115

х. стоичков

преди 12 години

буенос диас. съмтаймс уин, съмтаймс люн. когда-то у меня очень много детей. конечно, що я спийк еспаньол муй биен. парскю жу сюи полиглот. ю донт компренде? ну я такой-то гений, тийба путкатамайна, как тъй не разбираш бе?ееееееееее, сички журналисти сте льо педераааааааааа

114

Анонимен

преди 12 години

туитър не туитър когато трябваше бележеше и милиони българи и испанци ставаха на крака с възторжени викове.Може да си е грубоват и *** човека не е точно английски лорд ама футбол играеше.Че беше и звезда.Той работата си я е свършил.Ние да му мислим.Я питайте Роналдо знае ли за Андреа?!Или за "планета" ?Ама му припадате къф е нали.Те футболистите поне повечето никога не са блестели с обща култура..

113

chicago

преди 12 години

Нищо Ице ,твоят покровител на 51 г научи първата си дума на английски(congratulations)пък ти тоз език го знайш. Ти и туитъра и феисбука можеш да ги научиш ,не ти пречи ни на акъла ,ни на образованието,Доктор.Пък винету не можа да стане художник .*** пък се развивате в правилна посока.Отварят ви се очите и на двамата ,разбирате че ,света е кръгъл ,ама не е футболна топка.Бъди жив и здрав,разнасяй наученото в пловдивския университет по света.

112

АНОНИМЕН

преди 12 години

Стига сте ни занимавали с този ***!

111

Анонимен

преди 12 години

Леле, леле, какъв полиглот, какъв титан! Ама пък какво министърче ще стане от него, а? Само как ще се впише в екипа, съвсем на място!

110

klinchov

преди 12 години

СРАМА НЯМЯ!!! Да не знае за Туитър и Фацето. РАзстрел!!! И журналята е сте една долна пасмина...

109

Анонимен

преди 12 години

Леле докторе, много ти е дълга дипломата ! Изглежда, че тези с 6-ти клас са с такива огромни кетапи. Така по-лесно ще прочетат това, което е написано в тях.

108

Ани

преди 12 години

Английският му е ПЕРФЕКТЕН! Всички у дома сме му големи фенове. Могат да го включат в забавната програма за Коледа и Нова година, като верен Бойков "шут".

107

студент

преди 12 години

Боли го хуйрука Ицката, за некви *** шпионски сайтове!Ако беше неко лигав пендал,щеше да се направи,че знае за тях,но това е големият ИЦО!

106

АНОНИМЕН

преди 12 години

Брей, този доктор голям езиковед се извъди.

105

фъфъ

преди 12 години

и сега,кво? аз като знам кво е твитер, прави ли ме много отворен? щото твитера не е пълна повръщня?

104

ined

преди 12 години

- Използвате ли Twitter?- Моля, моля!! Дайте сега да не се псуваме, щото и аз знам думички.- фифти вифти, айнзу цвайнзу дрън, дрън...

103

Killuminati

преди 12 години

Това ли е величието и достижението на човечеството - фейс-а и туитър-а и престъпление ли е ако не ги знаеш, айде стига щутории. Има много по-велики явления които са запленили хората и са ги накарали да разсъждават и мислят - например Джордж Оруел, Николо Макиавели, Николай Хайтов и т.н. хора и писания много по-велики от Facebook & Twitter

102

STARBUCKS-USA

преди 12 години

АЗ СЪМ *** БЪЛГАРСКИ МАТЕРИАЛ ИЗБЯГАХ ОТ ПСИХИАТРИЯТА НАСКОРОПОДКРЕПЯМ САМО *** И ТЪПУНГЕЛИ КАТО МЕНЕ

101

105

преди 12 години

105, Трябва да си много *** за да не си ЧУВАЛ за Twitter и Facebook ! Не е нужно да ги ползваш и харесваш, но да знаеш само чалгия, псувни и Винету не е достатъчно :)

100

My way

преди 12 години

Facebook и Twitter са за безделници или хора с много излишно време, така че Стоичков си е прав, че това са глупости.

99

ico

преди 12 години

Айде бе данеби пък да е доктор, че да трябва да ги знае тея неща ... : )

98

и кво се оказа ?????

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ БИЛА ПЪЛНА С ИНТЕЛЕКТ И ДОСТОЙНСТВО - НО НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ПАК СЕ ПРОЯВЯВА В ЗАВИСТ ОМРАЗА И ХРАЧКИ ????????? НЕ ВИ Е СРАМ ТО И НЯМА КАК ..... *** СТЕ И *** ...................!!!!!!!!!!!!!!!!! СТОЙЧКОВ ВИ Е ПРОБЛЕМА , А ??? НЕ ДРАГИ МИ КАПАЧКИ ОТ МАРГАРИН - ВИЕ СТЕ ПРОБЛЕМА И ТО НЕПОПРАВИМИЯ .......................АМАН ОТ ЗЛОБА И СМРАД И ТО ВСЕ ОТ УЖ УМНИЦИТЕ !!!!!

97

до STARBUCKS-USA

преди 12 години

Уош -маистор --извиняваи ,че написах това което исках да ти кажа с твоя ник....

96

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Още като ти видя навитите рькави и знам какво ще напишеш.