124

Никой по света

преди 11 години

Никой по света не коментира така Атомните си централи ,от тях , само получават най евтината ел енергия. Днес американците коментират - Германия , нейния успех. Те са развили СРЕДНИ предприятия с високи технологии , обучили са младите си хора . Образователната система им е много добра . Правят износ даже за Китай. С какво занимават българите , и какви изказвания на правителство ! И от тук - - жалки теми ?

123

Ангел

преди 11 години

До скоро подкрепях ГЕРБ но решението му за АЕЦ Белене ме накара да бъда независим.АЕЦ Белене е не само пример как не трябва да се правят сделки а пример за удовлетворяване на интереси от фирми близки до ГЕРБ.За пример ще дам Цветелина Борисова и новата и банка Българо Американска кредитна банка които имат бюджет от 1 млрд лв за инвестиране в слънчеви панели.Ел, енергията от тези панели е в пъти по скъпа от АЕЦ това за мен е ограбване на народа

122

Анонимен

преди 11 години

sega razbiram kolko e bil umen dr Todor Jivkov.nikoga ne e podpisval gubeshti ddogovori i ne e imal faliral zavod.NO glupav 4ovek umno nemoge da napravi.Kato fane6 Kostov,carq i sega pak boko ot prost ta po prosti.jiveq v 4ugbina v evropa i da vi kaga ne se u4udvam 4e e kriza, no se u4udvam kak moge da sa pak 4ak tolkova glupavi ama mnogo,

121

Анонимен

преди 11 години

Такива седесари и предатели като Руслан Стефанов и ГЕРБ подариха златните залежи на България на чужди корпорации и сега България губи 3-4 милиарда евро на година само от концесията на злато.

120

гъбаря

преди 11 години

Вчера си купих десет яйца от щастливи кокошки.Днес аз съм един щастлив човек,

119

Кемо

преди 11 години

Аз мисля че ни е нужен АЕЦ, за да стабилизира цената на тока. НЕК с всеки ден затъва, ако обяви фалит (както се говори) то тогава ще разберем що е ток.

118

От центъра

преди 11 години

за изследване на "демокрацията" да вземат да си побликуват откъде са на хранилка тия ***. Тогава да се види на кого са се надупили и дали са демократи по душа или само по ***

117

От САЩ

преди 11 години

Топлата ни вода се затопля с ГАЗ.За електричество плащаме на всеки 10 дни . за 10 дни е около $35 до 40.За месеца $105. летните месеци. При заплата (след удръжки) $5,000.Ние сме насевер. Ако сме на юг да използваме и еъркъндишън, ще бъде по скъпо през лятото.Незная дали това е 4 пъти по евтино от България, както каза бившия амер.посланик в София. Но заплатите се различават.

116

Анонимен

преди 11 години

Не се псувайте , някои искат да кажат че България е имала от отдавна Атомна Електроцентрала ( най-ефтината ел енерг ,използвана и от дрДържави).Защо днес населението плаща такива непосилни суми , за ниските им заплати .. Много български милионери роди и този печеливш отрасъл , но тези същите трябва да спрат да лъжат хората . Наследихте циментови стълбове навсякъде в страната и не само това , експлоатирате и печелите , и накрая ще фалирате ?? Смешно и жалко .

115

до 154

преди 11 години

Човека не се чуди, а просто си измисля някакви простотии, а ти можеш да отидеш на майка си в едно от отверстията. Човека просто и елементарно лъже.

114

777

преди 11 години

Глей кви поразии направил пак Костов!

113

без АЕЦ

преди 11 години

Плащайте по-скъп ток тогава ,и яайца от щастливи кокошки !

112

Анонимен

преди 11 години

152 . Тази игра е известна , имат договори за износ и нямат достатъчно производство на ел енергия . Но зимата , хората трябва да се ОТОПЛЯВАТ? Какво ще е , много се говори , много мечти , но трябва да сключат нови договори някъде към 31.12.2012

111

Анонимен

преди 11 години

Проста тиква си ти. Нали все обяснявате как тока от АЕЦ щял да се изнася? Е, като има АЕЦ, тока му ще отива в чужбина, а за скъсаняци като тебе ще има режим. Така беше и едно време при бай Тошо.

110

по-далече от Русия

преди 11 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

109

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Център за изследване на демокрацията??? Какво има да й изледват на демокрацията? Трябва да се създаде Център за откриване на демокрацията!Тези са си отрочета на ЦРУ, такива НПО-та руснаците ги качиха на самолета за уса.

108

Анонимен

преди 11 години

Ами не искате газопровод от Азербайджан, тогава шистов газ. Няма вечно да сме на колене пред руснаците.

107

Анонимен

преди 11 години

Ами те руснаците тогава нямат нищо, по- бедни и от нас са. Лукойл не била "тяхна", сигурно и Росатом не е "тяхна", Газпром тоже. Руснаците са жертви направо на империализЪмЪ. А да и Шеврон не е американска:)

106

Анонимен

преди 11 години

132 . ДА Китай- има площ да си я унищожи от чистов газ . България има житница на това място и водни ресурси. . Никой неможе да каже на бълг правителство какво да прави , ако има ясна позиция , какво е доброто . Но те се хвърлят от една страна на друга. Накрая ще разпродадат всичко българско и ще спрете да говорите ни за Германия ни за Русия , Германия за сега е първа по развитие в Европа , след нея е Русия . Къде ще бъде България ?

105

до 140

преди 11 години

Да Лукойл е собственост на Рокфелер,но народа го заблуждават ,че е на руснаците.