39

Анонимен

преди 11 години

bOI PO NEANDERTALSKATA MUTRA!SAMO OT TOVA RAZBIRAT!

38

il_cho

преди 11 години

Нещастен сръбски агент! Говорих с няколко македонски българи и немалко хора вече са се осъзнали, че не са антички маймуни, а ги манипулират сръбските агенти и са си чести българи. Тази лъжа няма как да я храните още дълго време, моето момче. Господ ви направи българи, Тито ви направи македонци.

37

Анонимен

преди 11 години

тоя ми прилича на един комик,джони инглиш ли беше,развеселява ме

36

Анонимен

преди 11 години

Никаква Европа за ти ренегати! Да си стоят в гетото си и да се наричат как си искат! И ПАТАГОНЦИ ако искат да си се наричат! Всъщност прав е гуруто им тяхно право си е! *** работа! Писна ми да им чета глупостите !

35

Анонимен

преди 11 години

също не виждам защо си губим времето за преговори със смешници,между впрочем ние не бързаме,ние сме и в нато и в ес

34

Анонимен

преди 11 години

нито ес нито ние имаме интерес от още бедни и изпокарани държави в ес.нашият интерес е интеграция в посока румъния и гърция и силен блок в равнотежест на турция,също и добри отношения с албания и косово като противовес на сърбия и македония.а за македония е решено,че ще е част от една по голяма албания

33

Анонимен

преди 11 години

тва пъпчиво маке наистина пикае срещу вятъра

32

Анонимен

преди 11 години

В днешно време всеки е свободен да се самоопределя.Някои са марсиянци, други лунетяни. Има и македонц, тракиици.За това е виновна икономическата криза, че няма пари за лудниците.

31

Анонимен

преди 11 години

Претенции не знам, ама мерак за здрав български ... явно имат

30

Анонимен

преди 11 години

макетата ще станат част от ес заедно с албания и косово,вероятно и сърбия.това е друг свят на западните балкани.ние трябва да стоим далеч от тях и стриктно да си държим на условията и интересите и по отношение на сърбия и по отношение на скопие.сантиментите нямат никакво значение,всеки да си изпълнява критериите и условията.представете си за миг,че ние сме кандидати за ес и макета и сърби ни поставят условия

29

Анонимен

преди 11 години

тоя пъпчив клоун на снимката от кой цирк е

28

Анонимен

преди 11 години

къкъв Пирин бе -нали ги знам дъртаците от хОмо -Илинден какво представляват -шепа алкохолизирани политикани и пропаднали типове които до скоро крънкаха пари от Скопие и Белград да поддържат мита че у нас има македонско малцинство ,издават от дъжд на вятър един *** наречен Народна воля в който има единствено и само лъжи и гнусотии по адрес на българите и България!!Колко са жалки можете да ги видите на сбирките им пред паметника на Яне ,когато се събират 50 пияни дъртака с *** оркестър!

27

хасан

преди 11 години

До Българин от Мак-Я-да си жив и здрав, бъди такъв какъвто ти се чувстваш.това е твое право и твойта чест,но уважавай и самоопределението на други.

26

Анонимен

преди 11 години

преговори трябва да водим с албанските фактори в македония,с македонците вече сме наясно че е чиста безмислица и губене на време,между впрочем ние не бързаме

25

Анонимен

преди 11 години

Toва им е премиера ли? Ми той прилича на татарин.Няма вид на наследник на Санде Великиот.

24

Санде

преди 11 години

Пирине, какъв македонец си ти, бре? Бащата ти , дядото ти и прадядато ти са българи, ама ти си македонец - измислен или професионален, платен или инат."Не знам кака е, но и така не е!" А Попски има проблем. Той е Попов. Или Поповски. Но Попоски - мимикрия жалка на обезличен до нула българин. Простено да му е. Щом е станал министър, не е загубен или ***.

23

Анонимен

преди 11 години

за македония вече посоката е само една- в албанското политическо пространство. със сърбия ги дели граница но нямат етническа връзка,от двете страни на сърбо македонската граница населението е албанско.големите международни фактори са решили перспективите на този район.в голяма албания те ще имат всички права като отделен етнос,така ще бъдат готови за ес.тогава и отношенията между нас ще станат по добри и нормални.искренно им желая успешна и мирна интеграция в албания и после в ес

22

х

преди 11 години

До Пирин-браво господине ,най после излезе един смелчага да отговори на шовинистите.

21

Анонимен

преди 11 години

тоя пъпчив *** пикае срещу вятъра,тия макета ме развеселяват

20

х

преди 11 години

Браво на Поповски ,нека и българските политици да се учат от Поповски.Де да имахме такива умни министри политици и историци.