38

Рентген

преди 12 години

Дали и се виждат ореолите, или само така изглежда?!?

37

СИЛИКОН СЕ СЛАГА ЗА

преди 12 години

СИЛИКОН СЕ СЛАГА ЗА ДА МОГАТ ДА И ДРУСАТ ПО ЧЕСТО . А ТРЯБВА Д Я ДРУСАТ ЧЕСТО ЗА ДА МОЖЕ ТЯ ПЪК ДА ДРУСА ПОРТФЕЙЛА НА НЯКОЙ

36

Внимание Цицоизмама!

преди 12 години

Цицоизмата използва психо -трикове по аналогия с телефонните измамници!Целта за силиконовата пластика е пробуди атавистичния стремеж към сукане насаден от майчаната гръд......Тук целта е примитивна - да заблуди някой *** с пачки да плати за поредния клип

35

смешото Деси

преди 12 години

ХАхаха Десислава с тоя плувен костюм прилича на гол ***, а Андреа с този цвят все едно ще ходи на Helloween party да плаши децата.

34

Mina

преди 12 години

Каква простачка, тия момичета кога ще се научат , че не всеки срещнат иска да им види зърната.

33

White Rabbit

преди 12 години

Андреа се е мазала с НУТЕЛАа пък Десислава можеше да си сложи сутиен, да си прикрие кривите гърди

32

Анонимен

преди 12 години

Бе маа му стара, що като вида чалгарки и някакви първични селски инстинкти избиват в мен, да хвана и да ги издоя, като крави на село?

31

Анонимен

преди 12 години

хаха Андреа колко е оранжева, ужас просто

30

Хaxaa

преди 12 години

Това са българкитепрочути в цял свят като ку.....:))))))Ари давайте минусиИСТИНАТА БОЛИ!

29

Marina

преди 12 години

Тази статия, както и много други напоследък, все едно е писана от махленска клюкарка.

28

Свещенна простота

преди 12 години

По-лесно е да се управлява беден и *** народ, какъв пример взехме от чехи, унгарци и поляци с техните митинги и стачки ,днес са уважавани в цяла Европа заради волята им. Днес децата слушат чалга, бият се по училища ,дискотеки . Не учат чужди езици, не искат да спортуват, не искат да четат, искат да възприемат всичко от телевизията, не е възможно 90 % от момичетата да искат да приличат на тези парчета месо от поп-фолка.

27

Анонимен

преди 12 години

Тая Десислава няма никакъв стил-като гледам с какъв *** е отишла!Трябва да носи дрехи които и стоят перфектно на фигурата за да изглежда добре!

26

pepyel

преди 12 години

Тя (Десссса) идва директно от час по физическо и затова е облечена с трико.Досега е прескачала магарето.Ама на селооооооооооооооооооооооооо!

25

borislav tsvetkov

преди 12 години

Дано DESS отиде на Евровизия и да представи България ,дано стотиците и милионите и фенове я изпратят ,да ни представя и тогава окончателно ще се разбере от всички Европейски страни ,че азбуката са я измислили руснаците и дори историци няма да могат да докажат ,че руснаците всъщност използват БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА.- Там где духовността живей ,народността не чезне-Да са ни живи и здрави духовните чалгаджиики.Леле докъде я докарахме - чалгата да определим ,като културно явление на нацията.

24

Анонимен

преди 12 години

4% от учениците ни знаят кой е Дарвин и колко е числото "пи", кой е Чарлз Дарвин, какво е Холокоста, къде е хвърлена първата атомна бомба. 87% от тях са запознати с това кой изпълнява песента "Води ме в някоя квартална кръчма". Чалгата е нахлула не само в музикалното пространство, тъй като днес има и чалга мода, и чалга политика. 77% от слушащите чалга не са интелигентни.

23

Анонимен

преди 12 години

Tези от снимката за един път стават

22

Анонимен

преди 12 години

Това новина ли трябва да е ?!!!

21

агне-багне

преди 12 години

Как може да претендираш за стил и класа и да си навлечеш разплутото тяло в такава рокля./за ДЕСС говоря/ остава един червен нос да си сложи и е готова за цирка...

20

АС

преди 12 години

Она не видела, че е безподобна табуретка, оти е облекла прилепнала блуза...

19

gubek

преди 12 години

kifli - kozunaci