13

змияро

преди 11 години

От каде изпълзя *** дърта пепелянко???

12

TheProducer

преди 11 години

Напротив - хората знаят, че ги лъжат. те не искат обяснения. от 20 години някой им обяснява какво предишните са надробили. на хората им това им е писнало.те искат действия. ако тази жена, очевидно съветвана от невероятни кадри, излезе в момента на улицата с философски обяснения, ще има проблем. да се каже какво и кога ще се промени. какво означава това за отделното домакинство. и след това да се следи виновните за фалшиви сметки да бъдат осъдени (не само съдени).повече обяснения не искаме.

11

чиполино

преди 11 години

А най-високите в Европа лихви по кредитите ще се сетят ли да коригират?!?! Те също водят до тотално обедняване на хората!!!! Прав е номер 1 Да се погне сега и топлофикация, защото и тя ни изяде живи с нейните сградни инсталации, общи кубатури и пр. Нищо, че си се отказал от тях - пак трябва да плащаш, защото "закона е такъв"!!! Мноооого неща трябва да се коригират тук в Нашата страна и СЕГА е момента!!!

10

bulgaria

преди 11 години

подаде оставка Маргарита Попова i Бойко Борисов

9

bulgaria

преди 11 години

оставката Маргарита Попова

8

Анонимен

преди 11 години

Да не ядем доматите с колците, че да ни обясняват, как се е стигнало до тук?

7

666

преди 11 години

Тазия същата ***,*** сложен да изпълнява политически поръчки и да пази статуквото.Тя и Плевненлиев са позор за България.Оставка и на двамата барабар с цялото правителство и ГЕРБ .и СМЯНА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОВ С НАЧНАЧЕН ОТ НАРОДА И СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ.

6

Анонимен

преди 11 години

Пак ще ги фалшифицират през 2013г...и не само ГЕРБ а и дргите мутри ще ги фалшифицират и Хашишев и пр ПАЛЯЧОВЦИ

5

Вальо Т

преди 11 години

Няма старшно всичко е много шум за нищо.

4

х

преди 11 години

Топло,топло, но ти не го откри.

3

Дръндер

преди 11 години

Грешката е че изобщо ви пуснахме на власт!

2

лицемери

преди 11 години

Грешката ви е,че фалшифицирахте изборите през 2010-а!

1

Анонимен

преди 11 години

ПРОКУРАТУРАТА да подхваща и топлофикация и всички топлинни счетоводители. Масово съдът осъжда хора, като не взима предвид нарушения на закона от страна на топлофикация и неспазване на Европейски директиви !!