48

Анонимен

преди 12 години

Ройтерс посочва, че десноцентристът Росен Плевнелиев ще се изправи на балотаж срещу социалиста Ивайло Калфин след предизборна кампания, помрачена от протести и насилие. свобода, свобода, свобода... Повече свобода...

47

Солаков президент!

преди 12 години

гласовете на атака(сидеров) и НФСБ (Солаков) няма да отидат никъде, защото няма да гласуват. Така че Плевнелиев печели без проблем...

46

Анонимен

преди 12 години

Аз ще гласувам за Калфин,не защото Доган го подкрепя публично,а въпреки подкрепата на коварния циганинТолкова е просто ...Щом Доган публично подкрепя Калфин, той му прави т.н. "Мечешка услуга ", тоестмобилизира българите да гласуват за неговата подводница в ГЕРБ - помакът Роден АсАновМислетее, мислете, прости българи !

45

Анонимен

преди 12 години

ИСРИНА, не забравяй че Герб е полицейска партия. А полицаите + родата им прави половин милион. Гласувалите за Герб по разум са само тези над тази бройка и винаги са били малко

44

Анонимен

преди 12 години

Последни издихания на цветановчетата. След 6 дни ще са уволнени и вече няма да им отпускат дневната дажба от НДК от 20 лева за семки.

43

няма собствени мисли

преди 12 години

Плевелът - човекът, който няма собствени мисли и много добре изразява тези на пожарникаря!

42

iKoko

преди 12 години

а Pixie Lott е с нов албум..

41

Фен на Кунева

преди 12 години

Подкрепям истината пост-39

40

Солаков президент!

преди 12 години

Докато обработят протоколите Солаков ще качи на 4%! Затова не вярвайте на социологическите агенции!

39

Анонимен

преди 12 години

Атака отиде в БатакаНай-после ...Два пъти ( 2005 и 2009 ) наглото и хитро ромче Сидер,излъга стотици хиляди българи, че влезе ли в Парламента, ще им реши проблемитеИ двата пъти обаче лежа и *** безполезно в залата на НСТайно и срещу пари гласуваше за ДПС и ГЕРБНай-после хората го разбраха и разобличиха и му биха шутаНоооо ... загуби ни 6 години мръсника !

38

Истината

преди 12 години

Преди 4 дни в този форум изразих мнение,че ПП ГЕРБ ще загуби за президент.Сега първоначалните резултати са о/о 10% повече за ГЕРБ.На втория тур обаче смея да твърда ,че Калфин ще спечели.Защо?1.Всички които са недоволни от това правителство ще гласуват против Плевналиев.Той обеша подкрепа-партньорство с това правителство.Калфин иска предсрочни избори.Сиреч- промяна.2.Всички мислещи ,които са против ГЕРБ/без ***,мутри и др./ ще подкрепят Калфин.3.ДПС е без значение/260 000-българи ще решат

37

Анонимен

преди 12 години

Последни издихания на кутевчетата. След 6 дни ще са уволнени и вече няма да им отпускат дневната позитанска дажба от 20 лева за семки.

36

Анонимен

преди 12 години

още една причина да гласуваш за Плевни:ако си напълно неграмотенако си ром и си ял нещо да залъжеш глада си за четири години (справка бастионът Сливен)ако си Далако си заплашенако очакваш да си заплашенако нямаш нужда от дебати за да решишако на магазина си си лепнал подходящия плакат и никой не смее да те провериако искаш да преядат с власт и *** балона отведнъж

35

Анонимен

преди 12 години

Защо се върнах в България? Защо?!

34

Анонимен

преди 12 години

28 - Не знам дали е така, но щом има хората, които предпочитат да получат Гоце+Доган, си представи какво представлява ГЕРБ, за да ги докара тези хора до това решение!

33

до 28

преди 12 години

Гласуваш за правилните и получаваш Касим Дал плюс Дикме, плюс 26% от избирателите на ДПС. Вчера социолозите го казаха плюс одобрение от Анкара.

32

Анонимен

преди 12 години

Споко бре! Плевнята ще загуби! Аз съм от тези, които гласуваха за Кунева и предполагам съм от т.н. "необразовани":))))) На вторият тур, аз, "необразованият", ще гласувам против милиционерщината и безкрайната наглост, а не за Калфин! Те това ме води мен, "необразования":)) Успех и на двамата кандидати и нека спечели по-добрия, а не - забранителни списъци, действащ кмет в деня на изборите се оказа с друга регистрация, от 1000 души 500 успяват да гласуват! Е така не става ГЕРБ! ще загубите така!

31

Анонимен

преди 12 години

герб ще спечели тия избори за президент, но това ще бъде една пирова победа. Защото покрай читавите мислещи хора в герб които ни облъчват всеки ден от екрана на изборите се надигна една тъмна олигархическа сянка по общини. Тя се видя ясно и показа кой командва парада. Явно много *** има още за ядене по твърде оглозгания кокал на властта. Сега чакайте самозабравяне до следващите избори.

30

Мен

преди 12 години

Хм, разликата между първите взе да се свива, от 15% първоначално обявени, сега спадна на 10%, при обработени по-малко от 60%. Какво се случва?! Карат българина да избира между едно зло и друго зло. Във всеки случай, ако гласуваме за Боко, страната ще се подчини на еднолична власт. Добре се е поучил Боко от Тато.

29

Анонимен

преди 12 години

Аз вече знам за кой гласуват ромите. Сега си обяснявам много неща. СВОБОДА!