83

Война срещу лекарите

преди 12 години

Войната срещу българските лекари беше започната и продължава да се води от Цветан Цветанов!Отмъстителното му милиционерско мозъче все още не може да преживее обидата от огромната му издънка с родилното в Горна Оряховица, и втора година продължава медийната кампания срещу всички лекари!ЦвЦв вкарва в конфронтация пациентите и лекарите, за да спаси част от умрелият си рейтинг! И за най-важното - да отклони общественото внимание от по-сериозния въпрос за законността на Изборите!

82

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

АБЕ ТОЯ *** САМО С ОСТАВКА ЛИ ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ ??? ПОЖЕЛАВАМ НА ФЪНДУПКОВА И НА БОКО ТИКВАТА КАТО РАЖДАТ СЪЩОТО ДА ИМ СЕ СЛУЧИ ! ГЕРБ = ЕДНОЛИЧНА СТАЛИНСКА ВЛАСТ !!!!

81

Анонимен

преди 12 години

82 - Значи всички в БГ са с плазмени ТВ-та,а! *** много сте прости бре! Невероятно! Бягай при сестра си в Словения и съм сигурен, че за година - две ще разсипите хубавата страна:))

80

чичо Митко

преди 12 години

Забелязвам, че вчера викахте: "Разпни го", в коментарите под новината за умрялата родилка поради проявената лекарска небрежност, днес обаче, същите хора викате: "Осанна" за същият ЛЕКАРСКИ ЕКИП, проявил немарливост. Защото всички лекари са отговорни при един такъв случай, цялата болница, а не индивидуално лице. Но съм свикнал вече с такива аномалии в българския манталитет и нагласи :)))

79

Плащам си

преди 12 години

Аз пък си плащам-получавам бързо и добро обслужване в частните болници.Така трябва да е.Не мога да разбера напр. как ще дадеш хилядарка за плазмен телевизор, а за здраве не.Сестра ми е женена в Словения и за раждането също си плаща, също има избор на екипи, нищо че си има осигуровки.При нас е някакво средно и абсолютно хаотично положение.Първо трябва се промени мисленето на хората.Жертва е на цялата система.

78

Анонимен

преди 12 години

И какво!? Тъжната истина е, че едно дете остана сираче, едно новородено почина с майка си, а лекарите хвърлят оставка да пазят името на болница! Егати извратеняците! С ГЕРБ толкова!

77

sstoqnov

преди 12 години

Конкретно и поименно кои са били лекарите и сестрите във втория екип извършили неправилната интубация!Ясна,точна и последователна политика на болницата и съдебните органи за наказанията които трябва да понесе този "екип".Останалото са врели-некипели.Комисии,проверки,размотавания и т.н.Подведени под отговорност лекар или медицинска сестра!Само тогава имаме новина!P.S. Съболезнования на близките!Бог да прости!

76

!!!!!

преди 12 години

Тожа да не е ПРЕСИЧАНЕ НА ЧЕРВЕНО да се глобяват болници и доктори.......Това е нехайство и некадърност съчетани с алчност и безчовечност!!!!СРАМ!!!!!!!!!!!!!

75

Анонимен

преди 12 години

74 - Ми много има да се чудиш, като не знаеш, че шофьорите не са на подчинение на шефа на КАТ, но когато катаджията направи катастрофа със служебната кола и е бил пиян, то и шефа на КАТ ще си отиде! Съвсем се скапа образованието! На логическо мислене не ви ли учат! Поне ще сравнявате еднотипни ситуации:))))

74

Анонимен

преди 12 години

хвърлил си оставката, сега да отива и да се хвърли от моста

73

Българинът

преди 12 години

Абе какво защитавате *** и пульо - раждане без да си избереш екип и да платиш допълнително е равно на смърт, както е в случая. Нямаш екип - нямаш никакво обслужване и отношение. Като си кадърен и не ти изнася, хващай си багажа. Но това не значи, че обикновената жена, дето свързва двата края трябва да мре. И тоя министър нещастен трябва да си ходи. Продажници на западни компании като Си...., Ф..., Бе... Х..., дето раздават подкупи, апаратура за да се изписват техни консумативи и лекарства е тук

72

Анонимен

преди 12 години

Живея в Афганистан , тук съм за празниците , а там такива ги разчекваме и правим курбан с близките му

71

Анонимен

преди 12 години

Чудя се защо, всеки път като някой загине в автомобилна катастрофа - началника на КАТ не си подава оставката?

70

язе

преди 12 години

услугата избор на екип трябва да се забрани, това е начин за прикриване на изнудването. какво значение има дали си избираш лекаря или не, за да плащаш повече, нали като избереш лекаря той ще получи парите за операцията, а не някой друг.

69

!

преди 12 години

Vulgus pessimus rerum interpres (Seneca) - "Тълпата е най-лошият съдия"Сенека

68

До 52

преди 12 години

Много грешиш -отиват в касата на съответната болница.Там няма държавни болници-всички са търговски сдружения, а доколкото знам и тук е така.

67

до анонимен

преди 12 години

Ти си ***, защо наказваш една невинна душица загрешките на родителите?!

66

"Хейтър"?

преди 12 години

#62, отдавна сме разбрали, че Темида не е с превръзка на очите, *** неграмотен!

65

До 44

преди 12 години

Живея в САЩ, с добър социален статут, за раждане в частна болница, платих 1300$. Всичко останало се покри от мед. ми осигуровка. Не се прави на важна, хората в БГ не са ти виновни и успех с раждането вкъщи!

64

!

преди 12 години

Жалко да свестния д-р Костов! Пак читавото плаща заради ***!Тая Лина Смръдлата къде живее?