29

дядо Матейко

преди 11 години

Държавата на "Калинките"АРЕСТУВАХА НИКОЛАЙ КОЛЕВ - БОСИЯ ЗА ХВЪРЛЕН ДОМАТ ПО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕБосия: Не мога да бъда повече пленник на надеждата и възпитанието. Вървете по дяволите!от Биволъ Вторник, 20 Ноември 2012 15:08

28

Анонимен

преди 11 години

Хахах Женя Пеленгатора ще говори за морал. Бута жена си във всевъзомжни проекти и задължава да я слагат на заплата по различни университети да води по 10 курса, след което праща стажанти и натегачи да водят курсовете, а той със жена му прибират парите. И той ще ми говори за морал, защо не подадът в прокуратурата малко информация и за безбройните му "проекти". Със сигурност ще оперативно интересен. Тази бездънна бъчва БАН трябва да се закрие и всички паразите да изпукат от глад!

27

Анонимен

преди 11 години

Комунистите са виновни за едно - че са допуснали кариера да правят *** партийни и комсомолски секретари които само едно могат да лъжат и са адски бездарни. И след 10 ноември тая *** се разбяга из всички партии и понеже са много зле и много ги е страх се надвикват и крещят и пищат какви антикомунисти са. А те просто са едни БЕЗДАРНИЦИ.

26

Анонимен

преди 11 години

В новината щом пише че е нова Калинка ясно е май кога е назначена. Да ни са честити калинките. Ама тая си има име. Защо е анонимна? Как се казва?

25

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

БЕЛИ КАХЪРИ.....НА МЕН МИ ИЗТОЧИХА....РАКИЯТА ОТ МАЗЕТО....

24

Анонимен

преди 11 години

Много ясно трябва да се напише кога е назначена тая счетоводителка и ако е от новите "риформисти" да се махат.

23

valya.doncheva

преди 11 години

371 000 лв.за две години при годишен бюджет около милион /що за точност е това "около"?/ , прави около 18% от бюджета. Близо една пета. Яко е ощипан.

22

Анонимен

преди 11 години

за развъждане на софийските песове - 54 милиона. Миналата година за БАН 50 милиона. приоритети са това не е шега работа.

21

Анонимен

преди 11 години

Днес преди 23 години е подписана Конвенцията за правата на детето на ООН от България.Вие с какви новини ни занимавате.Вярно че в България оцеляването на децата е заложено на карта, но пак можехте да го отбележите с кратка статия.

20

До 23

преди 11 години

Какви като мен, какво общо има Гроб в момента ***

19

Анонимен

преди 11 години

Калинка, Бил Гейтс, Винетка, Румянка, Ана-Мария-Елисавета...куманистити са виновни

18

коко

преди 11 години

Ей - бате Бойко , дай им на БАН още парички ,че не им стигат да ги закръглят на 500 хил. Да помогнем на " науката " ,а те ще ни научат как се точи " по-научному " - пари

17

до 13

преди 11 години

За длъжността "главен счетоводител" изисквания: с висше счетоводно-икономическо образование и стаж в областта на счетоводството, външния, вътрешния одит и финансовата инспекция, данъчните ревизии или като преподавател по счетоводство и контрол, съответно:а) при магистърска степен - 2 г.;б) при бакалавърска степен - 3 г.;в) при степен "специалист" - 4 г.с друго висше икономическо образование и 5 г. стаж в областта на счетоводството, външния, вътрешния одит и финансовата инспекция, данъчните ревизии или като преподавател по счетоводство и контрол;3. със средно икономическо образование и 8 г. стаж като счетоводител.

16

до 19

преди 11 години

такива като теб са най-силната контраагитация на герб. Нека ти постват коментарите стократно.

15

симеон

преди 11 години

Защо никой от ЦУ на БАН,не обели дума кой им резреши да източат тези пари.Къде спа ЦУ на БАН.

14

аман

преди 11 години

от калинки и лазещи плужаци!Сега вече съм убеден,че нищо не става от тази,,територия,,то и оня,с особената форма на главата,го призна за Оазисът на престъпниците,сиреч си е техен!!!!

13

до 14

преди 11 години

Точно Гроб ги е сложил тези несменяемите от 150год,когато няма какво да кажеш мълчи ***

12

Анонимен

преди 11 години

ще ставам египтолог

11

Гошо Тъпото

преди 11 години

Да проверят...немедлено и другите институти към БАН;сигурно ще...открият от къде да намерят пари за научната и развойната си...дейност.

10

Анонимен

преди 11 години

В Софийския транспорт липсват 2 милиона лева а наказанията са ... предупреждение за уволнение. хихихи