80

Анонимен

преди 11 години

София Лорен е милиардерка и си прави често лифтинг,Джей Фонда е на 76-77 години но си призна че скоро е била на операция пластична,тя рекламира едзин крем против бръчки,но на интервю призна за разкрасяването си и младия любовник.Тина Търнър е също с много операции,но май страда от Алцаймер и се е скрила в красивата си къща в Швейцария/там живее от 40 годиниНе дава интервюта,нейният съпруг отговаря вместо нея,тя тича боса по тревата ,красива и прекрасно облекана,но се вижда че има празен поглед.

79

До До Справки_13

преди 11 години

Казах вече,не съдя,не съм аз да съдя,не и знам живота,аз просто се впечатлих от външния и вид като визия,от това което виждам на снимката.Иначе знам че е добър човек.Относно баба ми,не че ми е баба,просто съм късметлия да имам в обкръжението си човек като нея,живота и е изтъкан от премеждия които ние просто само като слушаме и пак не го разбираме,с яко бачкане,с грижа за другите,даже непознати,но въпреки това с едно излъчване което ние като по-млади го нямаме.Та,пожелавам ти срещнеш такъв човек.

78

До Справки_13

преди 11 години

Ако те са в бизнеса,да завидиш на бизнеса на баба ми,която е на 92,споменавам я понеже ти ме попита.Добре,мани Пугачови Мугачови.Както казах,не съдя жената,външността е опаковка,под нея може да се крие човек-злато.Но ти като влезеш в магазина,по кое преценяваш един продукт,по опаковката или какво.Когато живееш с човек който е винаги под прожекторите,трябва ако не заради себе си,поне заради него да се поддържаш на ниво,не говоря за бръчките,всички сме абонирани за тях.

77

Справки_13

преди 11 години

Готова съм сега да тръгна и да видя баба ти! Много знаеш да съдиш!До 94

76

Справки_13

преди 11 години

До 95, те трябва да изглеждат добре, защото са в бизнеса... Какво искаш да ми кажеш, че Лили без макиаж и отблизо не изглежда така? А позагледай се малко.за другите да не говорим.че и за Алла се говореше колко пие и колко е напълняла, намери и погледни снимки.Какво самоуважение и каква лична поддръжка? Ще ми се да те вида на 80, как ще изглеждаш и каква песен ще пееш:)

75

До 94

преди 11 години

Пич,погледни и виж че почваш да пишеш до себе си:)Относно баба ми,пред тази е направо модел,няма вид на избягала от изтрезвителното-определено.Не е била топ модел,цял живот е грухала като животно,но се е уважавала се е поддържала да има човешки вид,сега ако я сложиш до тази.....ще ти падне шапката как може топ модел да се съсипе от пиене ,мързел и невежество,и как една *** дето знае само грухане,да е сладко бабе.

74

lili

преди 11 години

Ами вижте хора . Тази жена е осем години по-голяма от Стефан Дан. Когато се е омъжила за него той е било младо момче ергенче, а тя разведена с дете . Данаилов не е биологичен баща на нейния син , но се е грижил за тях . Затова тя постъпва сега адекватно .

73

До Справки_13

преди 11 години

Погледни София Лорен,Погледни Лили Иванова,Алла Пугачова,Тина Търнър.....Не е от старостта,очевидно е,само като като и погледна косата,раздърпаните дрехи.....Старостта е неизбежна,самоуважението и личната поддръжка-избор!

72

Справки_13

преди 11 години

До 93, А бе пич, баба ти как изглежда на 80, кат Лорен ли или си пийва достатъчно, айде стига глупости говорил София е една...

71

Справки_13

преди 11 години

До 88, за невежите поясних преди това на колко години е жената:)

70

ES

преди 11 години

Tq i Sofia Loren e na pove4e ot 80 godini,no kak izglejda....Alkohola ne pro6tava na nikogo!.Sujalqvam zatazi jena-Maria.

69

до 88 Справки_13

преди 11 години

Съгласен за старостта,но като се загледаш,само старост ли виждаш или и невежество,аз това имах предвид.

68

Ей 86

преди 11 години

Искаш ли да се пробваш мандраджия мършав,или щоо нета ти го позволява да мечтаеш?

67

ДРУГАРЯ "ЗБОГОМ

преди 11 години

СИ Е СЪЗДАЛ КУП ПРИЧИНИ ДА ПОРКА И ДА ВДИГА "КРЪВНО", А И ВСЕКИ ДЕН Е В СТРЕС, КЪДЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИ ИЗВРАТЕНИ ИДЕИ, КОИТО НЕ МОЖЕ ДА ОБЯСНИ, КЪДЕ ПО СЕМЕЙНИ ПРИЧИНИ....

66

Справки_13

преди 11 години

До 84,старостта е еднаква за всички, няма милост, затова поясних :)

65

До Справки_13

преди 11 години

Друже,не съдя,не съм идеален нио безгрешен,не знам дали има кой да съди,но знам че не съм аз човека.Просто се изненадах,не че съм очаквал някоя,,Златка,, но.....

64

TODOR JIVKOV

преди 11 години

EEEEEEEEBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAASSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIII VERNO LI TOVA E JENATA NA NAI KRASIVIJT MUJ V BULGARIJ PREZ 70 TE GODINI.MALE MAI4IICE TOJ STEFAN ZNAE LI ZA KAKVO STAVA VUPROS 4E TAJ MU E JENA NAI VEROJTNO I NE PODOZIRA.MAI4ICE MILA NE MOGA DA POVJRVAM NA U6ITE SI

63

Справки_13

преди 11 години

Само за сведение, Стефан е на 70 години, Мария е по - голяма от него с над 10 години, няма как да изглежда добре... Така, че не съдете!

62

Анонимен

преди 11 години

Нужда

61

Анонимен

преди 11 години

ако някога сме имали един Гешев,сега имаме нужта от поне 10 Гешев-ци