659

Анонимен

преди 11 години

В България имало ококо 70 000 полицаи, това си е сериозна цифра(ако е вярна), армия почти няма, ама полиция в такива размери, защо ли? Какво върши тази полиция -, примерно, по отношение на *** грабежи и тотална разруха на селата в много региони не се мърда и пръстче, един майтапчия скоро казваше, ч е трябва да си направим Народна милиция,..и се смяхме, почвам да си мисля че е бил прав:)

658

Анонимен

преди 11 години

До Полицай Защото не са *** като теб и всички останали полицаи. София вече е препълнена с такива като теб - без работа, обикаляйки по цял ден в патрулката, дебнейки някой младеж да се покаже и веднага да си избиете комплексите върху него с вашите лични карти и проверки, само и само да се отчетете пред началника вечерта, че сте "работили". А сега искаш и протестиращите да бъдат "смазани" от продажните ти колеги. Глупава изцепка от твоя страна, но какво да очакваме от полицай?

657

Анонимен

преди 11 години

Браво на софиянци ! Хвърляйте по парламента ! Нека европа види долното управление на ГЕРБ ! Нарциса Борисов смаза съвсем авторитета на българскя народ !

656

НФСБ

преди 11 години

Да се намалят драстично депутатите до 80 броя! Макар, че и 80 лапачи са много на бедна България!

655

анонимен

преди 11 години

Защо чак сега се сетиха някои да правят доматена революция?!При тройната коалиция да не беше по-добре?!Когато учителите стачкуваха един месец, какво получиха?НИЩО!Тогава министърът на финансите "си вдигна гълъбите" и си изми ръцете.Сега Станишев иска по-големи заплати.Защо не ги даде тогава.Демагози!Всичките ни управляващи през последните 23 години са демагози!Ясно е, че в държавата няма пари, защото мафията прибра всичко!Сега идват избори, та за това е тази"революция"!

654

СБНЛ

преди 11 години

А знаете ли че босия е вербовка на ДС???Явява се там кадето нещата вървят към законност и ред!!!Така разби движението на Илия Минев с което спря навлизането на патриоти в управлението на посткомунистическа България !!!

653

заспал софиянец

преди 11 години

Народа си заслужава точно това, което получава! Ни повече, ни по-малко! Ниски заплати, високи цени, некадърни управници, лошо образование, жалко здравеопазване, пръскане с Кемтрейлс, отровни храни и тикви начело на тълпата,тътреща се доброволно към заколение...

652

Анонимен

преди 11 години

Каква съдебна палата,джанъм,Темида никога не е държала везни в ръцете си.Преди-роза,а сега -гербер.

651

Емич

преди 11 години

Фърляйте доматето, братя, по Съдебната палата! Сгрешили сте целта.

650

мтм

преди 11 години

ако са от ония "български" домати с консистенция и вкус на картоф и с разрушителната сила на объл речен камък си е направо бомбардировка.и като се има в предвид че ресурса им в маркетите е неизчерпаем ,става опасно.за чушките да не говорим ,това са си гмо радиоактивни бомби

649

varg

преди 11 години

До ПолицайДругият път полицай ще хвърляме.*** такива.

648

:)

преди 11 години

Ей това сте българите,продажници!За 5-лева и майка си ще таковате!

647

банкеръ

преди 11 години

Тиквуня педрас,педрас.Куките що не чоплят семки сега.Ако сега го направят мишките в парламента ще им увеличат заплатите от страх да не ги стигне народната обич.Но умни куки няма и Тиквиня пак ще е на власт за съжаление.

646

Анонимен

преди 11 години

глупави хора има навсякъде

645

Анонимен

преди 11 години

Боко и Плевнята са пичове! По-добре си затваряйте доматите в буркани. Много са хубави!

644

ES

преди 11 години

Ot po-dolu napisanite komentari zaklyu4enieto e edno-bulgarskiqt narod NIKOGA nqma da si vzeme pouka ot vsi4ki dosega6ni procesi i subitiq,izvur6eni v Bulgaria,sled kato vse o6te za mnozinstvoto ima samo dve vuzmojni partii za glasuvane-GERB I BSP...Jalkoto e,4e ima i hora,koito ne sa mazohisti,no i te 6te ponesat posledstviqta...Kogato edin den razberete,4e za da ima edna naciq prosperitet,to trqbva da bude rukovodena ot nacionalisti,togava i 6te doide podem-ikonomi4eski,demografski,socialen.

643

Пожарникар.

преди 11 години

Аиде спирайте се вече с тея домати. Ние се събразихме с вас кото бяхте против увеличение на заплатите в МВР. Сега ще си търпите и вие. Не искам да ме викат за да ви пръскам с вода по митинги, така че стягайте се. Управлението на ГЕРБ е най- доброто с изкл. на това на костов преди време. Ако сте новолни от заплащенето си обърнете се към работодателя си, както правехме ние. Там няма да ви пречим както вие пречехте на нас. Точка.

642

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ПРАСЕ ОТ ГЕРБ И БСП ДА ЯДЕ НА ФИДОСОВА ФЕКАЛИИТЕ !!!!!

641

Полицай

преди 11 години

Вандалщина е хвърлянето на каквото и да се срещу парламента. Не разбирам защо колегите от СФ. не са смазали тези вандали. После пак ще ги обвиняват че не са си свършили работата. Това в друга страна няма ка да се случи. Трябваше да бъдат пребити и арестувани тези палячовци там. осле мирния данъкоплатец плаща за ремонта и почистването.

640

юнак гюро

преди 11 години

Тоя Босия не го слуша главата и грешката е, че не са го закарали в психиатрията.Някакви смехотворни конспирации му се въртят в главата и отдавна никой не го взима на сериозно, та сега се чуди как да предизвика интерес към себе си. Очаквам скоро да се прекръсти на Голия и да си покаже някъде публично *** та разгеле пак да му се чуе името. Това клише за лудия *** в 21-ви век не важи.Ако разчитаме на лудите да ни казват истината закършили сме го!