95

Ф.С.В

преди 11 години

Кажете ми нормално ли е някой дъртофел на 60 г да си вземе украйнка на 20 г ? каква двойка и семейство могат да бъдат - ?? дядо с внучка или дъртофел извратеняк с руса близалка на 20 г ))) ?? После дядото ял гъбена каша и взел че умрял ))

94

Анонимен

преди 11 години

Колония с евтин секс туризъм като индустрия е бъдещето на всяка държава, която подкрепя САЩ и ЕС. Това е бъдещето на страни предадени от политиците си на САЩ като предателя Горбачов.

93

Анонимен

преди 11 години

от днес бг да се съвземат малко и да не пишат колко зле било в русия и каква мизерия е там ,тия мозъчни промивки не са адекватни вече

92

Анонимен

преди 11 години

STIGA S PROPAGANDATA ZA BEDNITE RUSNACI.NE VIZDATE LI CHE SA NAI-PLATEZOSPOSOBNITE TURISTI I KOPUVACHI PO SVETOVNITE KURORTI I U NAS.I NE MI IZLIZAITE S VERSIATA CHE TOVA SA SAMO OLIGARSI.STOTO AKO E TAKA TO ZNACI OLIGARSITE SASTAVLIAVAT PO-GOLEMIA PROCENT OT NASELENIETO.

91

Анонимен

преди 11 години

Ами украинки ще ходят да избират британците, няма да дойдат в БГ да избират от нашите прости, нагли и претенциозни кифли.

90

Анонимен

преди 11 години

2 милиона млади българки и българи не бяха от СССР, но пак напуснаха България завинаги след 1989 г.

89

Ф.С.В

преди 11 години

Не взимайте рускиня защото ще развалите кеартала ) всички са сексоложки без диплом ) като Кобилкина !!

88

Цезар

преди 11 години

Липсата на ценостна система различна от финикиските знаци води до самоунищовение.Християните спряха да вярват в всичко и станаха варвари и Великата Римска Империя си отидеот разврат,алкохол и жени.

87

Ф.С.В

преди 11 години

Ако някой търси домашна звукова уредба с мощност 2000 вата - може да направи своят избор )) глупостта не ходи по жените а по мъжете особенно в преклонна възраст !!!

86

Анонимен

преди 11 години

То не е ли да си дърт британец да ходиш да .... момченца -травестити в Таиланд не е работа!Гаврата си е пълна тръгнали да ми правят заключения от сайт.

85

до 122

преди 11 години

има ли ,като изхъбиш ток за три лева на вечер ,два остават за собственника то голям бизнес няма що

84

До НОВ СВЕТОВЕН РЕД

преди 11 години

Съгласен съм с всичко брате, освен с едно - наши са тези които съсипаха държавата. С тях трябва да се разправим и то по-жестоко отколкото със всеки враг. Вътрешната болест е най-опасна!

83

Анонимен

преди 11 години

поредната поръчкова статия ,тоя сайт е мизерен и продажен , какво целят и какво получават от такива сензаций и новини ,,,като пак ще сте със празни стомаси в неделя ден .колко било лошо в русия и украина че всичките им жени се втурнали да бягат . имало демокрация чак ми трият коментарите като не им се понрави какво пиша .

82

Анонимен

преди 11 години

До това доведе т. нар. пазарна икономика. Пазар на плът и проституц.я има там, където има безработица, мизерия и робовладелци с роби, т.е. при пазарна икономика и капитализъм.

81

Анонимен

преди 11 години

хах гларуса е прав. а за легло 5 лв има има созополски и несебърски квартири бол за приморско и царево да не говорим

80

Анонимен

преди 11 години

Uzas! Tia zheni samouvazhenie niamat li? E kato se predlagat kato stoka, posle da ne revat, che kupuvachite... pardon, mazhete im gi tretirat kato stoka!

79

Анонимен

преди 11 години

До glarusтьпако я ми кажи къде има легло за по 5 лева нощувката ,в полето ли ,***

78

glarus

преди 11 години

И рускини и украинки са един дол дренки. В Русия само московчани имат що годе добър стандарт и основно те купуват имоти по морето. Като изключим и Петр, както му викат те на Санкт петербург всичко останало е дълбока провинция залята от мизерия, от където идват и повечето туристи който спят по квартири за 5лв леглото на нощувка. Ех колко много от тези девойки се омъжиха за българи и никога повече не се върнаха в Русия.

77

Анонимен

преди 11 години

Това са разни сайтове за *** ,да си правиш заключение по тях е като да гледаш кабинките в Холандия и да кажеш ,че всички в Холандия са ***.Поредната очерняща британска статия писана с една единствена цел да изкара хората от Изтоко- маимуняци и лишени от всякакви човешки ценности.Думата СССР ми звучи като простотия по британски !Няма какво да коментирам просто си е едно нещо дето му се вика на български ГАВРА!Сайта в Неделя щом една Гавра му е сериозната новина ...

76

Анонимен

преди 11 години

После що имало трафик с жени и проститу*ки и наркоманки наивни калинки.