128

до 140

преди 12 години

"Човека на Златев" който пряко отговаря за базите е Вилхелм Краус - хайде бягай да си играеш на пясъка!

127

до139

преди 12 години

Само ще ти кажа че човека на Златев е от Стамболийски,това достатъчно ли ти е,а наглецо?!

126

132 до 137

преди 12 години

***, дори и не съм очкавал друг отговор - вземи първо да научиш къде се намира завода, и от къде е портала за цистерни.

125

до 137

преди 12 години

г-н Златев, вие ли сте?

124

До 132

преди 12 години

Мойто м"че,аз като съм продавал горива,ти си бил в на дедо ти у мечтите !Нема и не съм задължен да ти обяснявам публични тайни.

123

до 135

преди 12 години

Наистинна си ***. Нефтохим не продава на дребно. А ЛукОил България си е отделна фирма. На загуба от бензина е Нефтохим (те определят производствените цени).

122

ss

преди 12 години

"Лукойл България продава на СВОИТЕ бензиностанции дизела с 2% печалба, а при бензин А 95 компанията е с 1% загуба"Нищо не разбрах!Значи Лукойл продава на практически същите цени на ДРЕБНО като другите. Само че търговската отстъпка на едро е 20% за големите дистрибутори + още 20% за бензиностанциите, т.е, сумарно 40% общо за дистрибуторите по веригата!Значи излиза ,че за тези които купуват и продават от него (а те са да примерно 80% в Бя) им продава на 41% загуба!!*** съм!Моля помогнете!

121

Вили

преди 12 години

ОМГ...отново ни се демонстрира колко могат да бъдат НАГЛИ....продавали на загуба...Че на колко трябва да качите че да сте на печалба бе ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ- едвам се въздържам да не ги напсувам тия...сички бензиностанции да горат дано-че тогава да видят какво е ЗАГУБА...Ние как да се оплачем като си ЗАГУБИХМЕ парите по бензиностанциите бе обирджии безмозачни

120

до 131

преди 12 години

Завода има 5 портала. Я кажи през кой е "парадния" вход и от къде влизат и излизат цистерни - да те видим дали поне знаеш това или просто си плямпалник.

119

до 130

преди 12 години

Е то ако е скъпо от ЛукОИл - защо Шел купуват от тях , а не от Шел-ските си рафинерии? А де? Явно на Шел им е по евтино да купуват от Лукоил от колкото от техен си завод, на ОМВ също, на Еко - и те... Впрочем в България е най голямата разлика (от страните в ЕС) между цената цената на бензиностанциите и цената на производител - защото само у нас освен акциза има и още две държавни такси, а ДДС се начислява и върху акциз и такси - сигурно и за това ЛукОил е виновен!

118

Анонимен

преди 12 години

Баф маму напрау ша мъ разплачат,а 2-та изхода където вървеше далаверата на Златев,и най- глупавите знаят че Лукойл има 2 изхода-1-ния легален,другия безакцизе,безданъчен....мъка,мъкааааа :))))))))))))))))

117

до 125 рапон

преди 12 години

ПЪРВО - ЗАЩОТО ВСИЧКИ КУПУВАТ ОТ ЛУКОИЛВТОРО- ЦЕНАТА НА ВСИЧКО ДРУГО СЕ ПОВИШАВА С ПОВИШАВАНЕТО НА ГОРИВАТА

116

Анонимен

преди 12 години

Това че нефтохим е на загуба - нищо не значи. Много по мощни фирми от ЛукОИл в момента също са на загуба поради свити пазари и кризата.... Въпроса е че заплатите ни никакви ги няма.

115

Анонимен

преди 12 години

Да

114

Ш.Лем

преди 12 години

българска коледа за лукойл

113

Нафта

преди 12 години

Е нали бяхте много велики само се дървите на руснаците. Еми явно им писна мишките да църкат и почват да дигат цените. Може би ще мирнат малко нашите велики политици.А иначе-дано се дигне още малко, та да спрат да карат толкова много коли хората щото всичко детомърда се е качило на кола.

112

rapon

преди 12 години

Аве стига плюхте лукойла - що не плюете по омв, петрол, ромпетрол, еко, бойко борисов, дянков, цената на тока, цената на парното, НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ, ЦКНАТА НА ОЛИО, ЦЕНАТА НА ЗАХАРТА, ЦЕНАТА НА МЕСОТО, ЦЕНАТА НА СИРЕНЕТО, ЦЕНАТА НА ПАРНОТО. ЗАПЛАТИТЕ СА МАЛКИ И ДЕПУТАТИТЕ СА КРАДЛИВИ. ЛУКОЙЛА НЕ ВИ Е ВИНОВЕН.

111

до 121

преди 12 години

Бай трендо, не просто по малко - вярвай ми - дори звука на помпите е друг когато се подава чист нефт.... от Легкая Експортная е цяло чудо че въобще излиза нещо... А как се запушват толобменнци - няма сми да ти говоря. Мазут - никой не търси вече... от време на време като стане много мазута - започват да го хакат и него във ВДМ... Иначе няма какво да се прави..

110

Герберосан

преди 12 години

За летните ваканции:- бензин А95 - около 2.85лв/литъра;- дизел - над 3.05лв/литъра.Гарантирано от ГЕРБ!ПП Преди почнете да плювате да знаете, че 3-та коалиция е виновна, както и международното положение /те далаверите на Златев-Боко са си международни/ и най-вече цъфтежа на пембените водорасли в Папуа и Нова Гвинея.

109

до 120

преди 12 години

Заплатите (освен на заетите в сферата на горивата) не зависят от цените на горивата. Всеки работи за толкова за колкото се е хванал на работа. Човек без храна може да изкара и 20 дена. Фирма без бачкатори не може да изкара и една седмица! Впрочем до Люксембург се ходи с лична карта - без да те спира никой - отивай, защо седиш тук?