97

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯВ НЕМСКИЯ САЙТ ПИШЕЛО ХХААХАХАХАХА ОТДЕ РАЗБРА, ЧЕ Е НЕМСКИ БЕ, НАЛИ СИ НЕГРАМОТЕН.

96

даката

преди 11 години

русия и америка вече са се договорили за държава голяма албания,македонците в тази държава ще са с местно самоуправление и права на национално малцинство. когато американският президент посети района отиде в тирана и там привика президентите на косово и фирома.това ще е новата държава,албания,косово и фирома

95

Анонимен

преди 11 години

Ако цар Самуил за Димитров е само шопска салата, може спокойно да отиде да плува с русалките или да си вкара един кол преди окончателно да е вампирясал.

94

до Гурбетчия

преди 11 години

Интересно, българите са с доказан индоевропейски корен. Индоевропейците са населявали предна и централна Азия и Иран.

93

геврека

преди 11 години

Член За македония!

92

Анонимен

преди 11 години

Готви се отцепване на западната част на Македония,която е обкръжена от Косово и Албания. Там основно живеят албанци и макетата са мачкани и подтискани ежедневно. Въпреки това,основната грижа на Скопие е да строи паметници на чужди национални герои... Да се смееш ли,да плачеш ли?!

91

Анонимен

преди 11 години

A, ами тя и библията е написана от македонци първо, само че лошите гърци са сменили името на Иисус от "Христоски" на "Христос"...

90

Анонимен

преди 11 години

салата фиром - албански краставици и македонски дупета

89

Анонимен

преди 11 години

"Хехе, ало, бюрмците, нали знаете, че пътят ви за ЕС минава през референдум в България? Дали имате шанс ;)"КАЗАХ!

88

Анонимен

преди 11 години

макетата ще ги берат албанските краставици много скоро

87

Анонимен

преди 11 години

Какво да очакваш от хора,дали последните си пари за паметник на гръцкия Александър Велики...? Защото всеки уважаващ себе си историк по света знае,че той е говорил на гръцки език. Е,мнението на "историчарите" от ФИРОМ разбира се е малко по-различно :)

86

до 97

преди 11 години

в софия говорих с двама албанци,баща и син.казаха,че още малко ще ги траят. натачили са ножовете и чакат сгоден момент

85

Анонимен

преди 11 години

Така става като си измислиш държава на територията на няколко други... Македония ще бъде разделена между Албания,Гърция и България и нищо няма да е в състояние да спре вече започналия разпад на ФИРОМ.

84

геро

преди 11 години

те са си за майтап отвсякъде. техния президент бил разправял,че горбачов е македонец.представяте ли си простотията и това е президент на държава,психо болница.

83

Анонимен

преди 11 години

Хехе, ало, бюрмците, нали знаете, че пътят ви за ЕС минава през референдум в България? Дали имате шанс ;)

82

Анонимен

преди 11 години

фиромска салата- албански краставици и фиромски сливи

81

Анонимен

преди 11 години

5. След това той легна на постелка и, като почувствува, че умира,6. повика знатните свои слуги, възпитани заедно с него от младост, и им раздели царството си още приживе.7. Александър царува дванайсет години и умря.8. И господаруваха слугите му всеки в своето място.9. И след смъртта му те всички туриха на себе си корони, а след тях и синовете им в продължение на много години; и умножиха злото на земята.10. От тях излезе коренът на греха - Антиох Епифан, син на цар Антиоха, който беше заложник в Рим; той се възцари в сто трийсет и седмата година на Елинското царство

80

Анонимен

преди 11 години

Какво пише Библията за "македонците"ПЪРВА КНИГА МАКАВЕЙСКАГЛАВА 1.1. След като Александър, син на Филипа, македонец, който излезе из земя Китим, разби Дария, цар персийски и индийски, и се възцари вместо него в Елада, -2. той извърши много войни, завладя много укрепени места и убива земни царе.3. И достигна до краищата на земята, като взе плячка от много народи; смълча се земята пред него; той се въздигна, и се възгордя сърцето му.4. Той събра твърде много силна войска и владя над области, народи и владетели, и те му станаха поданици.5. След това той легна на постелка и, като поч

79

за Йогурта

преди 11 години

До АнонименДостаъчно интелигентни сте, напишете на чист български 'лактобациликус булгарикус' и google.mac ще ви даде отговора - извинявайте *.bg е по-вероятно да даде резултат...;-))))

78

до 95

преди 11 години

Има google за тази работа- lactobacillus bulgaricus, можеш и научна справка да си направиш, ако интернет не те задоволява. Дотогава можеш да замълчиш и да спреш да се излагаш. Ако все пак те интересува можеш да разбереш и кой е Стамен Николов и какво е открил през 1905-та година.