7

Корелов

преди 11 години

В тази статия освен купчина "талашит" от думи няма нищо друго - нито факти, нито иследвания, или каквото и да било подобно. Нескопосан опит за демагогия от гледна точка на автора.

6

Боги

преди 11 години

Странно отричане на историята, въпреки, че статията по-скоро е нарочно дразнеща! Сякаш искат да ни тестват, колко бързо можем да "избухнем".Аз съм потомък на оцелели от Баташкото клане. Познавам родовата си история, както и историята на България.Клане е имало!Точка по въпроса!Останалото е история!

5

petter.bojinov

преди 11 години

Г-н Иван Сухиванов, Мустафа Зуахид Блажев или както там се наричате, защо повтаряте стъкмистиката на Митра Балевска? Какви исзледвания сте направили по-въпроса? Изглежда никакви - защото фактите по същестутането на баташкото клане са доста повече от споменатште от вас. Да имало е кланета и не само от башибозуци ами и от редовната турска армия - къде и какви оставям ви ги за домашно.

4

караибрахим

преди 11 години

я се срий бе!

3

Анонимен

преди 11 години

КОЙ ВИ ПЛАЩА ДА ПУБЛИКУВАТЕ ГНУСКИ ПОМАШКИ СТАТИИ???

2

plamen damyanov

преди 11 години

ei rezak ste ti go kaja na tvoq ezik tuzlaim seni kok maasa ako ne go razberesh znachi si dolen axrqnin xaide sas zdrave

1

SS

преди 11 години

Блажев , за теб ЩЩД !!!*** мирише от първият ден !*** , плати ми нивите и горите в Източна Тракия !Нали сте по спазването на договори - защо не спазвате Лондонския договор от 1913 !