14

До 14

преди 11 години

Какъв ти е проблема на тебе? Изтъкнах, че се следят събитията от столицата повече. Тоест вие сте ударната вълна. И се възхищавам на това, което правт тези хора. Какъв ти е проблема на теб? Може да сме малко, но от тези 300 000, които викаш ти 70 000 излязоха вчера нали :) Просто не трябва да се спира. Браво на хората, които са там в момента!!!Заедно и напред до последно !!!

13

Анонимен

преди 11 години

Помним 1990 година!Помним" гладната" стачка на *** Едвин Сугарев,как правеше гладна стачка,с шпек салам!Помним,нищо не сме ЗАБРАВИЛИ!Те са същите СЕРСЕМИ КАТО ОСТАНАЛИТЕ!Искат пак да яхнат гребена на вълната,свършиха им парите в банковите сметки!ИЗРОДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!

12

Анонимен

преди 11 години

Защо на 9-тия фотос ,има палатка с надпис -----СДС?

11

?

преди 11 години

Какво искаш да кажеш? Че не могат да излязат 300 000 ли? Само регистраините са 330 000, да не говорим, колко десетки хиляди нерегистирани има (сутденти, работещи и тн,)

10

ъъъъъъ

преди 11 години

*** се опитват да влезнат във властта през задния вход.

9

!!!

преди 11 години

БРАВО СОФИЯНЦИ, ОТ ВАРНА И 300 000 ДА ИЗЛЕЗЕМ, НЯМА ДА БЪДЕМ ОТРАЗЕНИ КАКТО 30 ПРЕД ПАРЛАМЕНТА. ОТ ВАС ЗАВИСИ !!! С ВАС МЕ!!

8

Анонимен

преди 11 години

Да се смееш ли,да плачеш ли какво да правиш?Съгласявам се с по-долу мнението да ходя и аз да искам.

7

Спонги

преди 11 години

А къде им е червеното знаме и ликът на Ленин.

6

реалист

преди 11 години

Апетита идва с яденето .Сега лежат в палатка ,а после ще искат в народното събрание !!!

5

до Обява

преди 11 години

Включвам се и аз.:)

4

Анонимен

преди 11 години

"Орлов мост - народъ в единство" е понятие, свързано с протестите в София, които обаче тръгнаха след масовите протести във Варна. Можеше наименованието да е с малко по-национално звучене все пак.

3

л

преди 11 години

Мисля,че дойде време да ходя и аз да искам,пък каквото дадат.То,като се опъна пред парламента на палатка и ме покажат два три пъти по тв. ще вземат верно нещо да дадат.Затова ставайте да ходим и ние да искаме- стига само други са искали от наше име.

2

Обява

преди 11 години

Ние сме трима пияници имаме палатка маса и две туби ракия търсим четвърти за карти ще си играем карти ще блокираме Орлов мост когато си искаме полиция няма всичко гарантирано може и някой лев за пиячка да падне. Чакаме обаждания. Лека вечер.

1

ВНИМАНИЕ-ТИМ

преди 11 години

1. Президентът още утре да даде орден Стара планина на Пламен. 2. Незабавен арест на Иво Каменов и Марин Митев от ***. Материали и свидетели за рекетьорските им набези има колкото щеш. Освен това: отнемане на лицензите на охранителните им фирми, отнемане на разрешителните за носене на оръжие, вкарване на квестори в гнилата ябълка ЦКБ и пенсионните фондове Сила и Съгласие и пълна ревизия. Разследване на всички фирми на холдинга за пране на пари. Съдебни поръчки до Лихтенщайн и Русия, където имат големи авоари. Продължете ако имате идеи.