195

Анти ЕС/ЧЕЗ

преди 11 години

Ако не скочи Борисов ще скочим ние. И ЕС да го духа, ако много знае. Заради тях само загуби: и АЕЦ, и земеделието и съсипията на индустрията. ...

194

колю

преди 11 години

Единственият начин да се построи АЕЦ Белене е БСП да дойде на власт.и това с ЕРП тата го заформиха те..Хората по улиците не знаят дори за какво демонстрират..Елементарен популизъм..ще национализираме дружествата..токът ще стане евтин..1000 лв заплати....електромерите манипулирани..това са известни приьоми на комунистите които ако не дойдат на власт ..им отнемат енергетиката ..без нея те са загубени..

193

konq

преди 11 години

До Анонимен празната ти тиква отива в русия сляп ли си кое каде отива чичка !!!

192

Още може Бойко още м

преди 11 години

Защо не разсекретихте договорите, както предложи Делян Добрев, не мислите ли че най-малко народа има право да знае кои са виновни за дереджето му или сте като дупе и гащички с БСП и старателно им криете далаверите. Народа днес е обезумял и иска главите на виновните - дайте м у ги ако не искате да вземат вашата. Ето конкретни мерки.1. Пълен публичен показ на всички договори.2. Арестуване и предоставяне на протестиращите на героят Румен Овч3. Пълна конфискация и търг на царските имотиЕтопарите

191

bg

преди 11 години

ABE BOKLUCI.A PRAVNO LI E DA NE 30 A 40 DENA DA MI OT4ITA6 TOKA aaaaaaaaaa..NE E LI NEZAKONnO A.KAKVO TI PI6E V DOGOWORA aaaaBOKLUK ..........

190

Анонимен

преди 11 години

sega ako ne se otskubnem ot rusia shte teglim oshte !!!!!!!!za tezi koito neznajat v momenta nie sme ruska republika!!!!!!!!!vsichki pari na bulgaria otivat tihomalkom za rusia!!!!!!da jivee bulgaria!!!!!!!!!levsi napred nie sled nego!!!!!!!!!

189

batmario

преди 11 години

Хайде сега да видим Бойко Борисов МЪЖ ли е или ЖЕНА

188

РУМЕН221

преди 11 години

ЗА ЧОВЕЩИНА!- ДА НЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И СМЕТКИТЕ НА МОНОПОЛИТЕ, ДОКАТО ВЛАСТИМАЩИТЕ НЕ НАПРАВЯТ: 1. МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ и максимална социална помощ РАВНИ НА "ПРАГА НА БЕДНОСТ" (312 ЛВ.)2. МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА (за работник без образование, но с квалификация) - РАВНА НА "СОЦИАЛНИЯ МИН." (581 ЛВ.)3. МАКСИМАЛНА ЗАПЛАТА за държавна длъжност да е 10 ПЪТИ МИНИМАЛНАТА без таван за осигуровките!4. ПРОГРЕСИВНИ ДАНЪЦИ на граждани и фирми, С НЕОБЛАГАЕМ МИН.!ВСИЧКО ДРУГО Е ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!

187

Анонимен

преди 11 години

Не може да се пристъпи ,до паметникът на В.Левски ,....пълен блокаж!

186

Анонимен

преди 11 години

МигРена Кунева отиде /спешно/,в Брюксел ,да брани ЧЕЗ,от селяните в Бг!

185

Анонимен

преди 11 години

208 естествено че е право само, че трябва и да се обоснове , защото от тук нататък нещата отиват в Страсбург и в Париж и ако някой у нас би искал да се подмаже то там това няма да стане.

184

Анонимен

преди 11 години

Прокуратурата потвърди, че компанията е извършвала системни нарушения на лиценза, включително при отчитането на тока. За отнемането на лиценза на дружеството, което обслужва Западна България, се говори от миналата седмица, когато регулаторът установи, че компанията е подавала по-ниско напрежение от допустимото в някои региони.

183

Венелин

преди 11 години

Буда ще вземе лиценза от чехите да го даде на приятелчетата си, а будалите ще се радват...

182

НАРОДЕН

преди 11 години

ЧЕЗ скочи на Борисов: Нарушава законите на ЕС.А ЧЕЗ ДО ТУКА БЕШЕ ПЕРФЕКТНАТА ЕВРОПЕЙСКА ФИРМА КАКВОТО СМЕ МОГЛИ СМЕ ГО ПРИБРАЛИ...ПО КОЙ ЗАКОН Е НЕ ЗНАМ.КАТО ЗАПОЧНЕ ДА ДЕЙСТВА ЗАКОНА НА ДЖУНГЛАТА И МАЙМУНИТЕ СКОЧАТ ОТ КЛОНА ИМ СЕ НАРУШАВА ЗАКОНА...

181

Анонимен

преди 11 години

А ЧЕЗ EVN НАРУШИХА НАШИТЕ ЗАКОНИ,ЗАТОВА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

180

Анонимен

преди 11 години

Ще ви анулираме, гадове гадни. Народа няма нищо общо с договори, ЕС и дрън-дрън. Много ви хараса да грабите, но всичко има край.

179

Анонимен

преди 11 години

От 206 а така 2 минуса до сега виждате ли какви женски полови органи сте , значи могат да ви *** и дори се кефите и намествате но не и истински европейци и славяни между другото , точно това сте

178

Анонимен

преди 11 години

Току що прочетох статия в Дневник.бг в която пише,че е право държавите от Европейския съюз и на техните енергийни регулатори е да дават и да отнемат лицензи. Това заяви на пресконференция в отговор на въпрос Марлене Холцнер, говорител на еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер, предаде БТА.

177

Анонимен

преди 11 години

за 202 И чехкините не стават за нищо...вземи си една у дома и ....ще те питам след 1 година как си....-по добро гадже от българката няма...доказано и в Европата!!!

176

Анонимен

преди 11 години

интересно кога ли ще възстанете така срещу руските монополи