418

до ванката

преди 12 години

било това било ,онова ,сега умирате от глад нещастници . ама само така чанч на неблагодарните нации да го дуат по макс !

417

4 4 4

преди 12 години

какъв референдум,незабавно хората трябва да излязат на улиците и да свалят тези некадърници и американски *** от власт.съд и разстрел за националните предатели.Гневът на хората трябва да се излее върху тази пасмина.

416

ядосан

преди 12 години

ей *** герберско защо ми спираш достъпа до коментарите ? не ти харесва че пиша против Герб ми мутрака това ли не ти харесва ?! колко ти плаштат да спираш такива като мен ? ама че сте жалки *** с ***

415

ванката

преди 12 години

всички фабрики в БГ работеха за тях,цигарени,консервни и т.н.Те оная работа ли щяха да ми ядат ако не бяхме ние,защото от запада нищо не внасяха,всички руснаци ходеха с еднакви дрехи,и + това по онова време нямаше олигарси и путиновци-мутиновци.Ами нашите работници дето им строяха жилища,щото пияния руснак за крив **** не става.

414

Анонимен

преди 12 години

незнам дали знаете,но АЕЦ козлодуй продава на 1 ст.ток на ТЕЦ Марица-Изток,която е купена от американска компания и те ни продават тока на 78ст.,защото много ни обичат,но ние така сме свикнали колкото повече ни мачкат, да ни харесва, сигурно сме мазохисти.И с много други неща е така,но ние сме обречени политиката за България от 22 г.е да опростее народа,защото само *** и беден народ може да се управлява така.Ако наистина искате да знаете нещо и да не се излагате във форумите четете първо

413

Анонимен

преди 12 години

Във Русия усещам беснеят понеже са свикнали от България да чуват само " тъй вярно ".

412

do ванката

преди 12 години

от къде накъде Русия ще ни продава евтино на нас, че да лаем още повече срещу тях ли.Айде достатъчно са ни давали 45 години и сега ние сме благодарни.Всичките си ресурси са ни давали и ние сме реекспортирали на запад,а сме им чушки и домати чушки и домати.А бе я помислете,че всичко което имаме сега е благодарение на тях.С кво щяхме да построим козлодуй и всички заводи,коити имахме.Били сме сигурно богати на ресурс преди.А бе само *** ли пишат тук.Е те много направиха, а ние ги мразим.

411

камен

преди 12 години

461, само от нас зависи, както правилно казваш, но и сам да съм пак ще е нещо, не може всеки да чака другите, все от някуде трябва да се почне... в най-лошия случай ще ме гледате вечерта по новините, и какво от това? по-зле няма на къде, на мен ми СТИГА!

410

!!!???

преди 12 години

Абе от тук пешещите другари като че ли има още който си живеят в ерата на СИВ!?Отдааавна минаха тия времена ,а това е само за сведение за другарите с бетонните мозъци.

409

мизерия

преди 12 години

Надявам се този път наистина да има хора там!!! Ама толкова хора че да им се изправят косите! Вместо да си чешем езиците тука, поне да вземем да напрвим нещо хораа

408

ванката

преди 12 години

Крайно време е да се направи 1 референдум,нека народа си каже думата какво иска после да няма тоя бил виновен или оня.Че руснаците са големи к**рви то е от ясно по-ясно.Аре стига са на евавали от 45г.насам.Аз мисля че премиера хубаво им е казал на германия продавате газ по 330 $,на нас като "братска" страна по 600. Да не говорим пък за Америка дето я купуват на 77 $ (заради залежите си от шистов газ).

407

камен

преди 12 години

който иска да ме види, да заповяда на 15.04.2012, неделя, ВЕЛИКДЕН, в 12.00 пред парламента, ще бъда там с българското знаме!

406

Анонимен

преди 12 години

до 441Как така се чудиш къде е резерва ???На Борисов са му били заложили бомби в бюджета, за 4 негови мандата, т.к. има да плаща репарации от Ньойския договор !!!

405

пан

преди 12 години

Клинтън,Клинтън, Клинтън и пак Клинтън..........

404

камен

преди 12 години

до 454: именно! за това: НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ БЪЛГАРСКИ ВЕЛИКДЕН - 15.04.2012, навсякъде в БЪЛГАРИЯ! ДА КАЖЕМ ЗАЕДНО СТИГА! Всички навън, по улици и площаси, да покажем, че ни има!

403

семо

преди 12 години

Русия строи АЕЦ Белене за 6.3 милиарда евро като 1.6 милиарда вече сме платили А печалбата на РОСАТОМ е 150 милиона евро Русия строи АЕЦ в Турция за 20 милиарда А на бойко му се види пак скъпо.

402

мизерия

преди 12 години

Това как ще живеем си зависи единствено и само от нас. Какво още ще чакаме незнам...Ми то ние сме си роби бе хора...Докато народа не им покаже, че с нашите пари не могат да си правят каквото искаъ/демек да крадат/ няма да стане...Като видят хората по улицата вече е друго...А на мен ми писна да ви кажа...Смеят ни се навън, резила е голям, а ние...Какво правим ние

401

камен

преди 12 години

до 442, не, не за съд, те са за гилотина, тук съд не помага! Да помнят после следващите, че главите се тръкалят!

400

до 443 от славянин

преди 12 години

Не толкова е оскотял колкото отарикатял, този народ винаги се е снишавал вярвайки че ще го отмине злото, но явно злото най-много обича снишаващите се и ги изненадва отзад!

399

MARKOVA

преди 12 години

TOVA KOETO SE GOVORI E, 4E SLED KATO PADNAT OT VLAST, NAI-VINOVNITE ZA RAZRUHATA NA BULGARIQ, B.BOROSDOV I CV.CVETANOV, S OTKRADNATITE OT DURJAVATA/NAS/ PARI 6TE SE SKRIQT NEIDE V AMERIKA.TAM DOKATO SA JIVO 6TE SI HHAR4AT OTKRADNATOTO. NA VSI4KI E QSNO 4E BORSV E 4OVEK S MNOGO NISK INTELEKT. TOVA ZA DIPLONAT E UBIISTVENO, TOZO NA6 "VOJD O U4ITEL" 6TE OSTAVI SLED SEBE SI PUSTINQ.SAMO PITAM, S KOLKO OBEDNQME TEZI 3 GODINI?KAKVO NAPRAVIHA DA JIVEEM PO-DOBRE?NI6TO! I KATO IBQGAT KOI 6TE E VINOVEN?