15

Анонимен

преди 11 години

Хаха нали разбирате дядя Путин как ще им даде руска територия ще им прати млко ракети и ще намали населението на планетата с 1,5 мрд.

14

Анонимен

преди 11 години

Написаното в "Правда" е пълен блъф. Русия и САЩ имат технологичен потенциал да унищожат Китай за минути. В днешно време размера на населението на една страна няма никакво значение при война. Китайците много добре помнят изпарилите се танкови дивизии през 1966, когато се опитаха със сила да вземат острова на р. Усури. Тези острови впрочем бяха държани неправомерно от руснаците, понеже фарвартера на реката минаваше между тях и руския бряг и въпреки това ги върнаха чак през 2005 г. срещу много пари

13

Анонимен

преди 11 години

Сега остава и фиромците да си поискат земите до Японско море. :)

12

абе и българите

преди 11 години

имаме претенции за земи -Тракия и пр. , ама кой ни объща внимание на фантазиите ?!

11

Тихомир Томов

преди 11 години

В претенциите на Китай влиза и зоната около пазара в Илиенци . Това го има в приложенията и нашите дипломати не са го прочели .

10

Sasho

преди 11 години

ХАХАХА КОЛКОТО И МИНУСИ ДА МИ ПИШЕТЕ ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ НЕЩАТА!!!! " КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ"

9

Sasho

преди 11 години

Брутен вътрешен продукт на човек .................14 САЩ 48 387 $..............18 Japan 45 920 $..................52 Русия 12 993...................74 България 7 202 $..............88. Чина 5 414 $КЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ КИТАЙЦИТЕ??? *** КОИТО МРАЗЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ХВАЩАТ И ЗА СЛАМКАТА ))))))

8

Анонимен

преди 11 години

До 7 а нещо за тази година ще кажеш ли

7

Анонимен

преди 11 години

Дреме им на китайците трябва правителстовото им да ги стегне да ги запаси за 2 месеца с храни и да спрат да купуват и целия свят отива на кино.

6

Анонимен

преди 11 години

"Спукването на китайския балон" е дъвка, която неолибертарните мислители дъвчеха преди 2009. А засега чий балон се спука и го кърпят ? Американския. Китай несъмнено ще преживее срив, но не тип СССР, а тип САЩ по време на Голямата депресия. Историята показва, че се сриват само стагниращи икономики, не и такива в процес на развитие и набрали скорост, каквато е китайската. А иначе всички големи държави са безскрупулни. И Великобритания, и СССР, и САЩ, и Китай.

5

Анонимен

преди 11 години

Лека полека ще разберете за какво иде реч и арабските терористи ще ви се струват като детска занимавка , иначе се радвайте на успехите на Китай . а за русофилчетата да им кажа че пътя на Русия е със западния свят Европа , Америка , Австралия , другото е друга циливизаия и тя няма нищо общо с нас , дори и мюсулманите са ни по близки , макар че в момента са по скоро екстремисти.

4

Гузен

преди 11 години

Абе то е казано, че един ден китайците ще започнат да правят зулуми на глобално ниво. Интересното е кога ще започнат. Дали към 2050-та или по-рано - към 2015 - 2018-та. Ако Китай измести САЩ, тогава ще е кофти за всички, защото китайците са безкрупулни хора. Ще поживеем и ще видим...

3

oOo

преди 11 години

Пита се защо САЩ и Русия действат като едни подмолни диверсанти и не разрешават Япония да се въоръжи както иска и подобава. Половин Китай получава кошмари дори като види японския имперски флаг на картинка. Япония е в състояние за около 6 месеца да произведе водородна бомба и около 9-11 месеца да произведе неутронна. За 2 години може да произведе поне 3-4 големи самолетоносача и почти толкова ядрени подводници. Японската иконимика е рационална, докато тази в Китай е балон.

2

Анонимен

преди 11 години

Китай е един т най-големите инвестиционни балони на съвремения свят............спукването му ще е фатално за много пишман инвеститори от цял свят

1

Анонимен

преди 11 години

Хаха на картата и до Черно море стигнали, мечти...