48

Тайно

преди 12 години

Защо изведнъж България стана толкова интересна за най-силната държава в света? Оттук ли ще нападат Иран и Русия? Или договарят предаването на Кърджали в турски ръце, затова ли е тайно? Какво криете от народа диктатори продажни? Отново ли продавате нещастната ни земя? Или ЦРУ иска бизнеса на Гриша Ганчев? Какво пак криете дърти комунисти от ГЕРБ

47

Тъй ни искат

преди 12 години

Директорът на ЦРУ е приветствал усилията на българското правителство в борбата с тероризма, организираната престъпност и корупцията.Нашите отлично са се справили със задачата да внедрят в чужбина братя Галеви.

46

Анонимен

преди 12 години

Мале какъв подмолен лалугер е тоя. 100% заговорничат нещо лошо, щом идва по терлици и говори с не кой да е а организираната и легализирана престъпност...

45

А на бас

преди 12 години

Че нашите са стояли мирно на един крак. Някои са се изтървали, но стоически са доказали, че са добри послушковци.

44

До55 член за ГЕРБ

преди 12 години

по голем комунист от РазБойко има ли? Крадлив, с престъпно минало, тотаталитарно мислене, властолюбец, диктатор, мафиот, лъжец и измамник, *** и ***, маша в ръцете на по-силните. С една дума - жив комунист

43

Анонимен

преди 12 години

Тоя прилича на подъл лисунгер такъв ще те купи и продаде.

42

$

преди 12 години

Не е дошъл само за едни благодарности.

41

Анонимен

преди 12 години

И този е един зализан - все едно с Уорлик една майка ги е раждала...

40

член на ГЕРБ

преди 12 години

Ние не искаме акъл от комунистическия български народ. Лошия материал е безгласна буква.Ще си работиме с американците те са пичове.

39

Bace

преди 12 години

С много знания за корумпираните ни управници с голямо криминално досие като премиерът за крадливият вътрешен министър дето роднините му винаги са били държавни служители и пестили за него да има вече собствена кооперация се знае от ЦРУ и се използва максимално . ВИще какъв шут имат тук за посланик и нашите нищо не смеят да му кажат . Сега ще им е набил обрачите и започва новия етап от геноцидът наречен търсене на шистов газ . После ще видите колко ще ускорят болестите и смърта у нас ПЛАНЪТ БАЧКА

38

до 49

преди 12 години

По време на ВСВ Швейцарците си изиграха най-умно и не само от времето на Вилхелм Тел са тъй щом казваш че Швейцария са зле ясно що за птица си.

37

Тайно ли?

преди 12 години

Тайно, означава, че РазБойко пак прави нещо срещу собствения си народ, иначе зашо ще е тайно. Това намирисва на подход от близкото ни комунистическо минало, когато всичко ни беше наред и всичко беше скрито покрито. Но той тиквата си е чист комунист, прерастнал в мафиот и след това заграбил властта с пари от контрабанда и наркотици, но по мислене си остава тоталитарен комунист. Диктаторите и мафиотите са оръжие в ръцете на ЦРУ.

36

Анонимен

преди 12 години

До 46 хич не искам да приличаме на швейцарците , по време на ВСВ изиграха най-мръснишката роля , конкуренция им правеше единствено Ватикана.

35

Анонимен

преди 12 години

Боядисва си косата. Видяхте ли какъв спец съм?

34

Анонимен

преди 12 години

До 25 защото мой човек такава му е службата тайна , никога посещение на шеф на разузнавателна служба не се афишира никъде и обикновенно той не ходи току така на екскурзии по света , а останалите коментари дори не заслужават и внимание .

33

до 42

преди 12 години

По добре да не бъдем на ничия страна и да се мъчим да запазим неутралитет не знам как ще стане това ама евала на Швейцарците дреме им за глобалните проблеми който враг стъпи на земята им и отнася плувката.

32

uyиwt

преди 12 години

хаха, нали е ЦРУ всичко е инкогнито.Инкогнито са и приказките му. Това което се пише не е това което се казва.

31

dimitarivanov53

преди 12 години

Ima nesto.

30

Анонимен

преди 12 години

Цру знае всичко за мръсното минало на Борисов и го използва за постигане на мръсните американски цели. Оставка на правителството. Съд за националните предатели!

29

Дърво

преди 12 години

ЦРУ не случайно знае много факти от престъпно минало на РазБойко. В момент, когато Европа се ориентира икономически и политически към по-близки връзки с Русия, ЦРУ слага дърво в спиците. И дървото се казва Бойко Борисов.