35

Анонимен

преди 11 години

...стига ве, там има непрекъсната осева линия! Според Вас това дава ли право на четриколесното на обратен завой? Не. Именно с това нарушение е започнала трагедията.

34

тихата_стъпка

преди 11 години

до 36Ти още малко ще го изкараш, че пистака се е движел с 50 км/ч, а ладата без хидравлика е тръгнала да прави обратен с висока скорост.

33

Анонимен

преди 11 години

То ей така се обръща Лада по таван...Тоя с мотора трябва да е карал с 200....

32

Хейтър

преди 11 години

Или както се вика, мотористът е получил груби механични увреждания на тялото, несъвместими с живота.Жалко и за двамата.

31

Анонимен

преди 11 години

от описаното следва че водача на ладата е виновен, защото прави обратен завой на двойна непрекъсната линия в средата на пътя! Изнасяйки се в ляво за да завие, е засякъл съвсем неочаквано моториста. В момента на завоя, ладата е силно наклонена на дясно и след удара на моториста от лявата и страна се е обърнала сравнително лесно. Водача на ладата вероятно не е забелязъл изобщо наближаващия мотор, защото в такива случай, вниманието му е насочено към насрещното платно, в което ще се включи. Кофти!

30

Анонимен

преди 11 години

С какъв акъл трябва да си, за да си купиш пистов мотор в България и да го караш по смотаните ни пътища?!?! Не говоря за човека, който е загинал, а по принцип...

29

Ime

преди 11 години

25 говориш гллупости. Ако ладата беше само намалила 1во нямаше да е обърната и 2ро нямаше да е странично на пътя.27 стига с тая корост, поучете малко физика.

28

1 ot stz

преди 11 години

snimkata ne e ot Stara Zagora ,snimkata e ot edno selo otdale4eno na 3 km ot ostnakite na toroviq zavod

27

Потърпевш

преди 11 години

За тия дето хранят мотористите по дефолт - да умирате до кофите за да не ги цапате! По абсолютно същия начин мене ме преби бакшиш и ми строши крака на кръговото на Драгалевци (докато го строяха) мъндахерца с 10-15км\ч в дясно, изведнъж на 90 градуса през двете платна.... аз прелетях половината кола и кацнах в насрещното, жив, в шок, но не можах да стана... всичко това с 40км/ч моя скорост... сега мачкам и бутам наред с джип, НО давам път на мотористи и ги пазя. Сам съм си закон, няма оправия...

26

Andrey

преди 11 години

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПРЕВАРВА - непрекъснатата линия означава, че не може да се пресича :)Поздрави

25

До 28

преди 11 години

Ей, ***, ти ли ми говориш за комплекси бре.Ей за това говоря. *** сте.. независимо дали сте със сузику или с друго.ДЕФИЦИТ НА МОЗЪЧНО ВЕЩЕСТВО точка

24

Ime

преди 11 години

1- скороста изобщо няма нужда да е била висока. Ладите с нестабилни, пича први обратен завой на забранено, навярно с макс възможна скорост /колкото и да е тромава ладата.../ при което се накланя доста сериозно настрани.9- затова в норалните страни радарите снимат задницата на превозното средство. Ама ние сме ***.11- моторист съм, но те подкрепям.13- а ти сляп ли си та не виждаш непрекъснатата /двойна/ линия на снимката?14- тя ладата след обръщането си се е смазала сама, щот много здрава..

23

тихата_стъпка

преди 11 години

Че шофьора на ладата вероятно носи някаква вина е ясно, но представете си с каква скорост се е движил моториста, за да смачка и преобърне тая кола.

22

до 1 и 16

преди 11 години

Не е отнел предимството на мотоциклетиста - намалил е за да направи обратен завой и оня го е хакнал идвайки зад ладата. Ако кола спре пред някого изведнъж на пътя тя не е в нарушение, в нарушение 100% е каращия зад нея, че не се е съобразил с дистанция, скорост и пътна обстановка, освен в случаите,когато предната кола направи умишлено нападение над тази зад нея

21

не на мотористите

преди 11 години

ШАНС !!! Който и го търси... рано или късно си го намира...

20

Me

преди 11 години

Моториста е хуманоид с дефицит на мозъчно вещество. Не един или два пъти съм виждал такива с поведение на господари на пътя. Веднъж излизах за ляв завой от симеоновски лифт на околовръстното (преди ремонта). От двете платна спряха за да ми дадат път да се престроя. Един с мотор обаче цепеше по осовата линия с бясна скорост. С периферията си го видях и го пуснах да се трепе другаде. Може ли да виждаш, че стотици метри автомобили са спрели и дават път да се изтеглим, а той простака кара все едно няма никой там. Следващата седмица пътувах по околовръстното в посока Младост. На същото място.. същата сцена, само че колегата който всички бяха спрели за да му дадат шанс да мине, не бе видял ***. *** слава богу бе живо, прескочило капака и се отръскваше. Мотора му набучен в калника (точно на осовата линия).

19

Анонимен

преди 11 години

Хора, ваша работа ли е да съдите този и онзи и дс отдичате така е било иначе е било! Нито сте били там, нито сте наясно какво точно се е случило! Факт, че вече ги няма! Нека почиват в мир!

18

pantudi

преди 11 години

сега при свети Петър да си преговорят листовките и ЗДП

17

Анонимен

преди 11 години

Линията е двойна непрекъсната, така че със сигурност е забранен обратния завой и завой наляво. Иначе платното се води по 2 платна в посока, така че може да се изпреварва. Единият джигит обръща където не трябва. Другият джигит кара прекалено бързо. Там ограничението е или 50км/ч, но даже си мисля, че беше 40км/ч.

16

Анонимен

преди 11 години

Забележете - това става в града, където скоростта трябва да е под 50!