31

Анонимен

преди 12 години

"а за лобистките закони във Франция? които са за десетки милиарди нищо :) те явно не попадат в графата корупция"Може би като са правели изследването не са взели в предвид мнението на специалистите по интернет форумите и статиите в жълтите вестници.

30

Анонимен

преди 12 години

Какъв е изводът-управлението на ГЕРБ доведе до покачване единствено на корупцията!

29

Анонимен

преди 12 години

За малко си представете,какво ще е ,ако влязат Законите на хан Крум в България!

28

Анонимен

преди 12 години

"За тази година индексът й е 3,3, става ясно от сайта на организацията. Това е спад в сравнение с миналата година, когато България бе на 73 място с индекс 3,6. Според скалата на "Трансперънси интернешънъл" от 0 до 10, колкото по-нисък е индексът, толкова по-корумпирана е страната."Поредният шамар в лицето на гейберастията, зашлевен от Европа. Конгратюлейшънс Боко!

27

Анонимен

преди 12 години

Интересно,как тия п....и от Трансперънси интернешънъл са успели да съберат данни от комунистическа Корея.Ми тя е затворена страна.Какви са им критериите.Как събират данните.Май тия класации си ги правят в леглата,напушени до дупка,гледайки в точка на тавана и смучеки си пръста или нещо друго според случая.

26

KARTOFF

преди 12 години

а за лобистките закони във Франция? които са за десетки милиарди нищо :) те явно не попадат в графата корупция

25

Анонимен

преди 12 години

Дали ГЕРБ и Борисов ще коментират факта, че сега сме с по-висок индекс на корупция от по времето на тройната коалиция? Интересно ми е с какво ще се оправдаят - " Ми ние не вземаме, ама те сами ни ги пъхат...парите..."

24

Анонимен

преди 12 години

Благодаря за информацията,тъкмо се чудех, накъде да задуя!

23

Анонимен

преди 12 години

Поредната корупционна сделка от голям мащаб в България - фалирането на БДЖ и продажба на печелившото звено на поредния "честен частник" по цени на дребно в името на благоденствието на българския народ!!! Ето ви цинизъм от най-чиста проба!!! А губещите пътнически превози с още по-високи такси за ползване на инфраструктура на държавния гръб, пак в името на народа! Приватизирайте пътнически превози, да ви видим???Те са губещите!!!

22

!

преди 12 години

Един друг сайт пише, че сме първи в Европа?! На кой да вярваме- труден въпрос, нали?

21

Стефан

преди 12 години

Егати смеха! Статията е манипулативна. Класацията е на обратно - колкото по-висок номер толкова по-зле са нещата. Колкото по-малък индекс толкова повече корупция! Тоест България е най-корумпираната държава от ЕС и нещата са се влошили още повече през последната година.

20

Анонимен

преди 12 години

Има и по-добра гледна точка.След нас са голяма част от държавите на бившия Съветски съюз.Смятайте там какъв е батака!

19

Анонимен

преди 12 години

каква е такава тази статистика :((( то излиза, че най-голяма корупция има в настоящите и бившите соц. държави на народните работнически маси. другари и Станишев, дайте да дадете дружен отпор на тази явна империалистическа несправедливост от страна на антикорупционната организация!

18

Анонимен

преди 12 години

Да да да но 86 място сме тези дето са правили плоучването кога са ходили в С Корея да ги питат абе какви са тия стъкмистики пак .

17

Не е така !

преди 12 години

Не може тези две скапани държави да ни изпреварят. Никъде не съм прочел или чул техните шефове на митници да са заявявали, че вътрешните им министри са контрабандисти. При нас това беше ясно заявено от Ваньо Танов, че Цветанов е прекарал контрабанда два тира с цигари и една цистерна с гориво. ОЛАФ официално разследва кражбата на 50 млн. евро в която според тях участват Борисов, Цветанов и Лечков. Така, че много здраве на КНДР и Сомалия.

16

Теодор Комнин, но бъ

преди 12 години

американските ***, дето са я правили тая фалшификация, са забравили техния мордор - сащ да го включат на първо място.

15

галактика

преди 12 години

*Царе* сте на заглавията.....

14

до 12

преди 12 години

Като няма какво да кажеш, не го прави! Воденето на БДЖ към умишлен фалит и продажбата на товарни превози е корупциона сделка, която в момента тече пред очите на целия български народ!!! Докога ще търпим???? Кой прокарва лобистки закони и узаконява беззакония в парламентарната зала, изгодни само за шепа "играчи"?? Какво е плоския данък????

13

Анонимен

преди 12 години

Тия дето правят подобни изследвания просто дори не могат да започнат да си представят какво е да живееш с 5-10 евро дневно.Толкова ми остават след като си платя сметките данъците и заема към банката.Ако мога с удоволствие бих зимал подкупи само че никой не ми предлага ;)

12

Ташунко

преди 12 години

Трябваше да сме в десетката ,но нащте са кихнали на тези дето са правили класацията.