300

кока

преди 12 години

Абе Олимпииския.В град Итажаи има магазини за всичко.Града е страхотен,едно от малкото места в Бразилия кадето ходиш спокоино по улиците и през ноща.Като всеки град там си има всичко,зависи за какжо си отишал.Аиде не ни прави на *** и си кажи истината и ли си трай ако искаш да живееш по далго.Ама са се посмяли здраво полицаите на историята ти,нали?

299

a

преди 12 години

Съобщиха, че Гълъбинчо ще отиде в затвор за чужденци, където основно са *** от Нигерия и индиянци от Боливия и Перу. Бедна му е фантазията на този наш тарикат какво ще се случи на седалищните му части.

298

пенсиониран тюлен! !

преди 12 години

Ейй такива, като тоя Боевски в Камбоджа ги правех на лютеница.....

297

Сара

преди 12 години

Татко е НЕВИНЕН! Всички които вярват и искат да помогнат да заповядат във фитнес "Боевски 2000" до стадион Басил Левски и да питат за мен и мама.За цяла нощ и групови посещения, ОТСТЪПКИ!!!Знам номера с топки а и мама не е вчерашна!Заповядайте всички!

296

Анонимен

преди 12 години

Е сега ми кажете,че някой от успехите му е бил чист-без допинг.

295

сара боевска

преди 12 години

айде,стига простотии ,бе тате

294

до 299

преди 12 години

поне една точка или запетая да беше сложил на тази вълнуваща мисъл!

293

Анонимен

преди 12 години

Ха сега де?! В друг новинарски сайт прочетох, че Боевски си признал за дрогата още на първия разпит. Айде сега кажете, коя е вярната информация и как една медия ще обясни публикуването на непътвърдена информация?

292

анонимен

преди 12 години

и аз наскоро си купиж голяма чанта ама не ми се стори да тежи ти като я купува не ти ли направи впечетление че тежи бе мишок с мишок ти кого лъжеш себе си навярно закона е един за всички а такива като тебе дето изпълняват нечии поръчки да ги съдят но крайно време е да осъдят и ония които дават поръчките защо все съдят последните от опашката ами първите кога най после ще ги осъдят за никого не е тайна кой на кого плаща и за какво писна ми от всичко

291

NAPOLEON

преди 12 години

BOEVSI TI NALI OTVORI 4ANTATA,NOVATA , ZA DA SLOPJI6 BAGAJA OT STARATA.ILI VSI4KO TOVAS E EDNO LEKO OTKLONENIE.VNIMANIETO QVNO E BILO PRETUPENO OT 4EKA KOITO 6TE POLU4I6.

290

куфари...

преди 12 години

Великият софийски ВИПаж ги удря тез 9 кила за един месец

289

но комент

преди 12 години

кокаин боевски

288

Безименния

преди 12 години

Ехааа купил нова чанта и вътре имало кока за 200-300 бона. Що аз като купувам нов сак или раница не намирам вътре такива суми *** проста. Ще лежиш и то много

287

BBC

преди 12 години

Гълъбин Боевски не е първият български спортист, арестуван за трафик на дрога, показва справка на Дарик радио.През май тази година ветроходецът Димитър Топалов бе задържан край бреговете на Франция с близо 400 кг кокаин на борда на яхтата му Бялата лястовица".През юни 2010 година бе арестуван бившият лекоатлет Светослав Младенов. Той пласирал кокаин на други спортисти и бизнесмени. В сделките посредничела и жена му Емилия Пашова, която пък е бивша волейболистка.Същата година в ареста попа

286

БМБ

преди 12 години

Версия 1: Нормална, здрава чанта (не куфар) тежи около 2-3 (макс. 5 кг) - Как щангист не може да усети, че новта е почти на 10 кг. по-тржка?Версия 2: Личнуте вещи са били с нормално тегло, но пасажерът не е знаел, че свръх-багажа се плаща!Каквото и да е, но отново станахме за резил като нация - А това е трагично!

285

Предвидлив

преди 12 години

Повече няма да си купувам чанти! Ще вземат да ми набутат я дрога, я пари, я диаманти!.......

284

.......

преди 12 години

сигурно са му казали че пренася талк за момчетата

283

Мама

преди 12 години

Няма ангели на Земята.Не се опитвайте да оневинявате доказан разбойник, който е проводник на драма на хиляди зависими от наркотици български млади хора!Не мога да имам съпричастност към човек, който много добре и съзнателно е направил това!Използвал е и детето си!Тук , в България, повечето хора не са никакви шампиони, но се справят с живота със собствени сили.Моите уважения!И не крадат, не са разбойници.Не внушавайте невинността му , поради изкривени "патриотични" чувства.

282

......?

преди 12 години

Даже и ---"Това го знае всяко хлапе"------Много поздрави на Г.Боевски от ---БРЕНДО !

281

Анонимен

преди 12 години

9 кг са 9000 грама.Цената на дребно в БГ е 100 лв за грам качествен материал или 900 000 лв за цялата стока в Бразилия цената е 2$ или 3 лв. за грам или общо 27 000 лв.Боевски едвали ще я продава на дребно тази стока по скоро ще я продаде на едро за 40-50 лв грама общо 400 000-500 000 лв.