573

666! СУПЕР...

преди 11 години

.... ЛЕЛЕ ОБАМАТА АКО ЗНАЕ ЧЕ НА "изключително ефективен световен лидер" ТУКА МУ ВИКАМЕ ТИКВАТА...!

572

666! СУПЕР...

преди 11 години

.....ПРЕДИ ДА СИ ТРЪГНЕ БАЦЕ КАЗАЛ...АААУУУУ КОЛКО СЪМ ГЛАДЕН...И АРЕ СИЧКО ОТНАЧАЛО...САБУВАНЕ ОБУВАНЕ РЕПОРТЕРИ ВРАТУВРЪЗКИ КОСТУМИ...ЗА ПО ГООЛЕМА ОФИЦИАЛНОСЪ...!

571

Анонимен

преди 11 години

Като няма забележка що не пусне визите за българите кажете бе писерушковци?

570

Анонимен

преди 11 години

Чичо Сам нищо добро не мисли за българския народ запомнете!

569

Нели

преди 11 години

а Обама знаее ли че това правителство не е вдигнало пенсии и заплати с една стотинката а цените са в пъти повече станали за три години

568

Ние

преди 11 години

"...Обама няма нито една забележка към България".Какво самоунижение!Кой нормален държавник по света би си позволил забележка към която и да е държава и народ!?

567

НАДУПЕН е Тиквата

преди 11 години

при тая среща. Но Обама няма да го спаси от затвора. Както казваше Байерли "Трябва да го бутаме в правилната посока". Но пък го набута на целия народ. За да си спаси милионите от бандитското минало Тиквата е способен на всичко

566

до 703

преди 11 години

Това и аз го четох във в.Дума.

565

До 690

преди 11 години

В доклада на Евр. комисия от м.юли 2012 г. пише: "В България сега управлява мафията и 12 престъпни групировки", за увеличен дял на сивата икономика, контрабандата и т.н. Според международни наблюдатели корупцията при Герб е 3 пъти по-голяма от преди тях. Комисия Антимафия в Евр. парламент се занимаваше с престъпното минало на Борисов, за което пишат западните медии, особено немскоезичните. Ти къде видя похвали за Борисов и Герб- в медиите на депутата на ДПС Делян Пеевски или слушаш само Бареков?

564

Васо

преди 11 години

"Ние не сме нито за социализъм нито за демокрация!". Ами не сме, особено когато ни ги налагат отвън, преди да сме готови да ги приемем, или когато ни преобръщат живота наопъки. Два пъти ни се случи през миналия век и все резултатите плачевни.

563

до 695

преди 11 години

Не е ли срамота да си купиш компютър и да плащаш интернет,пък да нямаш пари за храна.Заслужаваш да седиш гладна,като не можеш да си направиш сметката.

562

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ОН НЕМА ГО ИЗВИКА НА РАБОТНА СРЕЩА ИЗВЪН ГОЛЕМАТА ВОДА,ЗА ДА ГО ПОТУПА ПО РАМОТО,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ВЪТРЕШНИОТ МИНИСТЕР Е ТАМ ДВЕ СЕДМИЦИ НА СПЯВКАНЕ МИ СЕ ВЕРВА ТАЯ,ЕЙ ТЪЙ АЗ ТИ ПОДАРЯВМ МАСКАТА-ДЕМЕК НИЕ НЯМАМЕ МАСКИА ОН-ДА БРЕ-ЕТО ТИ ОРЕЛОТ ХВАНАЛ СВЕТА-ДЕМЕК ДА ЗНАЕШ ЧЕ НИЕ ДЪРЖИМ ЦЕЛИОТ СВЕТ У НОКТИТЕ НИИ ПОСЛЕ НИКИТО МЛАДЕНОВОТО-ФЪРР У БРЮКСЕЛ ДА КАЖУВА,А БРЕ,ДА ЗНАЙТЕ ЧЕ ЩЕ ТРЕБЕ САНКЦИИ НА ЛИВАНОТ И ИРАНОТ,ЧЕ МАЙ И ПУЦАНЕ КЕ ИМА-ТЕ НАЛИ ЗАТВА ГЕРМАНЦИТЕ ПРОДАВАТ ДЕЛАТ СИ ОТ ТРАБАТА

561

дядо

преди 11 години

новия господ на българите - по-точно на управляващата клика обамачовека си е намерил продажници да му гарантират че българия след като стана единственаталатино държава от 60-те в европа ще си остане такавачестито на българитеда знаете има държави дето са членове на евросъюза и не са членове на натоно това не е информация за изтъпелия българин в тях живеят не тъ.анари а нормални хора дето непожеш ги боядиса с празни приказки

560

Анонимен

преди 11 години

Нема как да има забележки към държава, която няма никакво влияние и от нея не зависи абсолютно нищо. Както и след като има правителство от послушни комсомолци. Елементарно Уотсън.Също не ми е ясна робската линия на писателите. Сея кво. Щатите са ни нещо като учители ли господари ли кви са, че за праят забележки на свободна и независима уж държава...Абе вие нормални ли сте бе ?!?!

559

Васо

преди 11 години

Какво да обяснявам. И в най-елитната гимназия и в най-добрия клас има някой дето не е разбрал. А това решение за Балканите е точно дето ще ги подпали, и то много скоро. Чест му прави на И.Костов дето не допусна тия скакалци. Ако беше приел 20000, сега да са вече 100000.

558

Унижение-чака забеле

преди 11 години

Станишев като премиер направи ОФИЦИАЛНО посещение в САЩ и беше приет от президента Джордж Буш, който също направи официално държавно посещение в България, с голяма пресконференция и наричаше Станишев мистър Клийн за борба срещу корупцията и Първанов-моят приятел Джордж.Така че гербаджиите да спрат да лъжат, че Станишев не е бил канен-обратното той е канен ОФИЦИАЛНО, а не привикан неофициално, да дава обяснения като Борисов, който не усеща колко е унизително изказването му,че "нямало забележки"

557

Анонимен

преди 11 години

694 това ти го казах защото истината за тези срещи навсякъде по света се начава след като мине много време ,а иначе си прав че трябва да знаеме , ако има някакви уговорки , това е и работата на журналистите , ако има такава , хахахаха Де късмет да станеме Щат , но истината е че изиобщо не ги интерсуваме , много сме мижави и единствено в контекста на региона бихме могли да им влеземе в ползрението.

556

Анонимен

преди 11 години

Много съм щастлива и горда , че Б-я е финансово дисциплирана, нищо , че за Никулден не мога да си разреша да си купя 0.500 кг някаква риба.

555

Васо

преди 11 години

Анонимен, рИвем защото искаме да знаем. А не да научим след 20г , че сме станали щат на тайна среща. Както научихме, че сме били на крачка от това да сме съюзна республика. Тия работи се правят с референдум. Иначе същото когато бях на 20г. Изказване на др. Тато след сърдечни и дружески разговори с др. Л. Бережнев. Аз тоя филм съм го гледал. Практически ползата не виждам.

554

Анонимен

преди 11 години

Ние не сме нито за социализъм нито за демокрация!