263

до 271

преди 12 години

Нещо си в грешка. Аз нямам такава партньорка и слава богу, щото щях да я изритам като мръсно коте от вкъщи. Партньорката ми е точно от типа на постигащите жени, но без претенциите им, че са нещо супер специално. Може би защото го смята за нормална част от развитието си като човек, а не защото като жена това я определя като някакво свръхсъщество. И е хубавка, да. Писнало ми е от жени с надуто его и претенции. Включителни и кариеристки.

262

До 270

преди 12 години

Мъжете се заблуждават по друга причина- мислят си, че веднъж създадено, семейството не трябва да се поддържа, а то ще се самоподдържа от самосебе си. Т.е. - сключили са вече брак и няма нужда напр. да показват любовта си с поднасяне на цветя, на малки подаръчета; премахват дребните радости и изненади, които са правели на съпругите си , още докато са били техни приятелки и така вкарват брака в коловозите единствено на ежедневните грижи - къде остават ежедневните радости на брака?!

261

До 268

преди 12 години

Каквото сте търсели, това сте и намерили.Ако си търсите красива опаковка на жена, тип" манекенка", то такава жена държи предимно на външността си и полага грижи предимно за нея- но това е ясно на мъжа още в началото, нали;) Защо не поискахте за приятелка някое не толкова атрактивно момиче, което обаче има професионални стремежи и други приоритети- напр. иска да продължи с докторантура- или топва не е "лъжица за твоята уста";)

260

до 267

преди 12 години

Да, в 90% от случаите мъжете се заблуждават, че са създали семейна единица, защото не знаят, че партньорката им е с тях по едни определени причини, които нямат нищо общо със собствената им личност. Те са си просто донори. Впрочем,нещо не се връзва - жените хем пищят, че са социално по-уязвими (и затова искат повече соц.привилегии и сигурност) хем твърдят (както тук), че мъжете са така. Последно, кое да бъде?

259

до 263

преди 12 години

Всеки решава за себе си дали да се старае, но ако е налице брак и последващи деца от него, и 2мата съпрузи трябва да положат грижи 1во за запазване на брака. Ако не се получава -по-добре да се разтрогне брака. В проф. ми практика най-чести са случаите на злоупотреба с алкохол и нанасяне на побой над децата в пияно състояние от мъжа,липса на полагане на грижи за финансова поддръжка на общото домакинство и *** на любовта в пиянска ревност- от страна на мъжа- 90% от случаите в моята практика.

258

до 264

преди 12 години

Колко голям процент от жените не се продават? Нещо примерна цифра? То и аз да живеех с жена, която мисли за това колко ме обича само посредством парите, които нося вкъщи, и аз щях да преживея "фрустрация на егото", независимо колко пари изкарвам.

257

До 251

преди 12 години

Друга причина е самозаблудата на мъжа, че е създал семейна единица, "уж" има професия и времето е неизменно- мъжете много по трудно се примиряват с съкращенията в работата им,считат, че едва ли не са им отнели нещо, на което са "сложени" за вечни времена; започват да давят мъката си в алкохол всяка вечер - защото проблемите им в следствие на загубата на работа ги следват всеки ден по петите; ТОГАВА партньорката започва да ги дразни; децата -също и се отдалечават от най-близките си.

256

Пантелей Пътник

преди 12 години

Тц, тц, тц, поредно чесане на езици...1. Постоянното критикуване - това май никой не го харесва.2. Неблагодарността - това също.3. Рутината - тук е много относително, на някои просто им харесва дори да е така4. Загубата на независимостта - така както е написано, излиза малко като "Га яде кифтетата не рева..."5. Липсата на химия - а.к.а. "първа сигнална система". Тази "липса" никога не е била нито разумно, нито правилно основание да се пуснеш от хорото, което доброволно си хванал да играеш.

255

Гошо Тъпото

преди 12 години

Колкото...повече една жена обича съпруга си,толкова повече тя...оправя недостатъците му.Колкото повече един мъж...обича жена си,толкова повече той увеличава...опакото у нея. --китайска мъдрост

254

дo 251

преди 12 години

"...Това, което съм написал, са клинични наблюдения върху натурата ви." Сексолог ли се пишете, гинеколог или психолог- не зная, но!!! голям процент от жените НЕ СЕ ПРОДАВАТ,а любовта на жената се разпада, когато ПАРТНЬОРЪТ й преживее фрустрация на егото си , особено в областта на отдаването на работната си сила под наем- т.е. когато бъде изхвърлен от трудовият пазар, мъжът трудно се примирява да работи на 2 места, за да докара доходи в домакинството.

253

Анонимен

преди 12 години

Силно обезсърчаващо. Извода - мъже, няма смисъл да се стараем. Важно е да усетим първите сигнали за угасване на любовното чувство у жената и бързо да потърсим нейната подмяна. От статията става очевидно, че колкото и да опитваме, нямаме шанс да направим нещо правилно, защото независимо дали проявяваш внимание или нехайство жената просто престава да те обича. Явно се очаква от мъжа да не е социално ангажиран изобщо и цялата му енергия да се впрегне в жонглирането с женската емоционалност.

252

Смут

преди 12 години

Всички сте много зле и жени и мъжеТо с жена или мъж или става или не СТАВА.Кво само ревете едни не до еб-ни,други не до еб-ли.Доказано е - имаш ли кинти всички са щастливи.

251

Анонимен

преди 12 години

все тая

250

DO 258

преди 12 години

BLAGODARIA............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

249

aas

преди 12 години

Съединението бе!

248

sopol

преди 12 години

otgovora e nikoga. jenata si go obi4a. golqm , malak, kus, dulag, debel slab. be vajnoto e da uliza

247

Шовинист

преди 12 години

Абе кой им вкара на жените тая идея вглавата, че трабвало да изпитват удоволствие от секса? Чувства, любов, връзка... Абе я марш обратно в кухнята, ***!!!

246

DO 254

преди 12 години

AMI-I - OBEDINENIETO PRAVI SILATA...............TOVA GO PI6E I PRED NARODNOTO SABRANIE.........

245

до 253 от Принца

преди 12 години

Прав си. Когато селяните и адвокатите се обединят в едно е добре нормалните хора да се оттеглят. Приятна вечер!

244

SELIANIN

преди 12 години

DO - PRINTSA - ABE NA TEBE NIAMA LI KOI DA TI GO TURI TAIA VE4ER.......DA TI STANE HUBAVO "NA DU6ATA".......DA SPRE6 DA PI6E6 GLUPOSTI......DA SE USPOKOI6 MALKO........I DA NE SE PRAVI6 NA INTERESEN..............PRIMERNO.....