126

Ябанджията

преди 12 години

Катър на посещение в Катар....

125

баш майстора

преди 12 години

Давай Бойко! При тези цени на горивата и тази беднотия скоро ще тичаме на воля боси по асфалта на магистралите които строиш. И то без насрещно движение.

124

Анонимен

преди 12 години

Bravo na B.B.!

123

Анонимен

преди 12 години

Колко са минавали по този път ?Да преминеш стара планина са нужни повечко милиярда ,а шопо не си топи дупето на север така ,че забравете я ни катар ни никои ще даде и лев в магистрала която не се знае и на идея откаде трябва да минава.

122

Анонимен

преди 12 години

Аман от това клише инвестиции. Това си е пари в оборот, а нашите са в банката за лихва. Ако Катар строи магистрала, ние с какво ще й платим? С най-ценното: земя, не с ноти на банката, не със злато, което се краде, а със земя, която не се амортизира. Е на голама далавера ще сме, но не ние, а преизбрания Борисов и Катар.

121

Анонимен

преди 12 години

Бойко, продавай цялата държава и да идват те да строят, правораздават, да осигуряват здравеопазване и т.н. С наш материал видяхме, че не става.

120

Unufri

преди 12 години

До 148: Няма как да видиш чел ли съм или недочел, защото не ме познаваш, за да правиш такива заключения :)А сега на въпроса ти: Тия шменти-капели с Кремиковци не са никаква инвестиция! Това съм го писал тук десетки пъти. Сделките с Кремиковци, БТК и още куп други са чиста СПЕКУЛА! Спекулативен капитал идва, купува ги (с обещания) и след известно време ги препродава по-скъпо. Тия предприятия са грях на всички правителства досега, че позволиха шепа спекуланти да се упражняват с български активи!

119

към кратуня

преди 12 години

всеки инвеститор иска да си възстанови инвестицията и да спечели , другото са подаръци , но такива никой не прави , така че катарци кога и защо ще инвестират в инфраструкторни проекти , никога

118

до 146

преди 12 години

може би ще дадеш за пример Кермиковци - инвеститори, инвестиции... обясни какво се случи, ако искаш прочети (като гледам си недочел) и това е само един пример за т.н. "инвестиции" в които вярват будали като тебе...

117

заключил

преди 12 години

арабите ще налеят пари :) че те със стандарта до който ни доведоха, ще ни купят за 1 кладенец с нефт - всичките :D Бойко играе с еврейчетата - израелските и американските... какъв интерес имат араби да строят и препират в България? не им е чиста работата на тия.(да си припомним какво е инвестицията - идва човек с пари, налива ги в държавата и някои други дружества и след това прави каквото му душа иска.. Деморкация, да може напълно легално човек с мн пари да прави каквото си иска :)

116

Unufri

преди 12 години

Много просто народ, ей... Материалната бедност на българина го е довела и до мисловна нищета...Значи, ако дойде инвеститор от Русия - сакън, даваме са на комунисти. Ако е от САЩ - евреи ще ни превземат, ако е арабския свят - *** били, ако са от Китай - пази Божем, ще им работим без пари...Откъде трябва да дойде инвеститор, за да се приеме и да се хареса??? До 140: България има прекрасни специалисти, но няма 1 лев за инвестиции. Само с диплома не става!

115

Анонимен

преди 12 години

Ei emir4e nemu vervai na toq sheti otkradne parite toq nemu vervai toq e takav populist 4e predstava si nemash

114

НФСБ

преди 12 години

Изгонете тези калъфи от Родината! Давайте строителството на българи, а не на турски фирми! Иначе поробваме отново България! Продажни ***! Имаме прекрасни специалисти, а каним всякаква *** и се кланяме на Мохаммед...

113

pl

преди 12 години

гнус.бг пак им пишат статиите ***.

112

4444

преди 12 години

ако съдя още по грешката в заглавието,Катар нищо няма да построи

111

Защо?

преди 12 години

От къде на къде Катар ще инвестира в наша автомагистрала?!? Дали не е за да могат след това да ни доят от такси, а? То бива, бива народотстъпничество, ама това е... Нямам думи!!!

110

Помнещ

преди 12 години

Бойко Борисов имаше едно приятелче - Георги Крумов от Икуест, на който подари концесията за ***. Та този Крумов докара катарци и оманци за Супер Боровец и др. проекти. Да не би Бойко пак да е възстановил контакта?

109

someone

преди 12 години

Една буквичка сте изтървали в заглавието, мила Редакция! :))))))))

108

Nikqta

преди 12 години

Напълно съм съгласен с коментар 123. Тук явно са останали само вечно недоволни чакащи с да им падне свише мързели. Преди няколко години когато се провеждаше конкурса за втори терминал на летище София Катар участва с доста по добра оферта от от строителите на ТУНЕЛИ но тогава се покри сега терминала постоянно се разпада но явно на някой не му изнасяше.Сега се говори за свежи пари които да се влеят в България ви е пак почвате да търсите под вола теле.Явно докато има червена зган в държавата...

107

Анонимен

преди 12 години

За съжеление тази магистрала никога няма да се реализира.Ще се правят 10-15 околовръсно на софия 5-6 10 летище ,но нас кучета ни яли.каде са 2 часа път и 130 км каде е 80 и половин час ???Но и като изпълнение няма да е лесна.