62

Милена

преди 12 години

Не мога да разбера как може да има толкова прости хора да го изберат този за премиер ? Той е като малко дето но бавно развиващо се.

61

Анонимен

преди 12 години

бре, това вече е новина - "Бойко се срамува" - оксиморон, но интересен

60

Анонимен

преди 12 години

Аз се срамувам от теб Бойко как погубваш и продаваш България. Особено с добиването на шистов газ вече тотално ни умори! Дано да ти се връща тъпкано и на теб и на всички около теб.

59

Аз

преди 12 години

Тоя *** е срам за България .... тук и по света.

58

ТЮЛЕН

преди 12 години

"Господи, пази България"

57

666

преди 12 години

"Дори ме е срам, защото всичко това е един вид протестен вот срещу ниското ниво на хората в БФС, на футболистите, треньорите и деятелите у нас.."И мен ме е срам. че "Футболистът на годината е премиер". Оценката е, че цяла година е "ритал футбол", добре се е справил със задачата, но... Премиер е бе. Не е футболист. Нещо сбъркано има, но и той го е усетил. Вика, много *** имало в държавата. Парцали демек.. Дрипльовци де не ритат футбол, а гласуват. Срам ме е, ама ни е премиер..

56

Лелее

преди 12 години

Ей най-после някой му е казал, че го правят на ***...

55

Анонимен

преди 12 години

сети се най-накрая...

54

ех-ех-ех

преди 12 години

ееее тоя за колко неща още ще се срамува.всички го разбраха какъв въздух под налягане е.но въздуха вече свършва.

53

777

преди 12 години

Не, не е кон с капаци... коня има капаци за да гледа само напред, но да гледа пътя и да избира къде да върви.Тоя *** и с капаци и без капаци не вижда по-далече от навирения си... нос.

52

Анонимен

преди 12 години

ТИКВО ТОЛКОВА ЛИ СИ ***,ЧЕ НЕ ВИДИШ ЧЕ ХОРАТА ТЕ БАЗИКАТ.КАТ КОН С КАПАЦИ СИ.А СИ ПРЕМИЕР.

51

xaxa

преди 12 години

"Това е един вид протестен вот срещу ниското ниво в БФС"Абе Бокич... ти твоето ниво само да си видиш ... леле леле леле!:D

50

vic

преди 12 години

Цветанов и Дянков виждат премиера умислен и разтревожен. Питат:- Г-н премиер, проблеми ли имате?- Всъщност, да - отвръща Бойко.- И какви са те?- Чудя се какво да избера: от една страна ме канят на мястото на Бербатов в "Юнайтед", от друга Илиана Раева - в нейния ансамбъл.- Че там какво?- Дето го мога: ленти и бухалки

49

ЗОРБА ГЪРКИС

преди 12 години

МПОКО ЦУКАИ МПУЛГАРОСИТЕ-ВУЛГАРИ -АКА БЪЛГАРИ ака ТАТАРИАААХХАХАХАХАХХ ЯСССУУУУУУ

48

do robeen

преди 12 години

robeen, ти си невероятен *** и неспасяемо елементарен ***

47

Анонимен

преди 12 години

На смелчагата който му е казал, че България се майтапи с НЕГО, трябва да му се даде медал за храброст! Все пак човека си е рискувал кариерата за това! Иначе не ми се вярва ББ сам да го е разбрал.

46

JustSmile

преди 12 години

Само погледнете как съотборника на Бойко е закрил устата си с ръка :-)))Човека просто си умира от кикот гледайки футболиста на годината :-)

45

Анонимен

преди 12 години

С вота си избирателите избраха Бойко за най-добър футболист във В група и по-добре е да слуша гласа народен и да се откаже от премиерския пост.

44

хаххаха

преди 12 години

Той обаче пак не е схванал идеята докрай :D ..."Дори ме е срам, защото всичко това е един вид протестен вот срещу ниското ниво на хората в БФС, на футболистите, треньорите и деятелите у нас" Бойкоооо, протесният вот не е само срещу БФС!!!

43

Кройф

преди 12 години

Анкетата е реална (с изключение на второто място) - който играе с хъс и желание, постоянно е титуляр, бележи редовно и е най-полезен за отбора си - редно е да е Н:1, ако ще да е от 5та дивизия