79

.

преди 11 години

Трябва да се плати и за стреса на хората, той се отразява на здравето им , ако ще имаме демокрация по американски модел е добре да ги имаме и тия неща. Пак добре , че няма загинали или сериозно пострадали , дано възстановят имуществото на хората , но би трябвало да платят и за страха , който са изпитали.

78

фса

преди 11 години

От това блок не става вече

77

Анонимен

преди 11 години

На мен ми изглежда като че ли някой е утилизирал боеприпаси в мазето вие си мислете че маслото се е изпарио то ако се изпаряваше как да е досега трафопост нямаше да е останал.

76

Killuminati

преди 11 години

*** тия ЕВН се оказаха направо терористи талибани, вече взеха да ни взривяват, на бунт братя българи да изгоним тези кръвопийци

75

Лъжите в медиите!

преди 11 години

1. Не е вярно, че такива трафопостове има само в малко и само в по-стари жилищни блокове! - Поне в ж.к. Люлин в Столицата може да се видят 20-30 ЕПК блока с трафопост във всеки вход- живял съм в такъв, и той изобщо не беше старо строителство.!2. Не е вярно, че някое от ЕРП-тата правят нещо за поддръжката на тези съоръжения! Трансформаторите са много скъпи устройства със изключително скъпа поддръжка!Просто никой не харчи пари за тях.

74

безработен

преди 11 години

ГЕРБ обещава средна заплата до 2000 лева, ако дойде на власт.

73

Анонимен

преди 11 години

Като минавате покрай трафовете си носете каски на главите и бронежилетки.

72

анти

преди 11 години

То е ясно, за да не се разкарват по нощите тъпанарите от евн са изключили защитите. Като аец-Чернобил.

71

нацепена батка

преди 11 години

А бе кви са тия ивиен мивиен ве ? Ни съм я чувал тая марка . Всеки траф тряя да е адидас ве маняци , мноу е яка

70

до 89

преди 11 години

Много разбираш щом е документирано какво са казали веднъж пред медиите няма как да се отрекат после в съда минава за лъжа сега ако имаше павосъдие който е собтвеник 20 години затвор да го осъдят и другия път няма да купува китайски защити.

69

Ханс

преди 11 години

Съд до дупка с искове за милиони...това е правилния подход.Обстоятелствата са налице и не е необходимо да има виновно поведение,достатъчно е че с имущество на EVN са нанесени материални и нематериални вреди.

68

тероро

преди 11 години

Нема нужда от внос на терористи. Тук си имаме ЕВН, ЧЕЗ и тн.

67

Анонимен

преди 11 години

Един такъв трансформатор трябва в парламента.

66

Анонимен

преди 11 години

Пари,пари,пари,пари,пари,пари,пари.....................всички нещастия на този свят са свързани с ПАРИ-ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЧУМА ДО ТОГАВА СМЪРТ ЩЕ ИДВА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО ПОД ВСЯКАКВА ФОРМА!

65

НФСБ

преди 11 години

В тази държава виновни за нищо няма. Няма и пробив в националната сигурност, няма и взрив в Бургас. Всички невинни, виновен трафа. Истината е че майсторите не са си свършили работата.

64

vivian

преди 11 години

Ужас, ужас! Горките хорица, пред зима да останат без дом. Добре, че поне са живи и здрави, Господ ги е пазил!

63

Акълмайстор

преди 11 години

Дяволска работа!Или ***!Все едно!

62

Анонимен

преди 11 години

Така работата се заплита, значи ЕОН признават ча техниците са действали по правилата и всичко е както трябва според инструкциите, та в задачата се пита колко трафа-бомби има в държавата според инструкциите на ЕОН ами ако беше гибердясал някой.

61

ВИЦ

преди 11 години

Гражданин се обажда:Ало,ВиК ли е?Отсреща отговарят:Не, IVN !!!Гражданин:И на вас да ви *** майката !!!

60

Оп-са

преди 11 години

Да обобщя - евтина техника, мнооого евтина, предолагаем фабричен дефект, все пак сработване на защитите, идване на техници, незнайно какъв ремонт, следва пак претоварване заради дефект, завиране на масло, но вече НЯМА защити...и взрив.Този траф не е бил нормално претоварен, не може да има тази нощ прекомерна консумация! Било е дефект/повреда!Добре че като му е извирало масло, хората са се стреснали и избягали заради гадния пушек, затова са живи!