8

Анонимен

преди 11 години

Аве синоптичните синоптици и "Защитъ на населениету"...те сея се сетих....При код "чирвену" не требе ли да се обяви нещо кат неработен ден, понеже врещите че е страшну упасну" иле нема такава работа ? Нещо не се връзват нещата някак си... Ко прайм ако некой бачкатор пукне от жегата ? Нема никой виновенпонеже сте предупредили...па бачкатора кой му е виновен, че си пази работата и требе да е на линия ако че и 100 градуса да е ?

7

Анонимен

преди 11 години

Админисралцията да не ходи на работа и да им се осигури по една бойна еденица от "ромски" произход т.е. от техния си иелектурат, да им веят с ветрила...зер да не изгубим най-ценните кадри на Рипубликътъ... А иначе бачкаторите ше си бачкат нормално...то е ясно.

6

До 7

преди 11 години

Вместо да се изявяваш за много рамотен почвай да учиш турски защото запетайте няма да ти помогнат да си купиш хляб от магазина след 10 години. Като гледам имаче и без препинателни много добре си разел написаното тоюфлек

5

До Силистра

преди 11 години

Алоооооооооооооооооооооооооо,***,ти не признаваш точки и запетайки?Поспри се малко в малоумието си,или не ни занимавай и нас.Даже не знаеш, как се съставя ИЗРЕЧЕНИЕ!

4

До 1

преди 11 години

Прости му Боже,*** се е родил,даже и ти не си могъл да го оттървеш от мъките,които ще изживее.

3

Силистра

преди 11 години

В Силистра винаги е било много студено зимата а лятото много топло но будалите от Русе няма как да стигнем там са още по зле шматките

2

До 1

преди 11 години

Как си ***?Много рано ти е избила ПРОСТОТИЯТА,но това при вас не е нещо ИЗВЪНРЕДНО,това си е вашето по рождение.И на топло и студено ТИКВИТЕ са си ТИКВИ!Температурните аномалии не ги бъркат,така са се родили и така ще си УМРАТ!

1

ДО 1

преди 11 години

Някои хора вече тотално перколясоха и ти си доказателство за това !