дето могат.Върнете държавата на българите!

202

По темата

преди 11 години

МВР се състой от 60 000 милиционери никакъв проблем да бъдат сменени до един всички, с западни полицаи ......Това е единствения начин България да просперира и да излезе от кризата....

201

Анонимен

преди 11 години

Цацаров идва от съдебната система,която Цвъчко унижаваше както му бе удобно.Започва отмъщението,а главната цел е Цвък.Кой ли ще е победителя?

200

Червен Дежурен

преди 11 години

Другари искам да докладвам че в тази тема взехме пълно надмощие. Просто дори герпаджиите не могат да подкрепят своите в този случай, а на всяко мнение против левицата веднага слагаме минус.

199

ДО С винце и оръжие

преди 11 години

Абре Гламчоо, защити си с някакви смислени аргументи мутренски Вождове, а не говори за ***, вентилатори, полупроводници и цели проводници, че тия мотробаро/В/ци се умазаха до ушите и счупиха рекордите и на руменовците и на лостов!

198

Кузман

преди 11 години

Гледам тук много казват че герб са ни видяли сметката. След като пропускате останлите които са били на власт преди тях, значи сте едно късопаметно стадо, което ще продължи да живее скотската.

197

Катилчо

преди 11 години

Не че няма за какво дасе плюят герп, но повечето от хората които го правят тук, ще гласвуеат за червените кхмери, което си е същата работа, даже по-зле.

196

emIL

преди 11 години

Teq ot gerb ni e**** mamata... dori i pri troinata koaliciq beshe po dobre !! na 22 godini sym i mislq da ne glasuvam!

195

Доктор

преди 11 години

Само за муцуната требе да му дадат 15 при строг режим.

194

До217

преди 11 години

Има нещо сбъркано , да то е под " косата ти" .

193

Jango

преди 11 години

Еййй тоз *** голям е!Сега на него трябва да му пратят онея с качулките да му викат Лягай долу,Лягай долу,Рацете,Рацете да виждам!Да види той на хората а и на престъпниците хубаво ли им е!

192

Анонимен

преди 11 години

Смешно е просто червените във форума какво се радват. Че Флоров беше назначен за шеф на БОП от Миков. Сигурно и разработките срещу него са спрени от Тройната. Този случай яко ще ви окаля и Станишев ще трябва да се обеснява ми се струва.Но няма нищо изненадващо,все пак по това време А.Петров беше в ДАНС

191

Бай Ставри

преди 11 години

Моля, някой да каже има ли поне един, назначен от това правителство, който да не е престъпник?

190

И те така !!!

преди 11 години

След 12.05 червените канчета ще реват на глас.Ще бъде айде у лево и на село.Да садите картошки.

189

тото

преди 11 години

Абе гадни комунисти, не ви ли е срам няма такава порнография в друга държава . Що плюете толкова защото ви страх да не вдигам костите на човека бог да го прости но какво стана с Любомир Начев вашия министър по вашето време ?????????????????????????????

188

Анонимен

преди 11 години

Цвъчи,тежката организирана престъпност била в гащите ти,а ти я търсеше извън тях.Що така бре?

187

Малииииии

преди 11 години

Пищенето и напъните на червените е грандиозно.Явно страха от Бойко е неимоверен.Готови са да сринат държавата само и само да махнат Борисов.