23

Анонимен

преди 11 години

НЕ МОЖЕЛ ДА СИ ПОЗВОЛИ ПО-СКЪПА КОЛА ЛИ?ТА ТОЙ НА ДЕН 2000 ЛВ ПОД МАСАТАН Е ГИ ХАРЕСВА,ОФИЦИАЛНО ВЗЕМА НА 25 000 ЛВ ПО ВЕДОМОСТ ОТ СВ. ИВАН РИЛСКИ. ТОВА ЧЕ СЕ ПРАВИ НА БЕДЕН МУ СТРУВА СКЪПО.

22

Анонимен

преди 11 години

На този човек в пликче моето семейство е брояло над 6 000 лв, кво се излага с тая дърта тойота?Идете в болницата и интервщирайте АНОНИМНО обаче всички, дават пари под масата иначе умират.

21

osata

преди 11 години

до 17 - точно този човек може да си позволи суперскъпа кола, но явно не е роб на материалното. Имам лични впечатления за него и това, което се е случило, вероятно е в резултат на напрегнатото му ежедневие в работата. На много хора е помогнал да живеят. Дано да се възстанови.

20

роко

преди 11 години

тази новина ме натъжи яко! Този човек ме е оперирал в продължение на 6 часа за да мога сега да живея нормално!Моля се да се оправи!!!

19

Анонимен

преди 11 години

Откога тубата с гориво е алтернатива на ремонта? Сменяш сондата в резервоара или ремонтираш таблото, вместо да рискуваш да изгориш жив. За 2.5 години все си можела да отделиш парите за такъв ремонт? Е да, зависи дали си цениш живота и този на твоите спътници, деца, други участници в движението, или си намираш оправдание.Между другото, на времето тубите за гориво бяха метални. Сега има и пластмасови, предполагам че за такава става въпрос в случая.

18

анонимен

преди 11 години

Лейди Даяна не можа да се спаси, въпреки че се е возела в скъпа кола, че ние тук ли ?няма сигурни коли, просто в града трябва да се кара с 20 км, никога не знаеш кой бакшиш ще те засече и ще те вкара в насрещното.

17

q

преди 11 години

Дано се оправи

16

Анонимен

преди 11 години

Жалко е че човека не е могъл да си позволи някоя по-нова и по сигурно кола, която е щяла да го предпази от такъв удар.

15

Анонимен

преди 11 години

Тц тц тц *** ужаса...внимавайте с колите хора , не са шега ! Вижте кви нелепи неща стават ... дано се оправи човека.

14

Анонимен

преди 11 години

Големи сме философи, в цял свят коланите задължителни, тука още се караме за или против...

13

до 6

преди 11 години

преди година писаха как в запалена кола две момчета се мъчели да разкопчеят коланите, за да излязат. катастрофата беше близо до Разград. И изгорели живи вътре, мир на праха им !

12

дано

преди 11 години

Хора, ползвайте кирилизатори, ако нямате кирилица на компа, и най - доброто пожелание е ужас на тази шльокавица. Дано се оправи човекът.

11

do 2

преди 11 години

Мога да ти изброя поне 5 причини, поради които съм имала туба с гориво в колата. Преди три години колата ми спря извън града. Наложи се да викам познат монтьор и се оказа, че е свършил бензина. А индикаторът показваше, че има. От тогава винаго си носех една малка тубичка в багажника до преди половин година. Когато започнаха палежите я разкарах.Карала съм гориво на баща ми за лодката, за фрезата и за резачката.

10

29

преди 11 години

Aйде оправяйте го. Най-добрия в България и Европа неврогирург.Лично ме е оперирал,и знам с хеликоптер са го взимали за сложни операций в Грмания

9

sssssssss........

преди 11 години

DANO DA SE OPRAVI! 4OVEK,KOITO SPASIAVA DRYGI 4OVE6KI JIVOTI I CIAL EDIN JIVOT E OTDAL NA TAKAVA KAYZA-TRIABVA DA JIVEE!!! NEKA BOG 4YE MOLITVITE NI I NI GO OSTAVI ZA O6TE DULGO VREME NA ZEMIATA! IMA NYJDA OT TAKIVA VELIKI HORA!

8

Жоро

преди 11 години

#2, ти си тотален *** пич. Този човек е спасявал по няколко живота на седмица, правил е по няколко операции на ден.Какви туби, БДЖ далавери и тн? *** промитите мозъци..

7

Анонимен

преди 11 години

Дано се оправи, но хайде сравнете си информацията. Вчера когато се появи новината по другите медии казаха над 70% изгаряния..

6

До 1

преди 11 години

Колега, ако беше без колан при тоя силен удар човека да е загинал!!! По скоро не е успял да излезе веднага от шока...

5

мими

преди 11 години

Преди няколко години това, че НЕ сложих колан, спаси живота ми

4

Анонимен

преди 11 години

Да се помолим за човек ,който спасява хора! Бог да му помогне!