36

Анонимен

преди 11 години

Бойко, Бойко, защо не вземеш да освободиш България от присъствието си ? Закопа ни ей, човек!

35

Анонимен

преди 11 години

бОЙКО ВИКАШЕ: МОИТЕ ДЕПУТАТИ НЯМА ДА ОТСЪСТВАТ ОТ ЗАСЕДАНИЕЯ НА ПАРЛАМЕНТА, НЯМА ДА КРАДАТ, НЯМА ДА ЗЛОУПЕТРЕБЯВАТ КАТО ПРЕДИШНИТЕ С ЕВРОФОНДОВЕ- ДРЪН-ДРЪН. ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ- ОГЛЕДАЛ СЕ- ПАК В ТИЯ!

34

Гербераст

преди 11 години

Гарантирано от ГЕРБ?

33

Бай Иван

преди 11 години

"добро утро", кажете ни новина която не знаем

32

Анонимен

преди 11 години

Проучването отразява само документалното провеждане на търговете, реално големите далавери става в самите комисии с пари под масата, едва ли има търг, където победителя не е ясен още в началото му!

31

Анонимен

преди 11 години

Нима ?А аз си мислех, че откак е дошла "димукрациътъ" всичко е честно и почтено...ха ха ха Всеки търг е нагласен.

30

КОМУНИСТИТЕ ...

преди 11 години

...ОЩЕ ПРИ "ВНС", ТАКА ГЛАСУВАХА ЗАКОНА ЗА ТЪРГОВЕТЕ --ТА ДА МОГАТ ДА БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ В ПОЛЗА НА "НАШИТЕ ХОРА"!!!Т.Н. "ТАЙНИ ТЪРГОВЕ"...ДАВАТ ШИРОКА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДАЛАВЕРИ И МОШЕНИЧЕСТВА!КОГАТО ЕДИН ТЪРГ Е "ЯВЕН"---ВСИЧКО СЕ ВИЖДА И ЗНАЕ!!!!!!ДОСТЪПА ДА ТЪРГОВЕТЕ ТРЯБВА ДА Е СВОБОДЕН!!!!А ...ЗА ДА Е ЗАКОНЕН -ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕЖДА В ПРИСЪСТВИЕ НА МАГИСТРАТИ!!!!ЕТО----ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ!..ДРУГОТО СА ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРИЧКИ И РУШВЕТЧИЙСКИ НОМЕРА..!!

29

Анонимен

преди 11 години

Отчайващо е накъде отива страната ни. По 6 хиляди умни и образовани деца отиват в западни университети годишно. Малцина от тях ще пробият след това,защото там конкуренцията ще става все по-жестока. а другите може да си объркат живота повече, отколкото ако останат в България и се борят за положителна промяна. Все някой от някъде трябва да започне.

28

venci

преди 11 години

vseki vtori targ naglasen,dobre.Ami vseki parvi kakav e...ureden?

27

цензурата

преди 11 години

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,че при нас има ли нещо да се провежда законно и честно или пък почтено,бе г-да журналисти.....

26

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно съм съгласен с 24. Достатъчно е да минеш през София и да видиш навсякъде Агрогруп. Бедна ви е фантазията как се харчат наши пари и евентуално европейски (пак от нашата вноска ) например за стадиони и пр. глупости в малки градчета и села, където са останали само пенсионери.

25

ПЕНЕ

преди 11 години

Ужасна , подкупна журналистика !Какво значи "всеки втори ..." !??Какво се случва според вас на ВСЕКИ ЕДИН "търг" по евро програми !? Ще ви кажа - печели го "наша" фирма , а ако случайно , тотално НЕ отговаря на поставените условия - същата "наша" фирма , прави "консорциум" с друга "наша" фирма и така двете заедно , вече са изрядни !Нещата са толкова ТОТАЛНО ОПОРОЧЕНИ , че ви е бедна фантастиката , както казваха едни печално известни тризначки , интелигентни колкото нашия премиер ! ! !

24

пит

преди 11 години

не вярвам на очите си:)

23

fo

преди 11 години

добър ден!откриха топлата вода!

22

Пешо

преди 11 години

Това е много меко казано.Лакомията на някои , е стигнала вече до гръкляна, а Вие говорите за 50 процента. Оставете го ГЕРБ,и господ да дойде на власт пак така ще бъде .Народа ни е чурук,едната половина лапат, защото имат тази възможност а останалите се точат и си казват, ох да мога и аз дасе добераааа,ама ще видят те на следващите избори. И така, остават шепа съвестни хора които уж се борят заправда ама кой ги чува.

21

ЗОРО

преди 11 години

Айде Бе,това не може да бъде!!!

20

възмутен

преди 11 години

Да, търговете винаги се дават на "наши" хора, но лошото в управлението на ГЕРБ е, че това са най-егоистичното, некадърно и антисоциално правителство! Всичко за тях, без грам лев за нито една прослойка на обществото, управлява на база рекет над ОБИКНОВЕНИТЕ хора! Другите може и да са крали, но поне предишните ежегодно индексираха доходите, даваха коледни, трупаха резерв, докато тези лапат с пълни шепи спестеното от предишните "крадци" и се гаврят с цяла една нация!

19

избирател

преди 11 години

Еми Герб пребориха корупцията,направиха доходите ни европейски.....Сега е време да се оттеглят в заслужена почивка.

18

Анонимен

преди 11 години

Отваряйте и огласявайтеНека народът да знае къде отиват европейските пари и защо една малка група хора сега упрвалява икономиката, доколкото я има. Защото от началото на прехода и досега на входа и на изхода на европейските пари стоят едни и същи хора.Но едно е сигурно, никой няма да каже за *** , който владее засега половин България и то точно с европари.

17

Анонимен

преди 11 години

Продължавайте да огласявате и да отваряте ! После се чудете защо имала пробиви , дупки и ями в националната сигурност и битката с престъпността ?! После търсете съдействието на гражданите и обещавайте , че анонимността им е гарантирана ! Да , ама не ! Никой не ви вярва !