128

H8R

преди 11 години

Спиндерман просто синтезира и показва по лесноусвоим начин че сме станали страна на масовия Lacto- IMBECILLUS bulgaricus -тъжно но факт .Поне заради тази малка страничка можем да видим това и откъм смешната му страна

127

Spindermaan

преди 11 години

ПАЙАЖИНА *** СА ТЕП, ПЕДРАС!

126

ViLL

преди 11 години

Изобщо не е псевдожурналистика. Като ученичка мога да кажа, че това навлиза масово в речниците на учениците. Е, нима мили родители ще се гордеете детето ви да ви каже "Паяджина *** за теб"? Или може би ще се впечатлите от "ФПОТКАТА" ? А може би от "ФАНОСА"... Лично аз не одобрявам тази поредна простотия, нито Баатмнн, нито Долан... Ахаха героите на днешното поколение. Нека научим младите да говорят като *** (:

125

Ах

преди 11 години

Новините ли ви свършиха, че пишете за страница в социална мрежа?? И между другото, половината потребите във фейсбук и туитър са ботове, ако знаете изобщо какво е това. Да, има страница във фесбук, пълна с простотии. Нищо ново под слънцето, я се стегнете!P.S. ***!

124

Спиндермаан

преди 11 години

Пайджина *** са тве журнлусче негръмутно! Аман от хейтърчета!

123

Spinderm@n

преди 11 години

FOSTATAAA

122

копие

преди 11 години

тва е копие на английската група Spoder Man. Поне не им давайте кредити на тия малчугани че копират.. злеееееееееееее !

121

Georgi

преди 11 години

Като няма човекът за какво друго да пише.. Псевдожурналистиката е по-голям феномен и от Спиндерман, не само в България, но за малко страна като нашата - тя преобладава! Тези думи отправям към автора на статията!

120

the_skipper

преди 11 години

НЕГЪРМОТНОТО ЖОРНАЛИСЧЕ- ПАЯДЖИНА *** ЗА ТЕБ!

119

куку

преди 11 години

аку нети хъресва о диси нъсело никуи нете кара да *** читети намене мие смиешно и сиго чета ана афтура фохото

118

Анонимен

преди 11 години

До BarsafanСтава въпрос за таргет групата, към която са насочени смешките. За мен "Шоуто на Слави" и "Комиците" не просто не са забавни, те са отвратителни, защото са насочени към таргета на сиренето "Булка". Вярвам, че българският народ като цяло е по-умен от това. Колкото до Спиндермаан, досега ширящата се неграмотност сред младежите по-скоро ме натъжаваше. Е, вече започнах да се смея. Очевидно е, че това е пародия, защото и най-големият *** не може да пише всяка една дума грешно.

117

Анонимен

преди 11 години

***

116

MetalKing

преди 11 години

Сега сериозно, спиндермаан е еманация на сициалното ни положение. Гротесковата простотия е художествен похват, но явно трябва повече "обзавеждане" на горния етаж, за да се оцени.П.П. Шегувам се, пълна простотия е.

115

Анонимен

преди 11 години

шпиндермаан е монго порзт

114

УОЖИЯД

преди 11 години

ШУРНАЛИСТА, СТЪФЧИ СИ ТИПЛОМАТА!

113

MK

преди 11 години

незнам зашто комернтирам тази портотийа

112

Анонимен

преди 11 години

@109 "Преди да пишете статии се информирайте малко. Такива герои има и на английски и то от доста време, но там никой журналист не е започнал да се вайка " -- всъщност са, и то доста. фокс са *** на стероиди

111

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Смешното е т'ва как на 90% всичко което пише съм го виждал ПО АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ НАЧИН написано от разни пикльовци и пикли из ФБ. :) Просто есенцията на тъпота която е успял да извлече е невероятно добра. Останалите 10% са пресиленото, което граничи с пълната тъпня, но остава в границите на забавното. "***" е модерното на стария лаф "ай в устич".

110

пайдзина

преди 11 години

Виште ся,тос Спиндермаан фсаштност си е доста забафен да фи каза ас.Айде сега по-сериозно. Вие хубаво го критикувате,не сте съгласни с начинът по който пише и картинките,които публикува,но има много хора,които със страницата му убиват време и се забавляват! В днешно време простотията и подигравките са хит.. Хората му се смеят на глупостите ,които пише и му се подиграват,то е ясно,че всеки знае какъв би трябвало да бъде правилният правопис на думите,които той използва.. и за край- *** ***!

109

!

преди 11 години

И между другото : viral означава популярен, не вирусен. ;)