158

Един Българин

преди 11 години

Всеки може да си пише всичко по форумите, но малцина са тези, които се замислят реално какво биха направили в подобна ситуация. Не съм най-добрият плувец, но ако се давят деца/жени и мисля че мога да им помогна не знам как бих се погледнал в огледалото ако не го сторя. Т.к. съм малко над 70 кг, ако опитам да спася мъж рискувам много да ме има във вестниците, но знае ли човек какво ще реши точно на момента...

157

Анонимен

преди 11 години

Морето крие своите тайни и взима своите жертви. Ако имаше логика, нямаше да има удавени.Факт неоспорим е, че тези мъже са спасили децата. А за нас остава да се поклоним пред паметта им и да не се опитваме да търсим сензацията - как е станало, ама така, ама иначе...

156

Морския

преди 11 години

Боже, щом и на тези хора намерихте кусури, че спасяват деца??????Помълчете хора и отдайте почит на едни истински хора.

155

ni

преди 11 години

хора които не тръгнат поне да помагат на спасяването на давещи се деца - най-вероятно са социопати. А питате ли се защо другите хора на плажа не са тръгнали да помагат за спасяването както на децата така и на мъжете, кой с каквото може , с лодка, пояси въжета и други приспособления от брега. Защото нормални хора на целият плаж дса били сао двамата спасители, останалите зяпачи са социопати.

154

Анонимен

преди 11 години

Ако не Благодаря поне можеше да изкажат съболезнования за ХОРАТА СПАСИЛИ ДЕЦАТА ИМ! ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА РОДИТЕЛСКО НЕХАЙСТВО

153

поля

преди 11 години

Журналисти и форумници олигоф*ени, успяха да превърнат една трагедия в пълна *** . Боже прибери си вересиите

152

до 166

преди 11 години

Ти май си спасявал хора само на сън, а с вълни си се борил във ваната!Как ще предадеш дете в ръцете на хора, които най-вероятно чакат на брега или са поне до кръста във водата, а ти няма да можеш да стъпиш на дъното?Как ще изнесеш дете през вълнение, а няма да можеш да излезеш сам?Тука има много питанки, поне от хора, които имат някаква представа от море, вълни и вадене на давещи се. За мен изобщо не е ясно какво точно е станало!Я прегледайте пак тук колко версии се пуснаха за атентата!

151

Стоян Белев

преди 11 години

Четеш мненията само в тази тема и ти става ясно защо ни е толкова затрита държавата, защо нямаме нитео една приятелска държава, защо всеки е готов да те удави в плюнка!"У нас свестните считат за луди!"Ботев горкият това го е прозрял още в средата на 19 век! И него го заклеймиха местните ерудити като женкат и безделник-комунист!УЖАСТ!

150

do 159

преди 11 години

166 se itnasq do 159

149

do 163

преди 11 години

mnogo prosto osobeno ako sa bili bosi, obiknoweno borbata s wulnite pri takiwa uslowiq iztoshtawa do krajnost, oshte powe4e kogato trqbwa da se borish i s udawnik, w powe4eto slu4ai spasitelq izbutwa udawnika do mqsto kadeto drugi hora go poemat, no na nego nikoj ne mu obrashta wnimanie, 4oweka e umalomoshten i moreto go powli4a na watre. Predi edna sedmica s o4ite si widqh kak wulna drupna dete ot brega, edwam go izwadihme 3-ma 4oweka, no w takowa more bez plawnici ne se wliza

148

Русе

преди 11 години

А жената щом е толкова "благородна" защо не върне парите.И да каже,че съпругът й не го е направил за пари и слава,а от човещина!

147

прасчо

преди 11 години

Когато свинското надделява над човешкото,хабитата на такива люде се нарича ***

146

До 164

преди 11 години

Ти за съжаление си още жив

145

edna

преди 11 години

S izvinenie za omraznata latinica,no pisha ot telefon....geroiskata postapka e fakt i ne podleji na osporvane.Men obache me pritesniava pistapkata na "roditelite"-tipichni bokluci,predstavitelu na izrodiloto se chalga pokolenie,koito otglejdat badeshti bokluci-tehni kopia.Da se izdiriat i da plashtat kravnina do kraia na jivota si,urodi.Ne po-razlichni sa i tezi,koito sa gi videli da si tragvat i sa gledali bezuchastno,no posle sauchastnicheski sa informirali,che sa se iznizali...

144

ni

преди 11 години

и на мен никой не ми е благодарил, за спасеното дете, но истинските герои не изискват и не търсят благодарности, както това е направила съпругата. И защо точно на нея да и благодарят, сигурно щото е викала на мъжът си да не влиза да ги спасява, а?

143

Стоян Белев

преди 11 години

Само 2-*** души са задали обикновен въпрос: как е възможно да извадиш дете до безопасно място и после да се удавиш? Отговор? На никой не му е ясно за какво става дума, ама вече страница във фейсбука направихме!

142

А

преди 11 години

Майната им на онея двамата и на тъпата им семка, която някой се е сбъркал да извади от водата. Такива тъпани със закон трябва да се избиват. Вие си представете само ква *** ситуация? Може ли да си оставиш децата в това бурно море? Чекнеш се по плажа, тъпите безпризорни *** се давят, някой ги спасява, губейки живота си по този начин... и онея чалъми си напират шура все едно не е било. И тука някъв издрисък неземен ще ми говори за социопатия.

141

Стоян Белев

преди 11 години

3/4 от всичкиъе мнения до тук са на мишоци от същата кръвна група на т. н. "измъкнали се родители"! Нито един от вас няма да скочи да спаси дете, защото ще бъде зает да разсъждава какви *** са родителите му! Изписали сте 8 стр. с псувни по някакви хора, без да знаете изобщо какво се е случило! Пускат ви журналята некакви изсмукани от пръстите *** и вече ще линчуваме родители на спасени деца! *** тълпата проста!

140

Русе

преди 11 години

Аз пък да попитам:Колко загубен трябва да е човек,че да си заведе децата на не охраняем плаж,че да ги пусне и да се къпят там?И за какво "добро" говори госпожата щом очаква някой да й Благодари?Жалко за смъртта на двамата мъже и за децата им,че остават без бащи.

139

ni do A

преди 11 години

това че родителите на децата са *** не изключва това че съпругата на спасителя е социопат