22

Гого Идиото

преди 12 години

След 5 години Европейският съюз ще издаде директива в каква поза да пикаят мъжете и жените. Очакваме също и категоризация за дължините на пенисите и директива коя категория пениси с какви жени могат да сключват брак.

21

Анонимен

преди 12 години

ДОЛЕ ЦЕНЗОРАТА

20

anti Globalization

преди 12 години

"Европейският съюз ще забрани добавянето на захар в плодовите сокове." Като по този начин ще стимулира добаването на токсичния и натрупващ се в огранизма аспартам и негови производни. Всеки ден, ние граждантие поглъщаме аспартам в различни количества, което пък е стимулирано и защитено от Еврео-масонския проект ЕС. Аспартам е 200 пъти по сладък от захарта, затова пък води до редица заболявания. В днешни дни почти всички сокове и абсолютно всичко (познати на мене) дъвки съдържат аспартам!!

19

антиЕС

преди 12 години

а личното ми мнение е ,че всичко от което става салата за ракия е зеленчук,а с тези с които се подсладяваме и ползваме за десерт е плод,така че домата е егати и плода щом го плющя с ракия

18

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

Hilqda pyti predpo4itam da piq zahar ot kolkoto podsladitel... makar, 4e za poslednite 3 godini edinstvenoto koeto piq e voda i bira!

17

Анонимен

преди 12 години

14 - абе какъв плод е домата, бе, чист зеленчук си е - и на салатка да го боцнеш и в манджичка да го надробиш, плод бил..... може... като е бъкан с ГМО и го чакаш да ти продума и отлети

16

Фелацио експерт

преди 12 години

Нектар е от мъжете, сок е от жените.

15

Анонимен

преди 12 години

4 и 9, Още ги има в магазините за плодове и зеленчуци. Поне в някои

14

антиЕС

преди 12 години

В търговските нормативи на Европейския съюз дори морковът се третира като плод

13

антиЕС

преди 12 години

Много често срещани зеленчуци, а също така ядки и зърнени храни, са плодове на растенията от ботаническа гледна точка. Някои зеленчуци, които не се смятат за плодове в готварството, са плодове за ботаниката. Между тях са доматите, *** и чушките. Други зеленчуци, които са плодове за ботаниката, като диня, тиква, пъпеш, се възприемат и от консуматора като плодове.

12

Анонимен

преди 12 години

Домата винаги е бил плод.. малко известен факт, но винаги е било така.

11

!?!?!

преди 12 години

Е, бравас! открили са Америка на картата!При положение, че все още съществуват националните стандарти, не само БДС, ами и на другите държави. Макар и препоръчителни - има ги, служат като база при извършване на официални оценки и изпитвания.Та в стандартите си има определения - ко е е сок и кое нектар. Но благодарение на тая л*йняна политика "Нов подход", с която чрез директиви се въвеждат определения, допустими стойности и т.н., сега ядем палмови мазнини, Е-та, и какви ли не гадости.

10

Анонимен

преди 12 години

2011 г в ЕС се сетиха кое става за ядене, уж, де /за продаване/

9

до 8

преди 12 години

и аромати, оцветители и "замътващ агент" /Е-та/

8

Азъ

преди 12 години

Домата вече е плод!Защото така е удобно на бюрократите!!!!Е, тия удариха в земята и Б.Б и Ц.Ц. взети заедно по тъпотия!!!

7

Анонимен

преди 12 години

мда 4 прав си, а помниш ли пред кино Цанко Церковски един дядо продаваше сладолед направен от кайсиев нектар - умирах за него

6

antiES

преди 12 години

какви нектари,какви сокове,всички тия *** се правят от емулсия,нарден и захарин

5

БГ Съдия

преди 12 години

Значи доматът не е зеленчук ... ясно, не знаех, че толкова лесно ставало :D

4

Анонимен

преди 12 години

Много сериозни проблеми решава ЕС......

3

Анонимен

преди 12 години

едно време продаваха нектарите в неугледни бирени бутилки - това са единствените нектари които бяха правени от плодове. Сега е химия, подсладители, консерванти, аромати - иначе са ги докарали на дизайн и етикет