139

ceca

преди 12 години

hubau razbrahme 4e sa 4udi ,na nashti i na romankite det ne znaqt angl. ,mi kak tos bas baq anglii4anin razbra 4e i pomejdu si ne moem sa razbra toi znai rumanski ,balgarski li ,kvo ...da ni izlezi 4e i toi ne e mesten ,mi ot india ili pakistan,ai da mu sa nevidi i tarikatiti ,uplashiha sa ot nas 4e gi izmestvami sea ot devet vola voda dirat,da ni razkarat

138

ТЪП, ПО- ТЪП...

преди 12 години

***, по- ***, най- ***, " гурбетчия ", " Велико "британски " лорд - професор " ! Най- добрата градация за дебилитет !

137

142

преди 12 години

*** ти *** ли си??? ти искаш да кажеш, че учиш чужд език само, за да си търсиш работа другаде????

136

гурбетчия до 141

преди 12 години

"да го попитам този професор знае ли поне една дума на друг език"! Е това беше най-*** ,което прочетох ! Тоя професор няма нужда да знае друг език защото никъде няма да ходи да си търси късмета по чужбина ! Ти и доста българи имате нужда от чужди езици ! Вас хем ви боли ,хем ви сърби !

135

АЛО, ЛОРДА...

преди 12 години

Много добре знаем в България на каква възраст лордовете във " Велико "британия проговарят на майчиния си език- тази възраст е около 6- 7 години от раждането на поданик на тази мухлясала държава. А да го попитам този " лорд- професор "- знае ли той поне една дума на друг език ?

134

гурбетчия до 139

преди 12 години

Не само си злобна , но си и глупава !

133

ЗЛОБНА...

преди 12 години

Злобна, *** " Велико "британска пасмина !!! Българските медицински сестри са ги заврели в *** *** със знания и умения некадърниците във " Велико "британия и затова тези са ревнали да небесата, защото ще започнат да ги уволняват от собствените им болници ! Некадърни са точно тези "Велико"британски дебилни " лекари ", които излагат на опасност собствените си пациенти !!!

132

АНГЛИЙСКИ ЛЕКАР

преди 12 години

Английски " лекар "- та това е виц !

131

образование в Бг

преди 12 години

Никога не е имало ,няма и да има ! Само един пример : все още за да влезеш в полувисшия за зъботехници , първо си плащаш за уж някакъв курс на един доцент , после на изпита се моделира един голям зъб /някъде 30 см. висок/ от глина ! На всички карали курса доцента им казва основата на зъба каква да бъде :квадратна ,правоъгълна ,кръгла ,със скосени ръбове и пр. , така разбира ,че този зъб е на негов курсист ! А в комисия,която оценява работата е точно този доцент! В Бг. образованието е УЖАС !

130

chicho vi Mitio

преди 12 години

до 119 ЕленаПрава си , английския в училище е по-скоро за обща култура ,а не за някакви професионални знания в определена област.А и повечето наши медици на запад са хора наад 35-40г , които дори не са изучавали английски в училище ,а руски и немски или никакъв чужд език.От друга страна пък аз претендирам да знам повече от добре английският език , но бога ми на някои англичани нищо не им вдявам , някоя и друга дума тук таме.Такова замотване на езика , лигавене и фъфлене няма никъде.

129

гурбетчия

преди 12 години

Според мен нивото на образованието в Бг. ще се вдигне само тогава ,когато всички ВУЗ-ове станат държавни и преподавателите да са на високи заплати за да не са принудени да продават изпити!А частните ВУЗ-ове според мен са пълна анархия ,нито един частен ВУЗ няма интерес да къса студенти защото следващата година никой няма да кандидатства там ,да си плаща за да го късат!Покрай тези частни ВУЗ-ове много некадърни висшисти се навъждат,но и при държавните засега е така ,малки заплати -продават изпити

128

Кира

преди 12 години

3 пъти увеличена престъпност - българи и румънцизле говорещи мед.кадри - българи и румънцивъпросът е къде са добре говорещите английски мед.кадри? - не им се учи много, после всички други са им виновни - поляците, че работят по-евтино и по-качествено; българите и румънците - виновни по дефолт за всичко, ха-ха

127

Анонимен

преди 12 години

М.б. бележката ми не е много уместна. Но не мога да забравя как мед.сестра се опита да изправи на крачетата 3-месечната ми дъщеря. И много се учуди като й казах, че на тази възраст бебета не могат не само да стояп прави, но даже и да седят.

126

Мюра

преди 12 години

Зимайте си *** да ви палят градовете и спете доволни щом хората от Източна европа са ви такъв трън.

125

ггггг

преди 12 години

много съм ги намразил тия надменни с...и

124

гурбетчия

преди 12 години

И защо точно имам впредвид висшистите , а не такива като мен "миячи на чинии"?! Ами в интерес на истината и за жалост на завършващите висше обр. в Бг. и искащи реализация на запад, за такива като мен си намира повече работа ,защото няма такива големи изисквания за език /няма да си говоря с чиниите ,нито пък с клекалото на тоалетната,нито с кофите с бетон/,докато за висшистите езиковите и професионални изисквания са страшно високи!Някои си мислят,че владеят езика мн.добре ,но се лъжат!

123

гурбетчия

преди 12 години

Аз и преди съм казвал , висшисти или полувисшисти от Бг. и Румъния завършили в родните си страни ,трудно ще се интегрират и ще преборят конкуренцията на запад !Друг е въпросът ,ако завършат тук в западна Европа !

122

Анонимен

преди 12 години

скандалното тук не е дали са професионалисти, или дали владеят английски, това английския лекар е в по-добра позиция от нас да го преценява. потресаващото е, че си позволява да коментира как комуникират на родните си езици - нещо за което няма как да съди, освен ако не е българорумънски "англичанин" и той самия ... тогава цялото изказване се обезсмисля.

121

до 122

преди 12 години

Разбирате погрешно нещата.Аз съм против аргумента на британеца а не за BG медицинските сестри и лекари. Също имам лоши спомени бг сестрите и лекарите.

120

до 89

преди 12 години

Като поставяш всички под един знаменател, значи в това число влизцат ***, бабите ти, сестра ти, жена ти и т.н. Ти си поредното доказателство, че който си е ***, е *** до гроб.