30

Анонимен

преди 12 години

Щом си беден значи си мързелив,*** или некадърен.Равни хора няма и това е нормално.Аз лично живея добре и не бих напуснал България никога.

29

коментар

преди 12 години

Определено е спорно това , дали Господ е българин или не.Явно , че за някой богати е е българин , за други-не.Освен това , много от тези , които коментират във форума за бедните комунисти , се оказват милионери и са го постигнали това , без да си дават баш толкова зор, а други ,работят и получават доста мизерни заплати.Така , че ако няма какво смислено да напишете, по добре пропустнете-спестете ни глупостите си.

28

Анонимен

преди 12 години

Цял живот работя, не съм мързелив. Зеленчукова градинка си имам и лозе си имам,но богат не съм станал.Защото не крада ,не лъжа и не съм далавераджия! Казвам ви все по трудно се живее в тази държава и то не защото сме мързеливи!

27

Анонимен

преди 12 години

Риск е да забогатееш тук....всеки те шпионира....и не след дълго някой ти духа свещта. Това е факт...другото са мнения.

26

Анонимен

преди 12 години

-Георги Първанов е лицето, а не главата на Октопода-Евелин Банев-Брендо се предал през 2007 г. сам, за да е с алиби по време на убийството на свидетелка по дело срещу него. ДС функционирала и до днес като частна полиция, която генерира престъпния контингент.--Пламен Николов, експарламентарен секретар по времето на Жан Виденов и служител в Мултигруп обясни по ТВ 7, че за да се стигне до 2008 г., трябвало да си спомним за 2007 г., когато обявеният на обощонационално издирване Евелин БаневБрендо, се предал сам и попаднал в ареста.--По делото срещу Брендо трябвало да свидетелства Йорданка Запрянова, но ден преди да се яви пред съда, тя била застреляна. Може би Брендо се е предал доброволно, за да си обезпечи алиби, каза Пл. Николов.--Държавна сигурност съществува и функционира и до днес като частна полиция, която генерира престъпния контингент. Лице на Октопода бил доскорошният президента Георги Първанов, смята Николов, който дословно каза, че ексдържавният глава бил лице, а не глава на Октопода, защото главата не била едноличен, а колективен орган.--Спецслужбите много отдавна са знаели кой е Брендо и кои са Таки и Къро, а не са научили това чак през 2008 г., каза Тихомир Стойчев, бивш директор на ЦСБОП през 1991-1992 г

25

гацо

преди 12 години

Борисов,чети,чети,хората ти изпратиха матрал от ЕС да четеш.белкем нещо схванеш.

24

Анонимен

преди 12 години

Комунистите искат да живеят добре ама без да работят както са научени.Няма да стане тая работа-ще си останете скитници и клошари за каквито сте родени.Всичко си идва на мястото.Комунистите-в калта и помията.

23

до 17 Свирчо

преди 12 години

Свирчоооооо беден си майко,ама и от акъл си ощетен.

22

не е точно

преди 12 години

Божеее, какъв ти риск! Та 80% от българите сме си направо мизерници.

21

сашо

преди 12 години

Червените *** пищят-това е на добро---значи че България се развива правилно.ГЕРБ се справят добре за сега.Най-вероятно ще имат втори мандат.

20

Пейтриът

преди 12 години

ЗА *** от ГРАБ може да се гласува само с подходящият калибър....

19

ГРОБ за ГЕРБ

преди 12 години

ГРОБ за ГЕРБ или гроб за България!!!!Вие избирате....

18

ratigan

преди 12 години

Какво значи "Риск от бедност", че ние и сега сме си бедни.

17

Анонимен

преди 12 години

ПОКЛОН ПРЕД БОРИСОВ----БЪЛГАРИЯ Е С ГЕРБ.

16

Свирчо

преди 12 години

Истината е една, господа европейци! В България се живее все по-зле и по-зле и това е пряко следствие от членството ни в ЕС! България без да е получила и едно евро по европрограмите, защото ги бяха спрели за наказание, успя да натрупа 8 млрд. лв. фискален резерв, като два пъти годишно индексираше пенсии и заплати и даваше коледни пенсии, надбавки и цели заплати.Сега оня *** ми смета, че сме зели 9 млрд. от ЕС, 5 млрд. от резерва ги нема турихме още 2 млрд. евра дълд и ставаме все по-бедни!

15

БАТМАН

преди 12 години

номер 3 ! ***.. всичко, което е построено около теб като инфраструктура и тн е построено от "мързеливите" комунисти.. какво се строи в България в момента ? Молове, дискотеки и ресторанти, и в най-добрия случай се кърпят дупки по магистралите построени преди повече от 20 години.. . Много сте ми интересни, ББ направил метрото, метрото се прави от 80те години, ББ завърши една отсечка от 3 км.. Това са фактите, всичко друго е дезинформация и чиста липса на знание

14

vini

преди 12 години

Къде беше европейския съюз когато Гърция крадеше.Стига с тези тяхни заключения за едни майка за други мащеха.

13

Анонимен

преди 12 години

ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ ОТНОВО.ДА СЕ СТЯГА БОЙКО ЗА ВТОРИ МАНДАТ....НЕИЗБЕЖНО Е.

12

ДО 9

преди 12 години

За съжаление май така се оказва.....то май ще е по-добре без ЕС....тъкмо ще си имаме пове4е пари да си хар4им, а не останалото да заминава по посока Гърция...да ги спонсорираме.

11

Анонимен

преди 12 години

Къде е пожарната с чения маркуч да ни каже колко добре сме били, и колко сме пред всички други хахахахахахахха Трябва да ги махнем, само БСП !