298

от 352

преди 11 години

ГА.Д.ОВЕ!

297

Лале

преди 11 години

Не е ли все едно кой ще ви краде?! Дали ще е БСП или ще е ГЕРБ, като от голата статистика е видно, обаче, че ГЕРБ са ви крали повече, отколкото Тройната коалиция ... Извадете си статистика за ръста на цените и ще видите кога при най - малка официална инфлация крайните цени на електроенергията са увеличени най - много. Е, ако и цифрите не ги разберете, тогава викайте: "Искаме си Бойко!". Най - вероятно, след изборите ще получите някакъв възроден "Бойко".

296

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Всички искаме уж промени и нови лица,а напоследък ни напрапват старите муцуни и номерата им-като че ли ще трябват и нови лица в журналистиката, а старите слагачи на управляващите ни до сега 23 г.

295

Анонимен

преди 11 години

Вчера идва някакъв кой го изпраща не знам, та този тръгна да ме плаши с някакви работи, накрая заключи, че е най-добре да напусна България и що? Защото ги тресе шубето и ги гони параноя, та аз обикновения гражданин поискал права, да си ходя. Млад човек съм.

294

мале мале

преди 11 години

Гордея се с това ,че съм селянин ,а не дрогиран софиянец.

293

Анонимен

преди 11 години

ДА ПОМОЛИМ ФИДЕЛ КАСТРО ИЛИ УГО ЧАВЕС ДА НИ ОПРАВЛЯВАТ, ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ В БЪЛГАРИЯ ЧЕСТЕН И УМЕН ЧОВЕК ЧЯМАИ ЩЕ МУ ОБЕЩАЕМ ЧЕ НЯМА ДА МУ ВИКАМЕ МУТРА ,ТИКВА И МАФИЯ

292

Анонимен

преди 11 години

338.Българите много закъсняха с протестите и ЕС постави България в глуха линия . Бедни сте , не се оплаквате , поне за вас да не мислим !Управляващите си гледат подземния бизнес ( енергетиката им е много доходно перо ) и какъв е изхода ?

291

Кънчо Социолога

преди 11 години

Ало другарю Станишев да казва ме ли че имате подкрепата на 30% от обществото?

290

Анонимен

преди 11 години

мале мале голем си селянин.

289

Лале

преди 11 години

Самият проект ГЕРБ е на т.нар. "енергийна мафия", по - новата генерация, която дойде да измести по - старата, затова бяхме свидетели на конкурентна битка между две страни, като нито една от тях не беше на "светлата страна", работата беше да се спре краденето от Белене, за да не пречи на краденето от Марица Изток 1, от ВЕИ - тата. Чрез Бойко Борисов надделя онази "новата" част Българо - американска кредитна банка, Корпоративна банка, Асет банк и американското лоби, за сметка на руското лоби!

288

Анонимен

преди 11 години

КАТО ВИ СЛУШАМ ИСКАТЕ ДА СИ ВЪРНЕТЕ КУМУНИЗМА, МОСКВИЧИТЕ ,ТРАБАНЧЕТАТА ЧЕРНО БЕЛИТЕ ТЕЛЕВИЗОРИ И МАНЕФЕСТАЦИИТЕ ТОГАВА СЕ ЖИВЕЕШЕ ТАКА СПОКОЙНО ДАААААААААААА,АМА БАЙ ТОШО ВЕЧЕ ГО НЯМА

287

Анонимен

преди 11 години

Протестиращи,при вас ще дойде вълк надянал овча кожа. При вас ще дойде милионер, живеещ в затворен комплекс, за да е далеч от вас, бедните и гладните, дето не можете да си платите сметките за ток...ще дойде приятел на олигарсите и мутрите, приятел на партокрацията и вашите грабителиЩе бъдете ли овце, които няма да разпознаят вълка?Ще разберем утре!

286

до 334

преди 11 години

Абе льохман,та те повечето гербераси са комунисти начело с вожда ви .Много сте кухи.И разберете може много хора да искат смъртта на Борисов,но най-много основание има Сретан Йосич,заради ония пари.Боресов толкова се е оплел в престъпни сделки,че ако не е охраняван от нсо ще го гръмнат.Докато си иска парите е добре,но ако Йоца Амстердама рече,че вече не си иска парите,тогава пожарникаря ще изгори.

285

мале мале

преди 11 години

Ето не виждатели ,че страната се ограничава от протестиращите в София.Никой от другите градове не желае софиянци да наложат исканията и водачите си.Защо ли се разграничиха от протестиращите от София?Защото именно в София се стигна до насилие и до умопомрачение ,а протестиращите от цялата страна не искат това,не искаме да сме тълпа.Когато в София признаят ,че има и други хора живеещи в страната ,тогава може и да се обединят днете "кръгли маси"

284

ДО Х

преди 11 години

ИМЕТО НА ДОГАН ПРИСЪСТВА КАТО ЗАПЕТАЙКА.

283

мутра

преди 11 години

разбирам го и аз съм така

282

Анонимен

преди 11 години

Мафията е готова на всичко само и само да отстрани този, който й спря бизнеса. Готова е дори да доведе нещата до гражданска война, а тези по улиците вършат нейната работа, като повечето не го разбират дори, а са водени от добри намерения. Когато улицата управлява, тогава сме станали латинска америка.

281

Лале

преди 11 години

Освен много тежките пороци, свързани с финансирането на проекта ГЕРБ, Бойко Борисов има и други много тежки зависимости от своето минало, описани в разни папки с кодови имена. Още, когато дойде на власт, с подкрепата на парите, за които ви разказах и на американските служби и посланник, още тогава беше ясно, че в 7 милионна България няма как да "изчистиш" миналото на един такъв човек, тъй като тука всички сме най - малко братовчеди. Е тогава остава да управляваш зависимостите му, докато е възмож

280

Х

преди 11 години

ГОЛЯМО РАЗУЗНАВАНЕ ИМЕТО АХМЕД ДОГАН ФИГУРИРА НО НЕ КАТО ПОРЪЧИТЕЛ.АМИ РАЗУЗНАВАТЕ АГЕНТ БОНДОВЦИ И ВИЕ СТЕ В КРЪГА ОТ ФИРМИ НА ДОГАН.

279

Анонимен

преди 11 години

Тежък е животът на гангстерите. Не знаеш кой ще те поръча!