194

50 cent

преди 11 години

Make money Bulgars, stop crying and shit! Work hard, play hard! Don't sit around doing nothin! Stop crying!

193

Анонимен

преди 11 години

Българите сме винаги недоволни .

192

TPE3BEH

преди 11 години

Откакто следствето подгони собствениците на ТРУД и 24 ЧАСА за укриване на данъци, критиките към правителството нарастнаха в страниците на тези издания.За в. СЕГА си знаем, че е собственост на бивш агент от ДС и настоящ собственик в Овергаз, не може да се очаква добра дума и от тях.

191

BG-681

преди 11 години

През 1846 год.т.е. преди 166 г.НЕОФИТ БОЗЛЕВИ описва така българите: те уста имат, език нямат, очи имат, но не виждат, уши имат, но не слушат,теглят повече от скотовете и ЗАЩО ?-не смеят да питат, стоят просълзени горките, гледат нечувствени и умаени като гъски, ходят в темната мъгла....КАТО ЧЕ ЛИ ТОЗИ ГОЛЯМ БЪЛГАРИН говори за нас,днешните българи!!!!

190

анонимен

преди 11 години

Ами сигурно защото има баламурници като теб , които повярваха на...... лъскавият пагон.Кой харчи безмислено пари. Тези , които събираха гласове за РЕФЕРЕНДУМ или тези , които са на екскурзия в Лондон? Какви икономически интереси с Англия.След Освобождението , България никога не е имала общ език и общи интереси с Англия/ Към Меркел:Моля ви , само не ми давайте България за пример???/Или да извършиш ремонти за милиони левове за да преместиш част от администрацията от София в Пловдив???Тъпотия.

189

bujev

преди 11 години

Лесни отговори- 120000действуващи полицаи+около 300000пенсионирани от тях+30000военни+450000пенсионери от тях + добавка на семейно свързани, това е професионален вот и то за да се запази статуквото.А Белене не се построи защото има минимален задължителен срок за проектиране и вземане на разрешителни и той е около 15 години, в това число и поръчка на оборудване което не се намира на щанда в съседната бакалница.

188

Владо 30г.

преди 11 години

И тия ще се сринат...според мен ни е още рано да очакваме истински държавници-просто не виждам от къде ще дойдат...

187

анонимен

преди 11 години

Че не четеш ли вестниците , бе човек.Полицията изнудва клиентите на магистралните ***, т.е. тези под която егида са улични, магистрални и всякакви *** , изнудвала техните клиенти и то по техен сигнал.Какво Чили.С какъв потенциал?Не съм гласувал никога да сега за комунистите, но този път твърдо за тях.Може да са крали, може и да не са , но винаги са давали и на народът.

186

Анонимен

преди 11 години

Като е била толкова успешна БСП и тройната коалиция / увеличени пенсии, големи заплати, спестини държавни пари / - ЗАЩО СЕ СРИНАХА НА ИЗБОРИТЕ? Е, това да ми обянят ***.Защо не построиха Белене, а сега трошат държавни пари за *** референдуми? И на тоя въпрос не дават отговор. Защо са им 700 000 подписа, като можеха само с един. Ама нали трябва да напомнят ,че още шават това си е комунистическа пропаганда на държавен гръб.

185

Комунист

преди 11 години

На морето са предимнно чуждите туристи.Къде видяхте пълни кръчни?Вероято имате предвид чалготеки но там ходат предимно богаташи.Кой друг може да си позволи цените там?Криза има и тепърва ще се задълбочава.

184

Shark

преди 11 години

Прав е 193, че криза няма, по морето е пълно с хора, по бълканските курорти също. Улиците са пълни с коли, по кръчмите места няма. И как искате на фона на всичко това да ви свалят цените на храни и горива?! Няма как да стане, докато не спрете да си карате колите и да ходите по кръчми няма да паднат цените.

183

20 годишен театър

преди 11 години

до кога?

182

pepinho

преди 11 години

Да бе, да бе. Бяхме процъфтяваща европейска държава, със стандарт по-висок от средноевропейския, с отрицателна безработица, лидер в света по приток на инвестиции, с-най висок икономически растеж, дори по-висок и от този на Китай... Събуди се бе, това че целия свят беше в подем и това се отразяваше в някаква степем и в БГ, не значи че заслугата е на червените ***. А в ЕС щяха да ни приемат, дори и страната да беше управляване от Марсианци - всичко е по план, приятелю...

181

Владо 30г.

преди 11 години

чети по-надолу моите коментари и не ги игнорирай-прав си за намалянето, но в конкретният случай оплювам ГЕРБ, а малко преди това обяснявам, че за мен разлика между ГЕРБ, БСП и т.н. няма-доказателствата са-един министър няма осъден. Аргумента със закона за амнистията е просто глупав-не покрива корупцията. Ама за днес ми стига да се оправдавам, ще го кажа така-за сефте за моите 30 год. се замислих за имиграция, чак миналата година. И не е защото живея зле тук, а защото ще започна да живея зле скор

180

Анонимен

преди 11 години

185,имаме отлично предучилищно образование-групи от по 28 деца,обгрижвани,с безплатни индивидуални дидактични материали,добра отремонтирана по САПАРТ среда,отлично хранене срещу 48-80 лева в зависимост от града-от 7-19 часа-къде го има това,безплатен престой за ученици до 7 клас,безплатно висше образование и то конвертируемо-какво дириш под вола теле.Най-много да го набараш по ташаците,да започнеш да го доиш и да рИвеш по форумите,че не пуска мляко,ами не пуска-набарай където трябва щом искаш.

179

Анонимен

преди 11 години

Да бе, недоволни ! Всичките ми познати не пропускат всяка година да пътуватнякъде. В Родопите не можахме да намерим място за преспиване - Чепеларе,Златоград,....... та чак до Кърджали. И там нямаше свободни места. Подслониха ни встаите за персонала в едно малко хотелче. В ресторантчето до нас не можеш да намеришсвободна маса за за петък, събота и неделя ако предварително не резервираш.Национална черта на българина е да мрънка винаги и за всичко!

178

Анонимен

преди 11 години

Тези доводи не са важни.Важното е ,че на комунистите трябва да им е много гадно!

177

Деян

преди 11 години

@горчо.Кажи ми кой водач не е бил сринат в България и продаден или разпнат от собствения си народ? Какъв е смисъла да водиш, когато тълпата, която те следва се чуди как да те компрометира, как да те закопае? Имаме много водачи, нямаме съзнанието на нормална нация. Ние сме разруяители. Факт е, че плюем по всеки и всичко, защото се мислим за все знаещи и само чакаме удобен момент, да 'караме влака', за да го насочим към 'нашата си гара'.

176

ДО 194

преди 11 години

мандат на БСП никога не е имало- научете се най- после. И второ- точно по време на Тройната коалиция влязохме в ЕС- по-голям успех от това никое правителство не е реализирало. По време на Тройната коалиция на всеки шест месеца вдигаха с 10 % заплаяти и пенсии, всяка година имаше по 3-5 милиарда излишък и пенсионерите ходеха на море в четиризвиздни хотели без пари, оставиха 8 милиарда резерв, 2 милиарда в здравната каса- нещо да кажете

175

Анонимен

преди 11 години

успешна държава при твърдо управление ЧИЛИ.