282

Анонимен

преди 12 години

Ей...срам няма тая *** нагла....Все едно само тя работи здраво , а другите дето бъхтят целодневно в прахта за жълти стотинки ...те какво....кучета ги яли! Ей такива за директно за съд...пиявица недна....Пфу!

281

Въпрос?

преди 12 години

Поради какви положителни причини ГЕРБ води в социологическите проучвания?

280

Анонимен

преди 12 години

РЯДКО Н А Г Л О И ПРОТИВНО ПРАСЕ -ВЗЕЛА Е ПОЧТИ 15 годишните заплати на дребни чиновници или продавачки в магазини например...ВИЖТЕ И САМО МАЗНАТА, ОЯЛА СЕ ПРОТИВНА *** ... !!!! Да отиде в частна ФИРМА -ТАМ ЩЕ види ,КАКВО ЗНАЧИ РАБОТА И че нищо НЕ СТРУВА наглото нишщожество ....!!!! ,,,И КААААК ТАКА ТЯ САМА ЩЕ СИ ОПРЕДЕЛЯ БОНУСА ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

279

Анонимен

преди 12 години

Моме срам нямаш ли? Как реши, че заслужаваш такъв бонус? И 1 000 000 ако си беше дала и за него щеше да кажеш, че го заслужаваш?

278

Pilat

преди 12 години

Ееееййййй народееее, хубаво я огледайте тази тлъста *** та като я видите някъде, някога по улиците да чибнете един токат и от мен. Аз обещавам, че ако аз я видя да и наброя .... толкова колкото поискате и Вие. :) То никой с друго няма да я накаже ами вече тая работа е време да си свършим сами!

277

Гнусно!

преди 12 години

Типична визия на долнопробна ГЕРБерастка!

276

пари в плик

преди 12 години

Само ГЕРБ

275

Пострадал

преди 12 години

Реших да си регистрирам фирма като ЕТ и подадох документи за вписване. Получих отказ мотивиран толкова некомпетентно, че в отказа се съдържаха данни за три фирми. Въпреки, че не е направено вписване,при новото подаване на документи в които бяха внесени промени се поиска нова такса. Последва нов отказ и наново подаване на документи и естествено - нова такса. Така за едно вписване ,за което се дължи действително такса, платих три такси. Вместо 35лв. стана 105лв. Ето ти бонусите от 2-те такси.

274

Аз

преди 12 години

Бокооооо,прибирай си герберите и се омитай от правителството и парламента!

273

Винету

преди 12 години

Дебелата ***,*** дано!!!!

272

ЛЕНИН

преди 12 години

ЕЙ *** ДЕБЕЛА, ДАНО ПОТЪНЕШ С ГЕРБ

271

Чиновник

преди 12 години

до 302Братле, ние бонусите си ги раздаваме, именно защото не можем да се оправяме само със заплатите си.

270

Анонимен

преди 12 години

Абе какво става с тия бонуси, бе? Как така си раздават хиляди левове...166 000 МЕСЕЧНО, 192 000, тя си е раздала 48 000, на нея са й раздали 25 000...и това е само Агенцията по вписванията...***, всички работим и ако не сме назначени от Герб, едвам се оправяме до заплата...Наистина живеем в лудница...

269

ii

преди 12 години

Само тия работят , според тях, останалия народ едва ли спи.

268

Анонимен

преди 12 години

Тая тлъстарка май се е взела на сериозно за най елитна *** по самооценките и бонусите, които си е раздала. Явно нощната работа и се е отразила пагубно на психичното здраве.

267

Възмутен

преди 12 години

Държавен чиновник да работи извънаредно през ноща !?!?!?!Аз такова животно не съм виждал !След 5 ако не е банкет нещо не се работи,няма такъв филм.Тая *** да ги разправя тия работи на БОКО може да фанат дикиш.*** ГЕРБЕРСКИ идват избори там ще ви НАКАЖЕМ ! ! !

266

112

преди 12 години

НАГЛИ, ПО - НАГЛИ, НАЙ - НАГЛИ, ГЕРБ

265

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА

преди 12 години

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА

264

Анонимен

преди 12 години

абе като я гледам, изтощена от работа изглежда направо

263

Анонимен

преди 12 години

Че колко хорица работят като теб денонощно *** грозновата и им се дават мизерни заплати , а ти на техен гръб затлъстяваш и се ояждаш. Нека , съгласен съм , който си заслужава да взима премии за положения труд , но в този случай те заслужават повече от колкото тази грозна дебелана ! С какво тя е повече човек от тях ?